Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azon röhögtem h azok kényszerültek diétára akiknek nem kellett volna nem ugy mint Ronaldonak meg Cassanonak!sergi1989 írta:hát öcsém elég beteg vagy ha ezen röhögni tudsz, ez még egy dolog hogy nem szereted a real játékososkat...de röhögni nem kéne
Igen a csapatszellem emiatt nem kell Viera! (Trez ügyben nem foglalok álláat)barca99 írta:Igazatok van, tényleg nagyot fejlődhet a RM (a tavalyihoz képest) Kaká leigazolásával. De mi az ami a Barcát is a legjobbá teszi a legjobbak közt? : a csapatszellem. És nem hinném h a sok igazolással, a sok sztárral ez erősödne a Madridnál. Én sem tudom mit hoz a 06/07-es szezon de én nem hiszem h a Real-nál kialakulna egy ütőképes komoly csapat idén, viszont ha összeszoknak akkor....majd meglátjuk. Mindenesetre a Barca szerintem jobb lesz, (!) mint tavaly volt.
Ez jó!Boixos írta:egyébként állítólag maga a hatalmas(akat mondó) calderón is elmegy berlusconihoz. gondoljátok, h ha annyira gömbölyű lenne ez a bugi, akkor is menne győzködni? mert azért még nem az aláírásokról van szó... nagyon nem.
csak azt nem tudom, mivel érvelne? h a gyerek majd a brazil barátai között játszhat? miért, most nincsenek brazilok a környezetében? vagy, h hívja a tenkes kapitányát, aki majd lekardozza az összes milanost, ha nem adják a gyereket?
Csak akkor komoly veszélybe kerül,h megdöntsük/beállítsuk a dream team négyes rekordját....Pedro írta:Nem tudom, az az érzésem - bár eddig én sem hittem benne -, hogy a nyár átigazolása még hátra van. És azt a Madrid fogja elkövetni, Kaká személyében. Simán leraknak egy rekord-, vagy aközeli összeget (60-70 milla), és elviszik a világ legjobb két irányítója közül az egyiket (még szerencse, hogy a másik nálunk játszik). Náluk soha nem volt akadály a pénz.
Hiába utasított el a Milan 100 millát Abra részről, hiába hosszabbítottak szerződést a sráccal, szerintem a Mijatovics-Baldini-Calderon tengely simán tud hatni a gyerek érzéseire, és ha Kaká el akar menni, akkor biza' a Milannak el kell engednie. Lásd Sheva.
Kaká odaigazolásával pedig azért már más lesz a leányzó fekvése, tuti nem lesznek [auto_cenzúra]. Persze ettől még nyerhetünk bajnokságot.