2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Így van!Danka00792 írta:Több helye van neki itt, mint sok Barca drukkernek.Messi199 írta:CSOki korrekt ember vagy de menny madridba itt nincs helyedbocs
Több helye van neki itt, mint sok Barca drukkernek.Messi199 írta:CSOki korrekt ember vagy de menny madridba itt nincs helyedbocs
Az egy dolog, hogy szerinted erről ennyit, de az nem azt jelenti, hogy igazad is van...elmondom neked h raúl minimum 2 évet még játszani fog mert ő olyan a madridnak mint nekünk puyol...higuaint nem fogják padra tenni mert ,hogy ha néznél madrid meccset akkor megtudnád h higuain jelenleg a real 2. legjobb csatára és még nagyon fiatal...RVN pedig a realosok szerint a legjobb csatár és szerintem is nagyon jó és még neki is van minimum 1 éve mert nem hiszem ,hogy vissza akar vonulni jövőre és addig benzema és hunti ülne a padon vagy csak minden 2. meccsen játszana...ennyit erről....
így gondolod te kis hoki???nyáron úgy volt,hogy eto'o elmegy vagy te akkor még nem, éltél és ha jól tudom sokat tárgyaltunk villaval???vagy nem???raulnak nincs sok hátra??elmondom neked h raúl minimum 2 évet még játszani fog mert ő olyan a madridnak mint nekünk puyol...higuaint nem fogják padra tenni mert ,hogy ha néznél madrid meccset akkor megtudnád h higuain jelenleg a real 2. legjobb csatára és még nagyon fiatal...RVN pedig a realosok szerint a legjobb csatár és szerintem is nagyon jó és még neki is van minimum 1 éve mert nem hiszem ,hogy vissza akar vonulni jövőre és addig benzema és hunti ülne a padon vagy csak minden 2. meccsen játszana...ennyit erről....villanak azért örültem volna mert a kedvenc játékosom ennyit erről...de neked elnézemmindorokke_barca írta:7_Barna_7 ... igen barna? es akkor ez milyen eszjaras ha jobban orultel volna ha ide jon hunti v villa? akkor ki padozott volna? ez nem madridos eszjaras, minden oldalon vannak olyanok akik 22 sztart akarnak a csapatba 11-et a palyara es ugyanolyan szintueket a padra... de amit csoki mondott az teljesen rendben van, benzema es hunti siman elfernek egymastol, raulnak mar nem sok van hatra, rvn-nak szintugy, higuain meg jo lenne cserenek.... szo mi szo most a realnal sokkal jobban elfernek a csatarok mint nalunk... akkor te megis miert akartal meg nyaron igazolni? te fifa zseni... miert nem lehet leszallni a realrol? elvezed h nincsenek jo formaban, rossz donteseket hoznak, es milyen jo belejuk rugdosni?
Full Realos észjárás.Érthetetlen h mért akar még egy "sztár"csatárt venni a real,megint azért h a padon üljön és ezzel elk*rja még egy játékos karierjét???és szerintem Hunti jelenleg a világ legjobb csatárai közt van és örültem is volna,hogyha nyáron elmegy a Barcába(azért VILLA-nak jobban örültem volnaCS0ki írta:Benzemának simán van hely Hutnival együtt is, de már leírtam én is, mások is ezt párszor!Nyáron pedig nyilván ne fognak jönni az előre beígért sztárok, mert Huntival már Benzemának nem lesz hely,Valencia pedig egy fiatal játékos, márpedig ha Clownderonék úgy gondolnák h lenne esélyük Ronaldora, akkor nem fiatal, hosszútávú megoldásokban gondolkodnának!![]()
Ha meg Ramos két szélsővel akar játszani, akkor a jelenlegi keretben kettő darab szélső van. Abból az egyik jó esetben csak a fél szezonban sérült, a másik meg szerintem megy nyáron kölcsönbe vagy eladjuk. Sneijder még tud mondjuk játszani a szélen, és fog is.
Nevek meg össze-vissza felmerülnek, még megvárom jan 31-gyel, hogy kit igazolunk vagy igazolunk egyáltalán. Eddig nem volt rosszak a téli igazolások egyébként, úgy látszik a hidegben jobban megy nekik a dolog. (télen jött Gago, Higany is...)
Benzemának simán van hely Hutnival együtt is, de már leírtam én is, mások is ezt párszor!Nyáron pedig nyilván ne fognak jönni az előre beígért sztárok, mert Huntival már Benzemának nem lesz hely,Valencia pedig egy fiatal játékos, márpedig ha Clownderonék úgy gondolnák h lenne esélyük Ronaldora, akkor nem fiatal, hosszútávú megoldásokban gondolkodnának!
Csak épp amikor a Barca jó formába volt, akkor az egész világ róla beszélt, amikor a Real jó formában volt, közel se volt körülötte akkora felhajtás.1 év volt amikor a Real igazán jól játszott, de akkor is "csak" a bajnokságban taroltak, nagy részben a riválisok gyengesége miatt, de ebben az évben se volt vmi látványos a játékuk.Mostanra a szurkolók megunták az évek óta húzódó alibi focit(utóbbi időben egyedül Robinho játszott a csapathoz méltó játékot) és nem ilyen gyenge-középkategóriájú játékosokkal lesz újra szép a Real játéka!Nyáron pedig nyilván nem fognak jönni az előre beígért sztárok, mert Huntival már Benzemának nem lesz hely,Valencia pedig egy fiatal játékos, márpedig ha Clownderonék úgy gondolnák h lenne esélyük Ronaldora, akkor nem fiatal, hosszútávú megoldásokban gondolkodnának!khtomka írta:Két év két bajnokság, most hullámvölgy.Lesy írta:Most olvastam, hogy Calderon regnálása óta (2006 március) 300 millió eurót költöttek játékosvásárlásra, "csapatépítésre". És akkor hol van a csapat?
Két év két bajnokság, most hullámvölgy.Lesy írta:Most olvastam, hogy Calderon regnálása óta (2006 március) 300 millió eurót költöttek játékosvásárlásra, "csapatépítésre". És akkor hol van a csapat?
ha a presast oda adjuk el, onnan úgyis hazaszökött volna...gekkodan írta:Mi nem voltunk elég okosak, mert el kellett volna adnunk pl. Oleguert egy 10 misiért nekik...Boixos írta:...
Mi nem voltunk elég okosak, mert el kellett volna adnunk pl. Oleguert egy 10 misiért nekik...Boixos írta:most komolyan 15 millióért fogják megvenni azt a gyereket? és akkor csodálkoznak, h állandóan leveszik őket anyagilag. ha vkik annyira hülyék, h meg lehet velük csinálni...
kedd, 15:44 - A Sport értesülései szerint a Real Madrid és a Wigan megállapodott egy 15 millió eurót vételárban, melyért cserébe Luis Antonio Valencia a spanyol klub játékosa lesz. A katalán lap szerint a transzfer még ebben az évben, de legkésőbb január 2-ig hivatalos lesz.
Nemrég láttam meg a szalagcímet!Varga Tamás írta:Futottak egy felesleges kört, és rájuk csapták az ajtót:
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=214624&
Calderónék ezt benyelték rendesen. Buta bagázs.