Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
MessiFan írta:Ha közel vagy a kapuhoz (16-25-26 méter) akkor miközben lövöd a labdát a lefele gombot kel nyomni. Sajnos nekem mindig felakad a sorfalon. Ha messzebb vagy (26-35 méter) akkor pedig az előre nyilat kell közben nyomni. Ha el akarod csavarni a sorfal mellett akkor mielőtt rúgod állítsd be hogy a labda a sorfal mellett legyen és miután megnyomod a lövés gombot rögtön nyomd a balra vagy a jobbra gombot. Attól függ melyik oldalra akarod csavarni.
Remélem, tudtam segíteni.
Más:
Ez meg mi a franc?![]()
Találkozott már valaki ilyennel?
Mit akarsz? 2010-van, kezdenek betörni a robotok a foci világába!MessiFan írta:Ha közel vagy a kapuhoz (16-25-26 méter) akkor miközben lövöd a labdát a lefele gombot kel nyomni. Sajnos nekem mindig felakad a sorfalon. Ha messzebb vagy (26-35 méter) akkor pedig az előre nyilat kell közben nyomni. Ha el akarod csavarni a sorfal mellett akkor mielőtt rúgod állítsd be hogy a labda a sorfal mellett legyen és miután megnyomod a lövés gombot rögtön nyomd a balra vagy a jobbra gombot. Attól függ melyik oldalra akarod csavarni.
Remélem, tudtam segíteni.
Más:
Ez meg mi a franc?![]()
Találkozott már valaki ilyennel?
Picit lejjebb már kitettem: http://www.megaupload.com/?d=STTJ8ABN#Neymar# írta:Valakinek nincs meg összetömörítve a 4.1-es patch?
Teljes mértékben igaz, engem is felháborított, h nem lehet váltani, de amúgy mindenben jobb a Pes ..... Most is Bal-t játszok, s ebben tényleg lenyűgöző a Pes ...Forcabarca8 írta:a PEShez keresel egy normális patchetet, és kész. de én is így vagyok a FIFA Manager módja simán veri a PES ML-jét. tetszik,ha karriert csinálhatok (FIFAban mindig naggyá teszem a Spurst utána meg 4-5 év után jöhet a Barca).
PESben meg ott vagyunk fixen, nem is létezünk, szószerint mi vagyunk a csapat.
Nem tudom, hogy ez kinél negatívum, kinél pozitívum, de én ha FIFAban elkezdek egy játékot, 2 év alatt újjáépítem a Milant. PESben kell hozzá vagy 5 év, nagyon körülményes eladni. Én egy az egyben becserélném a Manager Módot az ML-lel és a PES akkor (nálam) már mindenben verné a FIFA-t![]()
![]()
Köszi szépen luilui1698 írta:Ezt szokta csinálni a megaupload. Frissítgesd amíg ki nem dobja a download gombot.fanbarca írta: The file you are trying to access is temporarily unavailable.
Mi a gond?
Jó de az 2 licens a PES-be meg nincs fele spanyol, fele angolMessithebest írta:Azért a FIFA-ból is hiányzik a BL és az EL licenc....de én is így vagyok. BaL az PES,de menedzser mód az FIFA nálam is.L.Messi 10 írta:Szvsz ha Légy Profit / BaL -t akarsz játszani akkor PES, de viszont ha Menedzser módot akkor FIFA. + A FIFA a licensek miatt is jobb.
Ezt szokta csinálni a megaupload. Frissítgesd amíg ki nem dobja a download gombot.fanbarca írta: The file you are trying to access is temporarily unavailable.
Mi a gond?
The file you are trying to access is temporarily unavailable.Kardi írta:
más: Tegnap leszedtem a PESEdit.com 2010 Patch 4.1-et....is ismét fel raktam nektek komplett az egészet, hogy ne keljen nektek szenvedni vele: http://www.megaupload.com/?d=STTJ8ABN Használjátok egészséggel.
Azért a FIFA-ból is hiányzik a BL és az EL licenc....de én is így vagyok. BaL az PES,de menedzser mód az FIFA nálam is.L.Messi 10 írta:Szvsz ha Légy Profit / BaL -t akarsz játszani akkor PES, de viszont ha Menedzser módot akkor FIFA. + A FIFA a licensek miatt is jobb.
Köszönöm! Még egy kérdés, hogy jobb, mint a Fifa játék, mert én azzal szoktam játszani?! PS2 is viszi?Kardi írta:PS, Xbox, PC...amin szeretnél!barca2010 írta:Egy kérdés! Min lehet ezzel a PES sel játszani? Playstation vagy?
más: Tegnap leszedtem a PESEdit.com 2010 Patch 4.1-et....is ismét fel raktam nektek komplett az egészet, hogy ne keljen nektek szenvedni vele: http://www.megaupload.com/?d=STTJ8ABN Használjátok egészséggel.
PS, Xbox, PC...amin szeretnél!barca2010 írta:Egy kérdés! Min lehet ezzel a PES sel játszani? Playstation vagy?
Az Edit-nél a Teams, ott meg a Register Player ...barcelona74 írta:Sziasztok én a pes 2010-et gyűröm tudja valaki hogy hogyan lehet edit-ben átett játékost a keretbe úgy betenni hogy tudjam a bajnokságban játszatni tehát a keretbe, mert próbáltam és nincs ott a kezdő de még a cserék között sem(Mascherano) ha vki tud kérem segitsen előre is köszi VISCA EL BARCA BARCA FORCA!!!!!!!!!!!!!!!!