Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Magyar van már hozzá?Scorpio írta:Meghívót, hogy lehet szerezni? Valaki tud adni?Titinho írta:Srácok!!!
Csak szólok, hogy nem fontos mostmár az "ügyem" megoldása! Akinek van Bithumenje az máris töltheti a Football Manager 08-at! Én már tépem lefele ezerrel! Gondoltam szólok nektek! Na jó játékot és peace emberek!
Meghívót, hogy lehet szerezni? Valaki tud adni?Titinho írta:Srácok!!!
Csak szólok, hogy nem fontos mostmár az "ügyem" megoldása! Akinek van Bithumenje az máris töltheti a Football Manager 08-at! Én már tépem lefele ezerrel! Gondoltam szólok nektek! Na jó játékot és peace emberek!
Köszi de nem nyert!Perrero írta:indits el egy ujat, menj ki vacsorázni, szivj el egy cigit, aztán menj vissza, ne csinálj gépen semmit közbe, lehet h csak levan terhelve a masinád, nemTitinho írta:Hali mindenkinek! Nekem lenne egy problémám!Ahogy elindítom az FM-t és rányomok az új játékra, ugye elkezdi tölteni a cuccot! Aztán ki kell választani a nemzeteket! Én kiválasztottam Angliát, "kishazánkat" valamint spanyolországot! Angliával akarok kezdeni bajnokságot! Ki kell még választani, hogy mekkora legyen az adatbázis! (kicsi, közepes, nagy) Itt kiválasztok valamit pl. közepes és rányomok, hogy játék indítása! Na itt van nekem a bibi!
Elkezdi tölteni megint a cuccot és utána kész, megadja magát. Ugyanaz az ablak mint az előbb csak nem tudok sehova se kattintani, mert az egér a "kicsi focilabda".
És innen csak windows gombbal tudok kilépni mert nem csinál semmit! Már újra telepítettem 2x is és töltöttem le hozzá friss adatbázist meg minden de nem akar menni!
Amikor legelőször feltettem akkor még ment, nyomtam is a Barcával 4 évet. (ugyanebben a sorrendben voltak a nemzetek, csak akkor spanyolországgal kezdtem, nagy adatbázissal) Utána meguntam
és kezdeni akartam egyet az Arsenal-lal és azóta kakukk! Segítsetek légyszííííííí!!!
HELP ME!!!
és probáld a gyári cuccokkal (adatbázis nélkül, lehet h az a baj
Október 19.Z$oŁa írta:Oké!! Akkor várok még egy kicsit!!kovinho írta:Hát szerintem a 07-et ne töltsd már le, majd a napokban jön ki a 08, és azt!![]()
Pontosan mikor jön ki???