Mér

Simán elképzelhető...........
szerintem ha igazolunk nem sztárokat kéne hozni hanem sikerre éhes fiatalokat, ő is pont ilyengrecki írta:A Mundo azt írja, hogy Modric visszautasította a Man City és a Chelsea ajánlatát, marad nyárig a Dinamóban, hogy aztán a Barcába igazolhasson.
http://www.youtube.com/watch?v=uZtYsLvRO1c
Hipergáz a gólöröme, de ügyesnek tűnik...
Nem tudom, nem feltétlenül vele kellene tüzet oltani...
Nem, nem...Azt arra írtam, hogy mit nevezzünk focinak.varga tamás írta:Zozzy!
Azért a brazil szamba összekapirgált 5 világbajnoki aranyérmet, két ezüstérmet, a kiemelkedő angol foci meg egy aranyat - azt is Tofik Bahramovnak köszönheti. Meg aztán a tavalyi VB-n is inkább néztem volna a brazilokat, mint az angolok világverő, frenetikus, csodálatos, labdazsonglőrös, ámulatba ejtős, gyönyörű emlékeket idézős 'nyökögését'. Gondolom, Te is az angol-ecuadori meccshez hasonló "sziporkázás" miatt ülsz le a tévé elé meccset nézni. Akkor csak nézegesd sokszor.
Rivaldo11 írta:Cáfold érvekkel.
Nem fog menni.
A Fabregasról szóló résszel egyetértek. Az viszont óriási hülyeség és közhely, amit az angol bajnokságról írtál általában.Rivaldo11 írta: Fabregas...pont ahogyan írtad: saját nevelés, katalán...ennek ellenére hagyta cserben a klubot, és lépett le az első hívó szóra...nem várta ki a sorát, ahogy a többiek. Remélem soha nem lesz annyira balek a vezetőségünk, hogy pénzt adjon ki érte.Az meg hogy hol bizonyított...favágók között. Az Angol bajnokságban minden csapatban akad pár játékos, akitől a falat kaparom. Nekem ne az irammal gyertek, mert ennyi erővel 200-as síkfutást is nézhetnék. Futballt akarok, azt meg a premierben négy csapat tudja produkálni. A többi favágókkal, labdabántalmazókkal megrakott töltelék.
Érdekes viszont, h Barcelonában a szurkolok 1átalán nem haragszanak rá, láttad Boixos szavazását mennyien szeretnék CescetRivaldo11 írta:Fabregas...pont ahogyan írtad: saját nevelés, katalán...ennek ellenére hagyta cserben a klubot, és lépett le az első hívó szóra...nem várta ki a sorát, ahogy a többiek. Remélem soha nem lesz annyira balek a vezetőségünk, hogy pénzt adjon ki érte.Az meg hogy hol bizonyított...favágók között. Az Angol bajnokságban minden csapatban akad pár játékos, akitől a falat kaparom. Nekem ne az irammal gyertek, mert ennyi erővel 200-as síkfutást is nézhetnék. Futballt akarok, azt meg a premierben négy csapat tudja produkálni. A többi favágókkal, labdabántalmazókkal megrakott töltelék.LG írta: Negyedik: Én ha középpályást igazolnánk, Fabregast favorizálnám. Ő sokkal erősebb bajnokságban bizonyitott már, katalán, saját nevelés, oriási tehetség, bár már most hatalmas játékos.
Fabregas...pont ahogyan írtad: saját nevelés, katalán...ennek ellenére hagyta cserben a klubot, és lépett le az első hívó szóra...nem várta ki a sorát, ahogy a többiek. Remélem soha nem lesz annyira balek a vezetőségünk, hogy pénzt adjon ki érte.Az meg hogy hol bizonyított...favágók között. Az Angol bajnokságban minden csapatban akad pár játékos, akitől a falat kaparom. Nekem ne az irammal gyertek, mert ennyi erővel 200-as síkfutást is nézhetnék. Futballt akarok, azt meg a premierben négy csapat tudja produkálni. A többi favágókkal, labdabántalmazókkal megrakott töltelék.LG írta: Negyedik: Én ha középpályást igazolnánk, Fabregast favorizálnám. Ő sokkal erősebb bajnokságban bizonyitott már, katalán, saját nevelés, oriási tehetség, bár már most hatalmas játékos.
hja...akkor a két szélso kp-nak két védekező tipusu jatekost gondoltál...LG írta:Sztem pedig nem lehetetlen a 3-4-3visca el barca írta:oh he...hagyjátok már ezt a 3-4-3-at... ilyen felállással ma már senki nem jatszik. 50 meccsbol max egyszer kétszer... ma már mindenhol 4 védő van... nincsenek ilyen 5-4-1 meg 3-5-2... tul sokat jatszotok szamitogépen...
3 jo középső védő kell hozzá, 2 olyan szélső mindt Alves
És két nagyon jo vkp.
Perxe nem a mi keretünkel, de megvalosithato.
én nagyon. ekkora vállalSharky írta:Egy ilyennek ki örülne![]()
Sztem pedig nem lehetetlen a 3-4-3visca el barca írta:oh he...hagyjátok már ezt a 3-4-3-at... ilyen felállással ma már senki nem jatszik. 50 meccsbol max egyszer kétszer... ma már mindenhol 4 védő van... nincsenek ilyen 5-4-1 meg 3-5-2... tul sokat jatszotok szamitogépen...
azt leszamitva, hogy abszolut egyoldalas, egyposztos játékos (raadasul jobb oldali) nem rossz... de az ég világon semmi szükségünk rá.. ott van messi, iniesta, 2santos is jobb oldalra..fcjoc írta:ezzel egyet értek. nagyon gyors és fiatal is a srác.LG írta:Ronaldinho ha lelépne, én egy klasszikus szélsőt örülnék, Lennonnak. Ő megszerezhető, és nem kerül csillagászati összegbe sem, ugyanakkor fiatal, tehetséges, és mindent tud, amit egy szélsőnek kell. A világ 1ik leggyorsabb játékosa, Ronieval meg épp az a baj, h belassult. Iszonyat jol cselez, a pálya több helyén is felszokott tünni, jol tud beadni.
1etlen hátránya, h nem lehet tudni, h be-e jönne neki a spanyol foci.
ezzel egyet értek. nagyon gyors és fiatal is a srác.LG írta:Ronaldinho ha lelépne, én egy klasszikus szélsőt örülnék, Lennonnak. Ő megszerezhető, és nem kerül csillagászati összegbe sem, ugyanakkor fiatal, tehetséges, és mindent tud, amit egy szélsőnek kell. A világ 1ik leggyorsabb játékosa, Ronieval meg épp az a baj, h belassult. Iszonyat jol cselez, a pálya több helyén is felszokott tünni, jol tud beadni.
1etlen hátránya, h nem lehet tudni, h be-e jönne neki a spanyol foci.