2006.07.23. 14:31:03
annyira nem kell készpénznek venni kaká leigazolását. hiába kapar a madrid, sztem nem olyan balfékek a milannál, h elengedjék a gyereket. azért náluk abszolút nem az a helyzet, mint mondjuk a púposoknál. bentmaradtak a serie a-ban, a következő évet lazán kibekkelik, utána ott folytatják, ahol most abbahagyták. kaká nem "negyven éves", h meg kelljen ragadnia az uccsó lehetőséget, ha nem akar a második vonalban megrohadni, mint ahogy mondjuk cannavaro tette, ráadásul a milan anyagilag sem bukik akkorát, még ha esetleg nem indulhatnak a következő évi nemzetközi kupákban, mert az öreg silvionál azért van mit tejbegrízre költeni.
amúgy nem tudom, h honnan veszik a "mértékadó" madridi újságok, h a gyereknek minden vágya az, h a madridban játszon, egy szóval sem mondta ezt, bármennyire szeretnék. vagy csak úgy akarják bemutatni ezt az egészet, mintha a második robinho-ügy lenne? érdemes odafigyelni arra, h mit mondanak, mert ugye zambrotta is lemondta a barcát és már az anyagiakban is megegyezett a madriddal, mint ahogy chivu leigazolását is órákon belül bejelentette calderón. tuti, h el is indultak, csak zambrotta rossz gépre szállt, ezért érkezett meg végülis a gironára, chivu hajója meg viharba került és visszafordult romába.
sztem szépen megvacsoráztatták a szerbet tegnap, biztos volt pasta, gnocchi, stb, aztán megmutatták neki az utat a reptér felé és utána jól kiröhögték magukat a visszavonhatatlan ajánlaton.
de még ha le is igazolnák a gyereket, a barca akkor is jobb csapat, mint a madrid capellostól, cannavarostól vagy akár kakástól. ezen az sem változtat, ha esetleg leigazolják a titkos fegyvert, boamortét is.
PUYOL-XAVI-INIESTA