elmondom neked h raúl minimum 2 évet még játszani fog mert ő olyan a madridnak mint nekünk puyol...higuaint nem fogják padra tenni mert ,hogy ha néznél madrid meccset akkor megtudnád h higuain jelenleg a real 2. legjobb csatára és még nagyon fiatal...RVN pedig a realosok szerint a legjobb csatár és szerintem is nagyon jó és még neki is van minimum 1 éve mert nem hiszem ,hogy vissza akar vonulni jövőre és addig benzema és hunti ülne a padon vagy csak minden 2. meccsen játszana...ennyit erről....
Az egy dolog, hogy szerinted erről ennyit, de az nem azt jelenti, hogy igazad is van...
Raúl lehet, hogy még két évet játszani fog, de a padon, az biztos! Lassú már nagyon! Mostanában nagyjából elégedett vagyok vele, de csak magához képest.
Higu a második? Ki az első?

Egyébként nem rossz csatár, de még mindig rengeteg ziccert hagy ki. Még nem tudni mire viszi.
RVN meg öreg, mostmár a második nagyobb sérülése után sokat nem lehet várni tőle. Cserecsatárnak még talán megteszi, de egy dinamikus Madridból már kilóg. A maga műfajában világklasszis volt, nem kérdés!(nem belekötni a világklasszis szóba!

) De nem lenne meglepő, ha a nyáron elmenne levezetni egy kisebb csapatba. (ő nem ősreálos, hogy ezt itt tegye meg!)
Hogy Hunti mire lesz képes, azt meg még nem tudjuk.
Mivel két csatáros rendzserben gondolkodnak, ezért mondjuk Benzem-Higu/Hunti kettős lenne alapból, és Raúl a padon.
(persze ez csak akkor, ha tényleg jön Benzema, és legalább a 80%át hozza annak, mint amit én várok tőle.)
De mindez már le lett írva párszor!