Üdv! Első hozzászólásom lesz ez. '8)'
Cool Már régóta olvasom a fórumot, főleg ezt a témát. A véleményem a következő( bár lehet semmi újat nem írok).
Távozók szerintem: Zambi, Edmilson, Oleguer, Ezquerro, Gudjohnsen, Thuram, Deco és Dinnye. Ők ugye, a biztosnak mondható távozók és szerintem nem véletlenül. Kell vérfrissítés és egy biztos háttér, a hosszú és jó játékosokból álló kispad. Az egyik oka az idei vesszőfutásnak ennek hiánya ( lásd Manchester ahol nem mindig voltak ezzel problémák) és a versenyhelyzet sem alakult ki. A másik amit nem értek az a sok sérült és most nem ’Dinho vagy Deco „sérülésére” gondolok. Akárhogy nézem ez több mint az átlag, el kell gondolkodni h az orvosi szekció hibázott-e?
Itt a fórumon röpködnek a lehetséges érkezők. Meglepődtem hogy sokan mennyire fantáziadúsak! Nem akarok neveket mondani, nehogy az első bejegyzésemet alkalmával már elküldjenek a busba

, így is nagyon sokba fog kerülni a nyár és sok megfizethetetlen játokost olvasok itt. Persze tudom hogy vérfrissírés meg ilyenek, de sok lesz ez pénzügyileg.
Akit én szeretnék látni jövőre azok a következőek: Eto’o (mert hiába nem szeretem azt amit elmúlt hetekben mutatott mint ember, de hatalmas játékos), Pique már majdnem biztos, Alvesről és Keitáról nem kell beszélni és talán Luchoról sem mivel itt a fórumon már mindenki tudja mire képes. Én Deco helyére Luchót szeretném, de csak azért mert róla többet tudok és amit én láttam az meggyőzőbb volt mint Moutinho.
Silva: fiatal, az idény sem sikerült ott jól és a Valenciában muszájból adnak el játékosokat a pénz miatt. Jól lő távolról (lásd cselzi ellen) és jól kezel amúgy is a labdát, és jó munkásember a pályán

Őket szeretném és szerintem reális is. Kell még egy jobb bekk, egy csere középpályára (mint Gudjohnsen) és egy csatár aki versenyhelyzetet teremt, mint pl Benzema de nem szabad eladni Gio-t. Ő még nem kiforott játékos,de nem szabad eladni.