Victor Valdés

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Barca96
Jugador del Barça

2013.05.08. 16:01:21

Facebookon van egy oldal, az a neve, hogy: Barcastuff.
Ez a Barcelona egyik partneroldala, a nap elején még azt irták, hogy Valdes megy, de néhány órája már azt irták, hogy Tito meggyőzte, és marad még 1 évet.
”A bajnokságban nagyon nehéz dolgunk lesz, mert a Madrid nagyon jó állapotban van. De nyerjék meg ők maguknak, mi nem fogjuk még meg is lökni őket a cél felé.”
shutterisland
Director del Fútbol

2013.05.08. 16:01:13

akkor inkább álljon vissza zubi a kapuba, és ugyanúgy megmarad a pénz, amit tarsi írt. :)

mondjuk nem tudom, ha ez azt jelentené, hogy jön a neymar-hummels duó, akkor nem leszek azért csalódott. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára shutterisland 2013.05.08. 16:01:42-kor.
Lionel85
Llegenda del Barça

2013.05.08. 15:55:04

Nem tudom, hogy feltettem-e már a kérdést, vagy csak akartam (mostanában lukas az agyam), de olvastam, hogy Zubizarretától megválna a klub. Mivel ő Valdés elsőszámú problémaforrása, még az is lehet, hogy mégis hosszabbítana, ha elmegy Zubi?
Kép
Kép
Kép
Tarsi88
Jugador del Barça

2013.05.08. 15:41:52

Két dolog: Valdesért idén sem kaptunk volna egy szinte egy kanyi fillért sem, mert ki az aki 10 milliókat fizetne egy olyan kapusért, akinek egy év van hátra a szerződéséből és kimondta, hogy távozni akar. Az irreális fizetési igényeiről ne is beszéljünk.
A másik jelenleg nem a kapus poszt a legégetőbb kérdés a csapatnál, szóval ezzel, hogy még egy évvel eltolják az új kapus érkezését a rá szükséges x milliót is más hiányposzt betöltésére lehet költeni.
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2013.05.08. 15:36:30

Komolyan, nem normális a vezetőség. Lehet hogy más igazolásra spórolnak? De akkor jövőre szívjuk meg.
Jobb esetben azért marad, mert jelenleg nincs elérhető minőségi kapus és nem akarnak egy Reina-szintűt. De ezek a sportszakmai szempontok nem jellemzőek a vezetőségre. Még az is jobb lenne, ha egy évre hoznánk egy jó képességű kapust és akkor jövőre belecsapni a lecsóba és mondjunk hozni De Geat. Bár nem tudom hogy van-e ilyen elérhető.
Forca Barca!!!!
shutterisland
Director del Fútbol

2013.05.08. 15:32:28

pont ez az, hogy nincs benne semmi ráció.

az egyetlen logikus érv (na persze a mellett, hogy ugye bár mes que un club, meg a vezetőség szerint valdes kb. a világ legjobbja) az lehetne, hogy a vezetőség úgy látja, jelenleg a piacon nincs megfelelő opció valdes pótlására, így várnak egy évet még, hátha alakul.
viszont szerintem ez marhaság, két kezemen nem tudnám megszámolni azokat a kapusokat, akikkel nem gyengülne a csapat, vagy éppen erősödhetnénk is (rövid vagy hosszú távon.)

nagyszerűen indul az átigazolási szezon.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2013.05.08. 15:27:22

Vicc, ennyi logikátlan hülye döntést egyrakásban...

Mi ebben a ráció könyörgöm? Lesz egy belefásult motiválatlan kapusunk, aki gondolom az idény felét az új klubjába szerződéssel fogja eltölteni, utána meg elmegy ingyen gondolom egy közepesen sz.r teljesítmény után, és bukunk rajta 15-20 milliót, amiből máris meglenne egy új fiatal sikeréhes kapusunk.

POR QUÉ??? :shock: :shock: :shock:
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
shutterisland
Director del Fútbol

2013.05.08. 15:13:05

Ha Valdes Barca szint, akkor ők is.
pontosan.
Victor Valdes will stay for another season, until his contract expires in 2014, at the explicit request of Barcelona coach Vilanova. [sport]
hát ezt sajnos én is olvastam máshol is, nem hiszem el, komolyan mondom.
mi az istennek ? mi értelme van ?
kijelentette, hogy : el akar menni.
mi a fenének rábeszélni a maradásra ?
biztos ultramotivált lesz, meg továbbra is meg akarja majd védeni nagyszerű teljesítménnyel az elsőszámú kapus posztot.
nem beszélve arról, hogy így megint ingyen lesz továbbadva.
nehogy hozzuk ter stegent, de gea-t, vagy akárkit, és felfrissülve, újult erővel nekivágni a kövi szezonnak.

ebbe a "mi egy nagy család vagyunk" erőltetésébe fogunk belebukni, titoval az élen.
MatyiG
Adminisztrátor

2013.05.08. 14:13:48

Laza írta: természetesen remek kapusokat említesz de nem barcelona szintű.
Miért, Diego Lopez nem véd jól a Realban? Ha Valdes Barca szint, akkor ők is. :)

Szerk.:
Ez remélem csak valami vicc... :roll:
Victor Valdes will stay for another season, until his contract expires in 2014, at the explicit request of Barcelona coach Vilanova. [sport]
Laza
Capitá del Barça

2013.05.08. 13:39:55

shutterisland írta:remélem most már nem marad jövőre sem, mert az azt jelentené, hogy :

1. vagy marad azután is, mert sikerült csillagászati fizuért szerződést hosszabbítani.

2. vagy úgy fog védeni egy egész szezonban, hogy már réges-rég tudja, bármi történjék, távozik.
ahelyett, hogy a sikeréhes és bizonyítani vágyó új kapus állna már a gólvonalon.
a spanyol élvonalból curtorison kívül senki (meg persze casillas) nem ér fel a barca szintjéhez.
diego alves, diego lopez + kameni is nagyon jó kapus volt az utóbbi pár év alapján, nem tudom, miért nem játszott idén semmit a malagában.
természetesen remek kapusokat említesz de nem barcelona szintű.
shutterisland
Director del Fútbol

2013.05.08. 13:31:05

remélem most már nem marad jövőre sem, mert az azt jelentené, hogy :

1. vagy marad azután is, mert sikerült csillagászati fizuért szerződést hosszabbítani.

2. vagy úgy fog védeni egy egész szezonban, hogy már réges-rég tudja, bármi történjék, távozik.
ahelyett, hogy a sikeréhes és bizonyítani vágyó új kapus állna már a gólvonalon.
a spanyol élvonalból curtorison kívül senki (meg persze casillas) nem ér fel a barca szintjéhez.
diego alves, diego lopez + kameni is nagyon jó kapus volt az utóbbi pár év alapján, nem tudom, miért nem játszott idén semmit a malagában.
messideco
Presidente del Barça

2013.05.08. 09:50:22

Minden oldal másat ír róla. Egyesek biztosak a távozásában, mások azt írják, hogy beszélt Titoval és még marad egy szezont. Meglátjuk majd.
Kép
"And my heart will leave you never."
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.05.01. 18:26:43

If Víctor Valdés plays tonight, he becomes the 17th player ever to reach 100 CL game. #fcblive
Ez azért nem semmi, grat VV-nek, remélem, parádés védésekkel ünnepli majd a jubileumot, ha a védelem nem lesz a helyzet magaslatán. :D
Laza
Capitá del Barça

2013.04.30. 18:48:58

ha nevekkel dobálózunk,az én első számú jelöltem de gea
persze kb az esélye annyi mint neuernek vagy mondjuk annak hogy bartezt igazoljuk le.
szóval egy ter stegennel simán beérném :P ( he mondhatok ilyet)

de ő sem olcsó mulatság,viszont a spanyol élvonalból curtorison kívül senki (meg persze casillas) nem ér fel a barca szintjéhez.

ezért a 3.számú jelölt Oier.
Valdes is megkapta az esélyt,kapja meg ő is,ha nem jön be télig van egy Pinto aki semmivel nem rosszabb mint Valdez
StickyFingaz
Capitá del Barça

2013.04.30. 18:21:21

csaby23 írta:Most komolyan azért nem vette fel hétvégén a CSK szalagot mert túl vastag a karja? :D http://www.fourfourtwo.hu/hirek/spanyol ... tul-vastag (amúgy kicsit téves a négynégykáttű infója,mármint tudomásom szerint a Kopasz a 3. számú Charlie és Xavi után,vagy ez változott?)
Én is úgy tudom,hogy Valdes a 3. számú cséká.Utána pedig Iniesta és Messi következik.
csaby23
Jugador del Barça

2013.04.30. 18:02:23

Most komolyan azért nem vette fel hétvégén a CSK szalagot mert túl vastag a karja? :D http://www.fourfourtwo.hu/hirek/spanyol ... tul-vastag (amúgy kicsit téves a négynégykáttű infója,mármint tudomásom szerint a Kopasz a 3. számú Charlie és Xavi után,vagy ez változott?)
Alexis9Sánchez
Jugador del Barça

2013.04.20. 20:19:34

Capon írta:Nem várok nagy nevet. Szerintem egy jelenleg a középmezőnybe tartozó tehetségesnek kikiáltott kapus fog érkezni. Szóval nem Neuer és társai közül fog kikerülni a "győztes"
Magyarul ter Stegen! :D Tökéletes lenne ő nekünk!Vagy maximum Courtois!

Neuer-t hogy lehetett elhinni egy másodpercig is? Adhatnánk mi neki bármekkora fizetést akkor se jönne ide, mert ő amikor elment Schalke-ból akkor megmondta,hogy azért megy a Bayern-hez mert nem akar külföldön focizni! Nem is érdekli,hogy külföldön játszon valamikor!(Persze változhat véleménye,de az nem most fog....ha fog egyáltalán :D ) Na meg plusz az,hogy ígyis ő a legjobban kereső kapus!

Bár egyébként én örülnék neki legjobban! De ő tényleg esélytelen! :/
Katalán szív, kék lélek, Barcelona drukker maradok, amíg csak élek !!!
MatyiG
Adminisztrátor

2013.04.20. 19:57:59

„(A Barca elnöke, Sandro) Rosell felvette a kapcsolatot Valdésszel, és tudatta vele, hogy az ajtó nyitva áll előtte, és bármikor meggondolhatja magát” – fogalmazott Bartomeu.

„A sportszakmai szempontok a legfontosabbak, így inkább megvárjuk, amíg lejár a szerződése 2014 júniusában, minthogy eladjuk a nyáron.”

„Nincs határidő Valdés ügyében. Ha úgy dönt, kitölti a kontraktusát, nem igazolunk kapust a nyáron” – zárta mondandóját a sportvezető.
:roll:
Capon
Llegenda del Barça

2013.04.20. 16:43:04

Nem várok nagy nevet. Szerintem egy jelenleg a középmezőnybe tartozó tehetségesnek kikiáltott kapus fog érkezni. Szóval nem Neuer és társai közül fog kikerülni a "győztes"
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
sjd
Llegenda del Barça

2013.04.20. 16:14:20

Lego írta:Nyilván senki sem akar befürödni a kapusokkal, de abba is bele kell gondolni, hogy egyszerűen nincs pénz, ez bizony nem a City. Komoly adósságokkal küzd a klub, amit nagyon nehéz csökkenteni (főleg ilyen fizetésekkel). Ezért került be például a Qatar Foundation is (ami erre felé elég drasztikus lépés volt). Egy világklasszis kapust pedig 40 alatt lehetetlen venni (már a nagy költekezések előtti időkben is az volt), és azt se felejtsük el, hogy bizony még ők is befürödhetnek és akkor pápá 40 milla (lsd Ibra).
Persze én sem Guaita-t preferálom, de ebben az anyagi helyzetben nagyon nehéz, ezt is be kell látni.
Ha ennyire nem lenne pénz, akkor a klub nem éppen most akarna 50-60 (70-80) milliót kiadni egy tök felesleges Neymarra, meg akkor nem ajánlgatnának ilyen horribilis összegeket Valdesnek sem (sem senki másnak)
Számomra nagyon hiteltelen, amikor bárki, jelen esetben Rossell, azt próbálja magyarázni h nincs pénz, miközben jól látszik, h csak arról van szó, h erre nincs pénz.
Ha a drága elnök úr leakadna a brazil kedvencéről, meg mondjuk rájönne, h egy Bartrával a csapatban nem feltétlenül kell egy Hummels 25 millióért, máris rengeteg pénz lenne egy kapusra. De ha az a fontosabb, h sok Neymar-mezt adjon el a csapat jövőre, akkor legyen ez, csak akkor mondják (mondjuk) ki, h "bocs, most idehozunk egy gyengébb kapust, de legalább jó sok mezt fogunk eladni"
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.04.20. 15:32:37

visca el barca írta:
guaita az elmult 5 évben játszott cirka 50 meccset az első osztályban, ami nulla. európai kupákban, válogatottal világversenyen soha nem járt.

akinfeev aki nagyjabol ugyanannyi idős, csak európai kupameccsen lépett porondra ennyiszer, plusz megjárt kb 2-3 világversenyt a válogatottal, van 300 meccs a lábában és oroszország legnagyobb klubjában tolja immáron 10 éve

ez szted ua. a szint? :shock:

ha a sajto nem jön ezzel a cserekpaus gyerekkel, sztem két szurkolonak nem jutott volna eszébe h létezik ilyen gyerek...
A tapasztalat, meg a tudás két különböző dolog. És nekem elsőre ez a gyerek ugrott be (Neuer mellett).
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
visca el barca
Presidente del Barça

2013.04.20. 14:54:59

Lego írta:Ezt a két kapust én nem tartom jobbnak mint Guaita-t, a klubjuk pedig elmaradnak a Valencia-tól. Persze nyilván te így látod én meg úgy, ezen nem fogunk összeveszni.
guaita az elmult 5 évben játszott cirka 50 meccset az első osztályban, ami nulla. európai kupákban, válogatottal világversenyen soha nem járt.

akinfeev aki nagyjabol ugyanannyi idős, csak európai kupameccsen lépett porondra ennyiszer, plusz megjárt kb 2-3 világversenyt a válogatottal, van 300 meccs a lábában és oroszország legnagyobb klubjában tolja immáron 10 éve

ez szted ua. a szint? :shock:

ha a sajto nem jön ezzel a cserekpaus gyerekkel, sztem két szurkolonak nem jutott volna eszébe h létezik ilyen gyerek...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Lego
Jugador del Barça

2013.04.20. 14:33:08

visca el barca írta:
sörvirsli írta:...mehet Pedro,Alexis meg akár Villa is a levesbe...

....Neymar meg várhat (fontosabb a hátsó alakzat jelenleg),jövőre meg ingyen vihető lenne...

:lol: nana :lol:

ha mindenkit eladsz ki fog golt lőni elől?

Lego!

soha nem voltam az a tipus aki csak azért ir meg egy hszt, hogy beleirhassa, hogy de jo lenne ide xy, meg yx.

amugy más nemi szervével persze h nekem is könnyű verni a csalánt, és ha arrol van szo igenis adjunk ki 40 milliot neureért.

de azért a véleményen szerint lesz élet valdes után is. nem egy világklasszist kell potolni, és azt hiszem azért van egy pár olyan kapus a mezőnybe aki nem 40 millio és bőven jó lenne. csak hogy két nevet emlitsek, rui patricio, vagy akinfeev. mindkettő jó klubban játszik, stabil kezdők, van cirka 200 meccs a lábaikban, sokszoros válogatottak, és amennyit láttam belőlük jók lábbal (tudod, itt ez a sláger, hogy "jó legyen lábbal), és eléggé megbizhatonak tűnnek. és sem a sporting, sem a cszka nem fog nemet mondani 20 milliora. a játékosok meg nem kérdés h jönnének e a világ legjobb klubjába.
Nem is feltételeztem ilyet (mármint a hsz-es részre reagálva)...
Persze, hogy van élet Valdes után...sőt :lol:
Ezt a két kapust én nem tartom jobbnak mint Guaita-t, a klubjuk pedig elmaradnak a Valencia-tól. Persze nyilván te így látod én meg úgy, ezen nem fogunk összeveszni. Én csupán azt mondom, hogy jelen pillanatban nincs pénz... ez van. Nálam különben is egy klasszis hátvéd a prioritás és azt se lesz könnyű venni és ha igazak a pletykák a brazil séróbáróról, akkor már 60-70 milliónál járunk és eddig nem számoltunk kapust. Garancia pedig nincs, hogy minden papíron eladó játékost jó áron passzolunk el...ilyenre rég volt már példa.
Egy Neuer pedig maximum álomfizetésért jönne...(arról nem is beszélve, hogy a bajorok az év üzletét köthetnék vele [lazán kérhetnek 50-et érte a mai világban és nem azért mert annyit ér]).
Sajnos minden klubnál csoportosul egy maroknyi idióta, aki arra törekszik, hogy bemocskolja más csapatok hírnevét" – Brendan Rodgers.
shutterisland
Director del Fútbol

2013.04.20. 11:58:45

hát próbáljunk meg abból kiindulni, hogy a világ legjobb kapusát a madrid elég könnyedén pótolta diego lopez személyében, semmivel nem nyújt rosszabbat, mint iker az utóbbi időkben, sőt, sokak szerint most már ikernek kell megküzdeni a kezdőért, nem lopeznek kell bizonyítani.

csak sikerül már nekünk is pótolni valdest :D
visca el barca
Presidente del Barça

2013.04.20. 10:18:17

sörvirsli írta:...mehet Pedro,Alexis meg akár Villa is a levesbe...

....Neymar meg várhat (fontosabb a hátsó alakzat jelenleg),jövőre meg ingyen vihető lenne...

:lol: nana :lol:

ha mindenkit eladsz ki fog golt lőni elől?

Lego!

soha nem voltam az a tipus aki csak azért ir meg egy hszt, hogy beleirhassa, hogy de jo lenne ide xy, meg yx.

amugy más nemi szervével persze h nekem is könnyű verni a csalánt, és ha arrol van szo igenis adjunk ki 40 milliot neureért.

de azért a véleményen szerint lesz élet valdes után is. nem egy világklasszist kell potolni, és azt hiszem azért van egy pár olyan kapus a mezőnybe aki nem 40 millio és bőven jó lenne. csak hogy két nevet emlitsek, rui patricio, vagy akinfeev. mindkettő jó klubban játszik, stabil kezdők, van cirka 200 meccs a lábaikban, sokszoros válogatottak, és amennyit láttam belőlük jók lábbal (tudod, itt ez a sláger, hogy "jó legyen lábbal), és eléggé megbizhatonak tűnnek. és sem a sporting, sem a cszka nem fog nemet mondani 20 milliora. a játékosok meg nem kérdés h jönnének e a világ legjobb klubjába.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Lezárt