Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
sasi1
Entrenador del Barça

2007.12.31. 00:08:07

Mér 8) :?:

Simán elképzelhető...........
senzu
Entrenador del Barça

2007.12.30. 21:38:36

senzu
Entrenador del Barça

2007.12.30. 21:36:07

grecki írta:A Mundo azt írja, hogy Modric visszautasította a Man City és a Chelsea ajánlatát, marad nyárig a Dinamóban, hogy aztán a Barcába igazolhasson.
http://www.youtube.com/watch?v=uZtYsLvRO1c

Hipergáz a gólöröme, de ügyesnek tűnik...
Nem tudom, nem feltétlenül vele kellene tüzet oltani... :?
szerintem ha igazolunk nem sztárokat kéne hozni hanem sikerre éhes fiatalokat, ő is pont ilyen
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.12.30. 21:26:43

A Mundo azt írja, hogy Modric visszautasította a Man City és a Chelsea ajánlatát, marad nyárig a Dinamóban, hogy aztán a Barcába igazolhasson.
http://www.youtube.com/watch?v=uZtYsLvRO1c

Hipergáz a gólöröme, de ügyesnek tűnik...
Nem tudom, nem feltétlenül vele kellene tüzet oltani... :?
bence 8
Jugador del Barça

2007.12.30. 20:03:47

A samsungsport azt írja hogy bejelentkezülk Canizares-ért nem tudom hogy ebből mi igaz...
Szerintem ha roonie elmegy akkor megvehetnénk manchinit meg murinhot:)
...A sok [auto_cenzúra] vegás meg eszi a salátát
Az ember ragadozó mi a [auto_cenzúra] zabáljak palántát...
"Tibbah"
Theo
Jugador d'estrella

2007.12.30. 18:40:49

Ha Dinho elmenne és nem váltanánk taktikot [ rijkaard távozásáról most nem beszélek, de mennie kéne..] Akkor tényleg egy szélső kéne...Vagy irányító féle, Dinho is irányító volt amikor idejött és kitették szélre...
Nálam a 3 esélyes:

-C. Ronaldo: nem elemzem, mindenki ismeri, én nem szeretem de nagyonnagy játékos...

-Van der Vaart: elakar menni a Hamburgból, irányító, de szerintem kivihető szélre, főleg hogy ballábas is... Korban is 24 éves kb, belőle is nagyon nagy játékos lehet ha egy jó csapatba kerül.

-Mancini: távozni akar Romából, ő lenne a 3 játékos közül a leggyengébb, mármint azért mert nem nagyon irányítana úgy mint Roni... Ő inkább szélső középpályára lenne jó... De ő is nagy játékos, gyors, jól cselez,stb...

Említettétek Lennont, ő is jó játékos de valahogy szerintem nem illene a Barcába...
Kíváncsi vok mit mondtok erre a kommentra ! ;)
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.12.30. 18:32:21

varga tamás írta:Zozzy!
Azért a brazil szamba összekapirgált 5 világbajnoki aranyérmet, két ezüstérmet, a kiemelkedő angol foci meg egy aranyat - azt is Tofik Bahramovnak köszönheti. Meg aztán a tavalyi VB-n is inkább néztem volna a brazilokat, mint az angolok világverő, frenetikus, csodálatos, labdazsonglőrös, ámulatba ejtős, gyönyörű emlékeket idézős 'nyökögését'. Gondolom, Te is az angol-ecuadori meccshez hasonló "sziporkázás" miatt ülsz le a tévé elé meccset nézni. Akkor csak nézegesd sokszor.
Nem, nem...Azt arra írtam, hogy mit nevezzünk focinak.
Csak elég nagy volt a kontraxt. Nyomatták ezt a Yoga Bonitót a VB előtt, utánna meg beégtek annak rendje és módja szerint, mert leFOCIzták őket. Nem az angolok, hanem egy szervezetten játszó francia válogatott.
De egyébként most nem is az angol válogatottról volt szó, hanem a bajnokságról. Ez nem ugyanaz.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.12.30. 18:28:33

Zozzy!
Azért a brazil szamba összekapirgált 5 világbajnoki aranyérmet, két ezüstérmet, a kiemelkedő angol foci meg egy aranyat - azt is Tofik Bahramovnak köszönheti. Meg aztán a tavalyi VB-n is inkább néztem volna a brazilokat, mint az angolok világverő, frenetikus, csodálatos, labdazsonglőrös, ámulatba ejtős, gyönyörű emlékeket idézős 'nyökögését'. Gondolom, Te is az angol-ecuadori meccshez hasonló "sziporkázás" miatt ülsz le a tévé elé meccset nézni. Akkor csak nézegesd sokszor.
Kép
Richi
Jugador d'estrella

2007.12.30. 18:22:05

Fabregas egyáltalán nem áruló sztem!!azért mert vki elmegy egy másik bajnokságba egy nagy klubhoz mert ott több játéklehetőséget kap és tudja h van rá ott szükség azért nem áruló!!!ha a realhoz ment volna akkor áruló lenne!azzal bemutatott volna a csapatnak rendesen így nem mutatott be csak a saját pályafutása érdekében ezt az utat választotta!a focistáknak mindig is vonzó lehet egy másik bajnokság!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.12.30. 18:12:19

Fabregas egy áruló, nem szeretném őt a Barca mezében látni valaha is. Ebben Rivaldónak teljes mértékben igaza van.
Az angol fociról alkotott véleményében is van igazság.
Viszont, én megfordítanám a kérdést: milyen ma a spanyol bajnokság? Az utóbbi 1-2 évben romlott a színvonal. Van két kiemelkedő csapat, és kész. Négy-öt éve ott volt mellettük a Depor, a Valencia; a Betis, az Atlético, a Bilbao, a Villarreal, a Sevilla ellen sem mehetett biztosra senki sem. Tehát: volt négy erősnek mondható alakulat, és 5-6 erős középcsapat, akik bárkire veszélyesek voltak. Ma, ilyen nincsen. Ezért azt mondom: az angol bajnokság színvonala magasabb, mint a spanyolé. Ott senki nem mehet biztosra senki ellen sem, lásd a hétvégén a MU vereségét a WHU ellen. A 'picik' bármikor meglephetik a nagyokat.
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.12.30. 18:01:19

Rivaldo11 írta:Cáfold érvekkel.
Nem fog menni.
:lol: Úgylátom ez az érv dolog kedvelt fegyver ellenem :lol: Úgy mondjátok, mintha a levegőbe írnám a mondandóim. Na de mind1.

"Futballt akarok, azt meg a premierben négy csapat tudja produkálni. A többi favágókkal, labdabántalmazókkal megrakott töltelék"

Ez nem semmi. 4 csapat tudja? Hmm...Lássuk csak.
Az Arsenal, Chelsea, MU, Pool négyesen kívül én még találok azért pár csapatot, és benne pengés játékosokat. Tottenham, Man City, Everton, Newcastle, sőt, a Pompey is tele van nemzetközileg elismert játékosokkal, akik jó barátságban vannak a lasztival. Berbatov, Lennon, Bianchi, Giovanni, Bojinov, Elano, Petrov, Owen, Martins, Krancar, Johnson, Arteta...Soroljam?
Múltkor ezek a favágók játszottak egy 4-4-es meccset, meg egy 6-4-eset. Jól bebrusztolták azt a 18 gólt 2 meccsen...
Persze vannak kiscsapatok, akik sokszor a hajtással és a lelkük kitételével érnek el sikereket. De hol nincsenek? Spanyolban is vannak, max az angolok ebben verik őket. Nem tudom, Te hogy vagy vele, de az én szememben ez legalább annyit ér, mint a szép játék, sőt. Legalábbis annyit biztos ér, hogy futbalnak hívjam. Ha futbalt akarsz, akkor különösen tudom ajánlani az angol bajnokságot. Nem csak ez a Yogás maszlag meg játszunk szépen a foci, amit itt nyomattak anno a tévében is. Táncikáltak a brazilok a reklámokban a VB előtt, aztán a meccseken vhogy nem ment a szamba...

Remélem találtál benne érveket :lol:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.12.30. 17:38:22

Cáfold érvekkel.
Nem fog menni. Régóta figyelem ezt a divatligát, tudom mit beszélek.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.12.30. 17:37:22

Rivaldo11 írta: Fabregas...pont ahogyan írtad: saját nevelés, katalán...ennek ellenére hagyta cserben a klubot, és lépett le az első hívó szóra...nem várta ki a sorát, ahogy a többiek. Remélem soha nem lesz annyira balek a vezetőségünk, hogy pénzt adjon ki érte.Az meg hogy hol bizonyított...favágók között. Az Angol bajnokságban minden csapatban akad pár játékos, akitől a falat kaparom. Nekem ne az irammal gyertek, mert ennyi erővel 200-as síkfutást is nézhetnék. Futballt akarok, azt meg a premierben négy csapat tudja produkálni. A többi favágókkal, labdabántalmazókkal megrakott töltelék.
A Fabregasról szóló résszel egyetértek. Az viszont óriási hülyeség és közhely, amit az angol bajnokságról írtál általában.
vaLe5
Jugador d'estrella

2007.12.30. 17:35:56

Rivaldo11 nek van igaza. Az angol bajnokságban az első 4 csapat ér valamit , de ott is szaladgálnak O'Sheak ( nem tudom hogy kell írni a nevüket) , meg Hüppiék akik igaz hogy védők de valamennyi foci tudás azért elvárható lenne.
Kép
Kép
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.12.30. 17:28:25

Fabregas nagyon jó játékos, világklasszis. De nem micsoda dolog az, hogy első szóra otthagyja a klubbot, ahol futballistát faragtak belőle, ahol felnevelték?? Miért nem tudott várni egy kicsit? azt hinné az ember, hogy katalánként jobban ragaszkodik a Barcelonához...nem így van. Nehogy már milliókat adjunk ki azért, mert türelmetlen volt, és kihasználva az idétlen szabályt elhagyta a csapatot? Tehetett volna gesztust...de nem tett.
OFF: Nem leírtam, de ez a véleményem. Mindig is ez volt az angolokról. Az első 4 csapat kivételével igen alacsony a játékintelligencia...bár hajtás az van. Rengeteg az olyan megoldás a meccseken, amikor egy "szemre is intelligens" játékosnál a zsuga, a tévé előtt látni, mi lenne a jó megoldás, de ő 100-ból 99-szer a rosszat válassza...A falra tudok mászni tőlük. Ezért nem tud kiemelkedni onnan egy "angol" Sevilla, egy Alaves, vagy egy Espanyol. Na ennyit a topic szétoffolásából. :D
Rivaldo-A Legnagyobb.
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.30. 17:16:18

Rivaldo11 írta:
LG írta: Negyedik: Én ha középpályást igazolnánk, Fabregast favorizálnám. Ő sokkal erősebb bajnokságban bizonyitott már, katalán, saját nevelés, oriási tehetség, bár már most hatalmas játékos :!:.
Fabregas...pont ahogyan írtad: saját nevelés, katalán...ennek ellenére hagyta cserben a klubot, és lépett le az első hívó szóra...nem várta ki a sorát, ahogy a többiek. Remélem soha nem lesz annyira balek a vezetőségünk, hogy pénzt adjon ki érte.Az meg hogy hol bizonyított...favágók között. Az Angol bajnokságban minden csapatban akad pár játékos, akitől a falat kaparom. Nekem ne az irammal gyertek, mert ennyi erővel 200-as síkfutást is nézhetnék. Futballt akarok, azt meg a premierben négy csapat tudja produkálni. A többi favágókkal, labdabántalmazókkal megrakott töltelék.
Érdekes viszont, h Barcelonában a szurkolok 1átalán nem haragszanak rá, láttad Boixos szavazását mennyien szeretnék Cescet :!:
Az angol bajnokságot meg leirni elég badarság. Tavaly a BLben volt 3 angol a legjobb 4ben, mikor a spanyolok már sehol sem voltak. Tavaly előtt ott volt az Arsenal a döntőben, az előtt a Pool nyert, ugyhogy erős az angol bajnokság. Meg az hogy favágás...én a Barca meccset lexámitva 1000x szivesebben nézek angol focit, sokkal látványosabb, kemény jo küzdelem sok gol, a spanyol meg sokxor annyira lapos...És angliában rengeted a jo középályás, Fabregas mégis kiemelkedik közöllük, már ennyi idősen. Nemtudom, a posztján van-e jobb a világon :!:
Asys
Entrenador del Barça

2007.12.30. 16:54:36

Rivaldo11 testvérünk jól beszélt!!!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.12.30. 16:51:39

LG írta: Negyedik: Én ha középpályást igazolnánk, Fabregast favorizálnám. Ő sokkal erősebb bajnokságban bizonyitott már, katalán, saját nevelés, oriási tehetség, bár már most hatalmas játékos :!:.
Fabregas...pont ahogyan írtad: saját nevelés, katalán...ennek ellenére hagyta cserben a klubot, és lépett le az első hívó szóra...nem várta ki a sorát, ahogy a többiek. Remélem soha nem lesz annyira balek a vezetőségünk, hogy pénzt adjon ki érte.Az meg hogy hol bizonyított...favágók között. Az Angol bajnokságban minden csapatban akad pár játékos, akitől a falat kaparom. Nekem ne az irammal gyertek, mert ennyi erővel 200-as síkfutást is nézhetnék. Futballt akarok, azt meg a premierben négy csapat tudja produkálni. A többi favágókkal, labdabántalmazókkal megrakott töltelék.
Rivaldo-A Legnagyobb.
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.30. 15:47:53

Perxe, én abszurdnak tartom, h Barca ilyet játxon :wink: De pl. egy cselzinél még elmenne:
Hátul Alex, Terry, Karvajló
Középályán Cole, Essien, Lampard, Belletti
Elől Kalou, Seva, Drogba

Lennonhoz meg: Ebben a fölálásban valoban nem lenne helye, de pl. 4-4-2
ben el tudnám képzelni a Barcában. Akkor Messi fölmenne Etoo mellé. Nem lenne rossz, mert 1ik legnagyobb baja a mostani Barcának, h a széljátékunk 0.
Mert akiket felsoroltál, 1ik sem az a klasszikus szélső, Iniesta semmiképp nem, Dos meg inkább a bolon szeret, ha jol tudom, bár Rijkaard jobbon erőlteti :roll:
visca el barca
Presidente del Barça

2007.12.30. 12:43:05

LG írta:
visca el barca írta:oh he...:D hagyjátok már ezt a 3-4-3-at... ilyen felállással ma már senki nem jatszik. 50 meccsbol max egyszer kétszer... ma már mindenhol 4 védő van... nincsenek ilyen 5-4-1 meg 3-5-2... tul sokat jatszotok szamitogépen... :D
Sztem pedig nem lehetetlen a 3-4-3 :!: 3 jo középső védő kell hozzá, 2 olyan szélső mindt Alves :!: És két nagyon jo vkp. :wink: Perxe nem a mi keretünkel, de megvalosithato.
hja...akkor a két szélso kp-nak két védekező tipusu jatekost gondoltál...
nemtom, sztem nem jó ez a felállása.

nálad ebben hol lenne iranyito jatekos? vagy minek az? foleg egy barcaba? :D
- szélen tul sok jatekos tamadna elol (a kp-s meg csatar is?)
- ráadasul ha fennragad a szélső kp akkor mögötte oraisi terulet van és ma már ez luxus mivel mindenki ott kontrazna meg minket. ha meg a 3 hatso vedo közul az egyik kihuzodik akkor középen lesz lyuk
- ez a felállás sztem tulsagosan szélső beallitottságu, középen nincs játék.
- ha meg jó is lenne ez a 3-4-3, a legnagyobb baj az, hogy ma már nagyon kevés olyan klasszis jatekos van aki alkalmas arra a szélső posztokra (az a tipikus szélső védekező kp. aki az 5-3-2(3-2-3-2)-ben jatszik...)

nah mind1...nem akarok elveszni a taktika dzsungelében... use fogjuk ezt jatszani. tudod...frankie megmondta...jo van igy minden, nem fog semmin valtoztatni :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
fcjoc
Entrenador del Barça

2007.12.30. 12:38:40

Sharky írta:Egy ilyennek ki örülne :?: :D
én nagyon. ekkora vállal :D
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.30. 12:19:51

visca el barca írta:oh he...:D hagyjátok már ezt a 3-4-3-at... ilyen felállással ma már senki nem jatszik. 50 meccsbol max egyszer kétszer... ma már mindenhol 4 védő van... nincsenek ilyen 5-4-1 meg 3-5-2... tul sokat jatszotok szamitogépen... :D
Sztem pedig nem lehetetlen a 3-4-3 :!: 3 jo középső védő kell hozzá, 2 olyan szélső mindt Alves :!: És két nagyon jo vkp. :wink: Perxe nem a mi keretünkel, de megvalosithato.
visca el barca
Presidente del Barça

2007.12.30. 12:08:14

fcjoc írta:
LG írta:Ronaldinho ha lelépne, én egy klasszikus szélsőt örülnék, Lennonnak. Ő megszerezhető, és nem kerül csillagászati összegbe sem, ugyanakkor fiatal, tehetséges, és mindent tud, amit egy szélsőnek kell. A világ 1ik leggyorsabb játékosa, Ronieval meg épp az a baj, h belassult. Iszonyat jol cselez, a pálya több helyén is felszokott tünni, jol tud beadni.
1etlen hátránya, h nem lehet tudni, h be-e jönne neki a spanyol foci.
ezzel egyet értek. nagyon gyors és fiatal is a srác.
azt leszamitva, hogy abszolut egyoldalas, egyposztos játékos (raadasul jobb oldali) nem rossz... de az ég világon semmi szükségünk rá.. ott van messi, iniesta, 2santos is jobb oldalra..
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.12.30. 12:01:28

Kép

Egy ilyennek ki örülne :?: :D
fcjoc
Entrenador del Barça

2007.12.30. 11:54:56

LG írta:Ronaldinho ha lelépne, én egy klasszikus szélsőt örülnék, Lennonnak. Ő megszerezhető, és nem kerül csillagászati összegbe sem, ugyanakkor fiatal, tehetséges, és mindent tud, amit egy szélsőnek kell. A világ 1ik leggyorsabb játékosa, Ronieval meg épp az a baj, h belassult. Iszonyat jol cselez, a pálya több helyén is felszokott tünni, jol tud beadni.
1etlen hátránya, h nem lehet tudni, h be-e jönne neki a spanyol foci.
ezzel egyet értek. nagyon gyors és fiatal is a srác.
Lezárt