Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
pontosan.Ha Valdes Barca szint, akkor ők is.
hát ezt sajnos én is olvastam máshol is, nem hiszem el, komolyan mondom.Victor Valdes will stay for another season, until his contract expires in 2014, at the explicit request of Barcelona coach Vilanova. [sport]
Miért, Diego Lopez nem véd jól a Realban? Ha Valdes Barca szint, akkor ők is.Laza írta: természetesen remek kapusokat említesz de nem barcelona szintű.
természetesen remek kapusokat említesz de nem barcelona szintű.shutterisland írta:remélem most már nem marad jövőre sem, mert az azt jelentené, hogy :
1. vagy marad azután is, mert sikerült csillagászati fizuért szerződést hosszabbítani.
2. vagy úgy fog védeni egy egész szezonban, hogy már réges-rég tudja, bármi történjék, távozik.
ahelyett, hogy a sikeréhes és bizonyítani vágyó új kapus állna már a gólvonalon.
diego alves, diego lopez + kameni is nagyon jó kapus volt az utóbbi pár év alapján, nem tudom, miért nem játszott idén semmit a malagában.a spanyol élvonalból curtorison kívül senki (meg persze casillas) nem ér fel a barca szintjéhez.
diego alves, diego lopez + kameni is nagyon jó kapus volt az utóbbi pár év alapján, nem tudom, miért nem játszott idén semmit a malagában.a spanyol élvonalból curtorison kívül senki (meg persze casillas) nem ér fel a barca szintjéhez.
Én is úgy tudom,hogy Valdes a 3. számú cséká.Utána pedig Iniesta és Messi következik.csaby23 írta:Most komolyan azért nem vette fel hétvégén a CSK szalagot mert túl vastag a karja?http://www.fourfourtwo.hu/hirek/spanyol ... tul-vastag (amúgy kicsit téves a négynégykáttű infója,mármint tudomásom szerint a Kopasz a 3. számú Charlie és Xavi után,vagy ez változott?)
Magyarul ter Stegen!Capon írta:Nem várok nagy nevet. Szerintem egy jelenleg a középmezőnybe tartozó tehetségesnek kikiáltott kapus fog érkezni. Szóval nem Neuer és társai közül fog kikerülni a "győztes"
Ha ennyire nem lenne pénz, akkor a klub nem éppen most akarna 50-60 (70-80) milliót kiadni egy tök felesleges Neymarra, meg akkor nem ajánlgatnának ilyen horribilis összegeket Valdesnek sem (sem senki másnak)Lego írta:Nyilván senki sem akar befürödni a kapusokkal, de abba is bele kell gondolni, hogy egyszerűen nincs pénz, ez bizony nem a City. Komoly adósságokkal küzd a klub, amit nagyon nehéz csökkenteni (főleg ilyen fizetésekkel). Ezért került be például a Qatar Foundation is (ami erre felé elég drasztikus lépés volt). Egy világklasszis kapust pedig 40 alatt lehetetlen venni (már a nagy költekezések előtti időkben is az volt), és azt se felejtsük el, hogy bizony még ők is befürödhetnek és akkor pápá 40 milla (lsd Ibra).
Persze én sem Guaita-t preferálom, de ebben az anyagi helyzetben nagyon nehéz, ezt is be kell látni.
A tapasztalat, meg a tudás két különböző dolog. És nekem elsőre ez a gyerek ugrott be (Neuer mellett).visca el barca írta:
guaita az elmult 5 évben játszott cirka 50 meccset az első osztályban, ami nulla. európai kupákban, válogatottal világversenyen soha nem járt.
akinfeev aki nagyjabol ugyanannyi idős, csak európai kupameccsen lépett porondra ennyiszer, plusz megjárt kb 2-3 világversenyt a válogatottal, van 300 meccs a lábában és oroszország legnagyobb klubjában tolja immáron 10 éve
ez szted ua. a szint?![]()
ha a sajto nem jön ezzel a cserekpaus gyerekkel, sztem két szurkolonak nem jutott volna eszébe h létezik ilyen gyerek...
guaita az elmult 5 évben játszott cirka 50 meccset az első osztályban, ami nulla. európai kupákban, válogatottal világversenyen soha nem járt.Lego írta:Ezt a két kapust én nem tartom jobbnak mint Guaita-t, a klubjuk pedig elmaradnak a Valencia-tól. Persze nyilván te így látod én meg úgy, ezen nem fogunk összeveszni.
Nem is feltételeztem ilyet (mármint a hsz-es részre reagálva)...visca el barca írta:sörvirsli írta:...mehet Pedro,Alexis meg akár Villa is a levesbe...
....Neymar meg várhat (fontosabb a hátsó alakzat jelenleg),jövőre meg ingyen vihető lenne...
nana
![]()
ha mindenkit eladsz ki fog golt lőni elől?
Lego!
soha nem voltam az a tipus aki csak azért ir meg egy hszt, hogy beleirhassa, hogy de jo lenne ide xy, meg yx.
amugy más nemi szervével persze h nekem is könnyű verni a csalánt, és ha arrol van szo igenis adjunk ki 40 milliot neureért.
de azért a véleményen szerint lesz élet valdes után is. nem egy világklasszist kell potolni, és azt hiszem azért van egy pár olyan kapus a mezőnybe aki nem 40 millio és bőven jó lenne. csak hogy két nevet emlitsek, rui patricio, vagy akinfeev. mindkettő jó klubban játszik, stabil kezdők, van cirka 200 meccs a lábaikban, sokszoros válogatottak, és amennyit láttam belőlük jók lábbal (tudod, itt ez a sláger, hogy "jó legyen lábbal), és eléggé megbizhatonak tűnnek. és sem a sporting, sem a cszka nem fog nemet mondani 20 milliora. a játékosok meg nem kérdés h jönnének e a világ legjobb klubjába.
sörvirsli írta:...mehet Pedro,Alexis meg akár Villa is a levesbe...
....Neymar meg várhat (fontosabb a hátsó alakzat jelenleg),jövőre meg ingyen vihető lenne...