Barça Igazolások 2007-08
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Hogy a vitát eloszlassam:
Az átigazolási időszak minden évben július 1ejével kezdődik. Nem az Eb miatt. Ez mindig is így volt, és így lesz. Az meg, hogy tavaly pl Yayát már júniusban igazoltuk, az egy dolog, de hivatalossá csak júli 1el vált a dolog. A szerződés hatálybalépésének dátuma júli 1 volt. Pont ez volt a poén tavaly, hogy már az átigazolási szezon kezdete előtt megvoltak a játékosaink, ami nagy valószínűséggel most is így lesz, de hivatalossá hangsúlyozom csak július 1el válnak majd a szerződések. Nem csak Spanyolországban, hanem pl Angliában is az Arsenal Nasri ügylet esetében.
Az átigazolási időszak minden évben július 1ejével kezdődik. Nem az Eb miatt. Ez mindig is így volt, és így lesz. Az meg, hogy tavaly pl Yayát már júniusban igazoltuk, az egy dolog, de hivatalossá csak júli 1el vált a dolog. A szerződés hatálybalépésének dátuma júli 1 volt. Pont ez volt a poén tavaly, hogy már az átigazolási szezon kezdete előtt megvoltak a játékosaink, ami nagy valószínűséggel most is így lesz, de hivatalossá hangsúlyozom csak július 1el válnak majd a szerződések. Nem csak Spanyolországban, hanem pl Angliában is az Arsenal Nasri ügylet esetében.
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Az átigazolási ügyletek nagy része már korábban tényként kezelhető, nyilvánosan, s hivatalosan azonban csak Júliusban kerülnek a játékosok új klubjukhoz. Mindamellett már minden klub aki érintett hevesen tárgyal, épp ezért Tamás nyugodtan írhat bárki ide naponta, de van aki egy héten egyszer nézi meg a topic-ot. A kompromisszum tehát az lenne, hogy júliusban már csak néhány nagyon elhúzódó tranzakció miatt marad kérdőjel, a többi esetben addigra megállapodnak a felek, így akit boldogsággal tölt el, az miért ne írhatna elképzelésekről...
Ehhez meg kell említeni azt a tényt is, hogy némely ordító badarság, s buta kérdés láttán én is elgondolkdom...
Ehhez meg kell említeni azt a tényt is, hogy némely ordító badarság, s buta kérdés láttán én is elgondolkdom...
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Nem hiszem, hogy érdemben kapus igazolásáról kellene beszélni. Főként arról nem érdemes, hogy Valdés második számú lesz. Azon én is gondolkodtam, hogy amíg Jorquera nem épül fel teljesen, addig hogy oldják meg a cserét... De ezügyben nyugodtan lehetne egy saját nevelésben gondolkodni, s mivel Pep ismeri a B csapatot, az lehetne az optimális, ha arra a néhány meccsre onnan kapna valaki lehtőséget.Tudja valaki, kit akar Pep kapusnak??
Még nem hallottam nevet,csak hogy valdes 2. számú lesz max.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Az EB miatt egy hónappal kitolták az átigazolási idő kezdetét. Ha jól tudom.Chrisbarca írta:Ne haragudj, de szerintem (feltételezem), az átigazolási idöszak június 1-én kezdödik. Nem biztos, lehet, hogy igazad van. De tavaly Yaya-t június 25-én igazoltuk. Én csak ebböl gondolom, hogy június 1.Varga Tamás írta:Az tetszik alegjobban, hogy naponta 4-5 oldalt teleírtok a különböző elképzelésekkel, felállásokkal, taktikával, az elképzelhető játékosokkal. Akkor, amikor a hivatalos átigazolási szezon július 1-jén kezdődik. Amikor Pep még a 'B' csapat feljutásáért dolgozik. Mindegy, csak írjátok. Jó időtöltést, jó spannolódást'.
Titinho: vigyázz, nehogy infarktust kapj, nem vennénk a szívünkre.

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Egyre jobban dühít, hogy az Arsenal "[auto_cenzúra]-hugyé" megszerzi az általam csak a jelenlegi legnagyobb irányító tehetségnek tartott Nasri-t, s a Barca még csak szóba sem került... PEdig Xavi-éktól mennyit tanulhatna, s egy-két év alatt a hátára veetné a középpályát... 

- csabimo
- Capitá del Barça
Az a baj hogy nem kezdödött még el a "hivatalos" átigazolási szezon, de az arsenal már leigazolta nasrit-ha hinni lehet a hirekenek, mi lemaradtunk garayrol! És ha igy folytatjuk a real letesz Alvesért 35 milkát aztán irogathatunk egymásnak hogy most mi van...Varga Tamás írta:Az tetszik alegjobban, hogy naponta 4-5 oldalt teleírtok a különböző elképzelésekkel, felállásokkal, taktikával, az elképzelhető játékosokkal. Akkor, amikor a hivatalos átigazolási szezon július 1-jén kezdődik. Amikor Pep még a 'B' csapat feljutásáért dolgozik. Mindegy, csak írjátok. Jó időtöltést, jó spannolódást'.
-
- Jugador del Barça
Ne haragudj, de szerintem (feltételezem), az átigazolási idöszak június 1-én kezdödik. Nem biztos, lehet, hogy igazad van. De tavaly Yaya-t június 25-én igazoltuk. Én csak ebböl gondolom, hogy június 1.Varga Tamás írta:Az tetszik alegjobban, hogy naponta 4-5 oldalt teleírtok a különböző elképzelésekkel, felállásokkal, taktikával, az elképzelhető játékosokkal. Akkor, amikor a hivatalos átigazolási szezon július 1-jén kezdődik. Amikor Pep még a 'B' csapat feljutásáért dolgozik. Mindegy, csak írjátok. Jó időtöltést, jó spannolódást'.
-
- Barça B
Tudja valaki, kit akar Pep kapusnak??
Jó,hogy nem már a Tatabányáből igazolnánk?!danko94 írta:Az a baj h Oliveira játékjoga a Miláné....Am meg mit akartok a Zaragozaval ennyi erővel a Levántéból is igazolhatnánkfcbarca10 írta:Szerintem nem lenne rossz ha a Zaragozából igazolnának játékost:
Ott van Sergio Garcia, Diego Milito, Ricardo Oliveira, Pablo Aimar, Roberto Ayala és szerintem nem is olyan drágák.
Alvest és Silvat remélem minél előbb leigazolják.
Jó, de a Levanteba nincsenek olyan jó játékosok
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Az tetszik alegjobban, hogy naponta 4-5 oldalt teleírtok a különböző elképzelésekkel, felállásokkal, taktikával, az elképzelhető játékosokkal. Akkor, amikor a hivatalos átigazolási szezon július 1-jén kezdődik. Amikor Pep még a 'B' csapat feljutásáért dolgozik. Mindegy, csak írjátok. Jó időtöltést, jó spannolódást'.

- danko94
- Entrenador del Barça
Az a baj h Oliveira játékjoga a Miláné....Am meg mit akartok a Zaragozaval ennyi erővel a Levántéból is igazolhatnánkfcbarca10 írta:Szerintem nem lenne rossz ha a Zaragozából igazolnának játékost:
Ott van Sergio Garcia, Diego Milito, Ricardo Oliveira, Pablo Aimar, Roberto Ayala és szerintem nem is olyan drágák.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára danko94 2008.05.21. 16:54:04-kor.
Mintha azt irná a mundo, hogy Tottenham-nek Henry kell, mivel Eto'o ugye lehetetlen.
Szerintem nem lenne rossz ha a Zaragozából igazolnának játékost:
Üdv! Első hozzászólásom lesz ez. '8)'
Cool Már régóta olvasom a fórumot, főleg ezt a témát. A véleményem a következő( bár lehet semmi újat nem írok).
Távozók szerintem: Zambi, Edmilson, Oleguer, Ezquerro, Gudjohnsen, Thuram, Deco és Dinnye. Ők ugye, a biztosnak mondható távozók és szerintem nem véletlenül. Kell vérfrissítés és egy biztos háttér, a hosszú és jó játékosokból álló kispad. Az egyik oka az idei vesszőfutásnak ennek hiánya ( lásd Manchester ahol nem mindig voltak ezzel problémák) és a versenyhelyzet sem alakult ki. A másik amit nem értek az a sok sérült és most nem ’Dinho vagy Deco „sérülésére” gondolok. Akárhogy nézem ez több mint az átlag, el kell gondolkodni h az orvosi szekció hibázott-e?
Itt a fórumon röpködnek a lehetséges érkezők. Meglepődtem hogy sokan mennyire fantáziadúsak! Nem akarok neveket mondani, nehogy az első bejegyzésemet alkalmával már elküldjenek a busba
, így is nagyon sokba fog kerülni a nyár és sok megfizethetetlen játokost olvasok itt. Persze tudom hogy vérfrissírés meg ilyenek, de sok lesz ez pénzügyileg.
Akit én szeretnék látni jövőre azok a következőek: Eto’o (mert hiába nem szeretem azt amit elmúlt hetekben mutatott mint ember, de hatalmas játékos), Pique már majdnem biztos, Alvesről és Keitáról nem kell beszélni és talán Luchoról sem mivel itt a fórumon már mindenki tudja mire képes. Én Deco helyére Luchót szeretném, de csak azért mert róla többet tudok és amit én láttam az meggyőzőbb volt mint Moutinho.
Silva: fiatal, az idény sem sikerült ott jól és a Valenciában muszájból adnak el játékosokat a pénz miatt. Jól lő távolról (lásd cselzi ellen) és jól kezel amúgy is a labdát, és jó munkásember a pályán
Őket szeretném és szerintem reális is. Kell még egy jobb bekk, egy csere középpályára (mint Gudjohnsen) és egy csatár aki versenyhelyzetet teremt, mint pl Benzema de nem szabad eladni Gio-t. Ő még nem kiforott játékos,de nem szabad eladni.

Cool Már régóta olvasom a fórumot, főleg ezt a témát. A véleményem a következő( bár lehet semmi újat nem írok).
Távozók szerintem: Zambi, Edmilson, Oleguer, Ezquerro, Gudjohnsen, Thuram, Deco és Dinnye. Ők ugye, a biztosnak mondható távozók és szerintem nem véletlenül. Kell vérfrissítés és egy biztos háttér, a hosszú és jó játékosokból álló kispad. Az egyik oka az idei vesszőfutásnak ennek hiánya ( lásd Manchester ahol nem mindig voltak ezzel problémák) és a versenyhelyzet sem alakult ki. A másik amit nem értek az a sok sérült és most nem ’Dinho vagy Deco „sérülésére” gondolok. Akárhogy nézem ez több mint az átlag, el kell gondolkodni h az orvosi szekció hibázott-e?
Itt a fórumon röpködnek a lehetséges érkezők. Meglepődtem hogy sokan mennyire fantáziadúsak! Nem akarok neveket mondani, nehogy az első bejegyzésemet alkalmával már elküldjenek a busba

Akit én szeretnék látni jövőre azok a következőek: Eto’o (mert hiába nem szeretem azt amit elmúlt hetekben mutatott mint ember, de hatalmas játékos), Pique már majdnem biztos, Alvesről és Keitáról nem kell beszélni és talán Luchoról sem mivel itt a fórumon már mindenki tudja mire képes. Én Deco helyére Luchót szeretném, de csak azért mert róla többet tudok és amit én láttam az meggyőzőbb volt mint Moutinho.
Silva: fiatal, az idény sem sikerült ott jól és a Valenciában muszájból adnak el játékosokat a pénz miatt. Jól lő távolról (lásd cselzi ellen) és jól kezel amúgy is a labdát, és jó munkásember a pályán

Őket szeretném és szerintem reális is. Kell még egy jobb bekk, egy csere középpályára (mint Gudjohnsen) és egy csatár aki versenyhelyzetet teremt, mint pl Benzema de nem szabad eladni Gio-t. Ő még nem kiforott játékos,de nem szabad eladni.

- djtrack
- Capitá del Barça
Casillast kifelejtetted vagy Robinhot:DGomezinho írta:Szép volt Titinho! Spanold csak magad! Remélem Agusztus 20.ig nem igazolunk senkit hogy addig mindenki megőrüljön itt a fórumon!CSak egy maradhat ez én leszek! Meg addigra oylan neveket fogunk még a csapatunkba kitalálni hogy Raul , Guti , Higany! Mi lesz még itt a nagy felspanolásokkal! JÉZUSOM
- Gomezinho
- Capitá del Barça
Szép volt Titinho! Spanold csak magad! Remélem Agusztus 20.ig nem igazolunk senkit hogy addig mindenki megőrüljön itt a fórumon!
CSak egy maradhat ez én leszek! Meg addigra oylan neveket fogunk még a csapatunkba kitalálni hogy Raul , Guti , Higany! Mi lesz még itt a nagy felspanolásokkal! JÉZUSOM 

Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
-
- Barça B
Szerintem maradni fognak a nagyágyúink: messi, ronnie, titi, eto'o
De dos santossal mi lesz??Félek, hogy menni fog!
Pique+alves+keita mellett jön még 2 támadó felfogású középpályás-így érzem.
Ki mehet??Gudi, Deco persze+Zambi.
Jövőre megkapja magáét a világ!!!!!!!!!!!!!!
De dos santossal mi lesz??Félek, hogy menni fog!
Pique+alves+keita mellett jön még 2 támadó felfogású középpályás-így érzem.
Ki mehet??Gudi, Deco persze+Zambi.
Jövőre megkapja magáét a világ!!!!!!!!!!!!!!
- Titinho
- Director del Fútbol
Én személy szerint már majd megőrülök olyan kíváncsi vagyok az igazolásainkra...a mai nap is...most tárgyalnak Alvés-sel, Keita-val, Silva-val...és mi csak várunk, várunk, várunk, hátha lesz valami.
Ilyenkor én mindig felspanolom egy kicsit magam, hiába mondom, hogy nem élem bele magam. Dehogynem. Csak úgy égnek a számlák a kezeim alatt!
Lehet, hogy a BL döntő előtt 20:12-kor bejelentik, hogy sikerült megegyezni az előbbi trió egyikével és a héten utazik Barcelonába, hogy aláírja a szerződését. Bárcsak úgy lenne...de nem lesz úgy, szinte tuti...csak szeretném.
Hasonlóan Nasri esetéhez, akinek tegnap merült fel a neve az Arsenalnál, ma pedig már állítólag meg is állapodtak, orvosi vizsgálat, miegymás.
Mindenesetre roppant izgatott vagyok az utóbbi napokban az igazolásaink miatt, és szinte 2-3 óránként valami új helyzet áll elő. Ez a nehéz...
Jó kis hét/hetek elé nézek az már tuti!
ALVÉS GYERE MÁR!!!!!!!!
Ilyenkor én mindig felspanolom egy kicsit magam, hiába mondom, hogy nem élem bele magam. Dehogynem. Csak úgy égnek a számlák a kezeim alatt!

Hasonlóan Nasri esetéhez, akinek tegnap merült fel a neve az Arsenalnál, ma pedig már állítólag meg is állapodtak, orvosi vizsgálat, miegymás.
Mindenesetre roppant izgatott vagyok az utóbbi napokban az igazolásaink miatt, és szinte 2-3 óránként valami új helyzet áll elő. Ez a nehéz...

Jó kis hét/hetek elé nézek az már tuti!

ALVÉS GYERE MÁR!!!!!!!!

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
kranjcart én szeretném nálunk látni,az átigazolásáról még nem hallottam,de az ágyusok vitték volna,nekik ott van Nasri.Diego azért szeretne a csicska realba menni mert ott a barátja,Robinho.Ezt a kranjcart hogy találtad ki? Én ugy vagyok vele hogy hozzánk ne jöjjön olyan játékos aki már egyszer kijelentette hogy a madridban szeretne focizni!!! és diego már kijelentette, meg persze a madrid is hogy szivesen látnák, föleg ha nem tudják megszerezni cronit...
- csabimo
- Capitá del Barça
Ezt a kranjcart hogy találtad kirainer írta:Az Arsenal megegyezett Nasrival.15 milkó a vételára.Most már leigazolhatjuk Moutinhot.Szerintem azért Niko Kranjcar sem lenne rossz,vagy Diego.

Az Arsenal megegyezett Nasrival.15 milkó a vételára.Most már leigazolhatjuk Moutinhot.Szerintem azért Niko Kranjcar sem lenne rossz,vagy Diego.
- Capon
- Llegenda del Barça

Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
-
- Llegenda del Barça
Én már nem is nagyon olvasok el semmit ami mostanába jelen meg. Minden nap ellentmondanak egymásnak ezek a szennyek. Majd ha itt az Eurobarcán vmit tényként közölnek akkor elhiszem és elgondolkozok rajta. Addig felesleges.visca el barca írta:jézusom, milyen elvetemedett hírek.... marca szerint eto'o-chivu csere
én már nem is röhögök, inkább sírok....