Championship/Football Manager
-
- Capitá del Barça
Ha leakarok tölteni egy újabb verziót a DÉMONból azt irja ki, h You Must Reboot after previous operation. EZ mit jelent??és letörölni se tudoma mostanit 

- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
srácok fölraktam a játékot, viszont utána kéri,hogy helyezzem be az eredeti lemezt. Daemon 4.09 verzió van, a yasut is használom, de mégse jó. Az eddigi ötletekből nem sikerült megcsinálnom, megköszönném ha vki tudna innen segiteni, vagy megdobna egy crackel.
-
- Capitá del Barça
Az .mds kiterjesztésű fájlt kell mountolni.
én meg nem találok egy daemon tools 4.09-et se... csak 4.10es van neten
én meg nem találok egy daemon tools 4.09-et se... csak 4.10es van neten

Nektek is a magyar csaptneveknél kihagyja a ő-t? pl: Győr - Gy r
- rhynn
- A Stadionturista
- Kapcsolat:
mininován is fenn van, oda reg se kell.
én már nyomom
én már nyomom
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
Nekem nem jó
Nem mountolja be, először betettem az FM-et a 4.0.9.-be utána a yasut cloakoltam, de nem mountolja be, mintha nem tudná
Neked is mdf kiterjesztésű a fájl?

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Sztem hétvégére már lesz működőképes verzió... legalábbis nagyon remélem.
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Magyar van már hozzá?Scorpio írta:Meghívót, hogy lehet szerezni? Valaki tud adni?Titinho írta:Srácok!!!
Csak szólok, hogy nem fontos mostmár az "ügyem" megoldása! Akinek van Bithumenje az máris töltheti a Football Manager 08-at! Én már tépem lefele ezerrel! Gondoltam szólok nektek! Na jó játékot és peace emberek!
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
- Titinho
- Director del Fútbol
Pfff...Nekem se megy sajna.
Várok még akkor 1-2 napot és bisztos fent lesz crack-elve! 

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

Nincs meghívó rá és nem is nagyon lesz. Akinek nagyon kell a játék az írjon pm és megoldjuk valahogy okosba.
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Meghívót, hogy lehet szerezni? Valaki tud adni?Titinho írta:Srácok!!!
Csak szólok, hogy nem fontos mostmár az "ügyem" megoldása! Akinek van Bithumenje az máris töltheti a Football Manager 08-at! Én már tépem lefele ezerrel! Gondoltam szólok nektek! Na jó játékot és peace emberek!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Indításnál kiírja, hogy emuláló szoftver probléma. Na mármost ilyenkor kéne crackelni, de én nem találtam crack fájlt. 

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
- Titinho
- Director del Fútbol
Srácok!!!

Més que un club

- Titinho
- Director del Fútbol
Köszi de nem nyert!Perrero írta:indits el egy ujat, menj ki vacsorázni, szivj el egy cigit, aztán menj vissza, ne csinálj gépen semmit közbe, lehet h csak levan terhelve a masinád, nemTitinho írta:Hali mindenkinek! Nekem lenne egy problémám!Ahogy elindítom az FM-t és rányomok az új játékra, ugye elkezdi tölteni a cuccot! Aztán ki kell választani a nemzeteket! Én kiválasztottam Angliát, "kishazánkat" valamint spanyolországot! Angliával akarok kezdeni bajnokságot! Ki kell még választani, hogy mekkora legyen az adatbázis! (kicsi, közepes, nagy) Itt kiválasztok valamit pl. közepes és rányomok, hogy játék indítása! Na itt van nekem a bibi!
Elkezdi tölteni megint a cuccot és utána kész, megadja magát. Ugyanaz az ablak mint az előbb csak nem tudok sehova se kattintani, mert az egér a "kicsi focilabda".
És innen csak windows gombbal tudok kilépni mert nem csinál semmit! Már újra telepítettem 2x is és töltöttem le hozzá friss adatbázist meg minden de nem akar menni!
Amikor legelőször feltettem akkor még ment, nyomtam is a Barcával 4 évet. (ugyanebben a sorrendben voltak a nemzetek, csak akkor spanyolországgal kezdtem, nagy adatbázissal) Utána meguntam
és kezdeni akartam egyet az Arsenal-lal és azóta kakukk! Segítsetek légyszííííííí!!!
HELP ME!!!
és probáld a gyári cuccokkal (adatbázis nélkül, lehet h az a baj

Més que un club

- Oleguer
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Október 19.Z$oŁa írta:Oké!! Akkor várok még egy kicsit!!kovinho írta:Hát szerintem a 07-et ne töltsd már le, majd a napokban jön ki a 08, és azt!![]()
Pontosan mikor jön ki???
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Oleguer 2007.10.15. 17:10:26-kor.