Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én már csináltattam velük pólót......elég jó minőségű szerintem..nincs vele probléma!ozsimiki írta: Amúgy minőség terén olyanra nincs lehetőséged,hogy kérj egy mintapólót,és magad tapasztaldd? Bár biztos nem lesz rossz,csak kérdeztem.
Nem tudom. Egyébként www.polomania.hu. Elég korrekt oldalnak tűnik. A legolcsóbb pólóból (imperialból) kértem az ajánlatot.ozsimiki írta:Nekem megfelelne.
Indítsak el egy listát akkor?
Amúgy minőség terén olyanra nincs lehetőséged,hogy kérj egy mintapólót,és magad tapasztaldd? Bár biztos nem lesz rossz,csak kérdeztem.
1.Ozsi
grecki írta:Skacok. Mi lenne, ha bepróbálkoznánk ennél a cégnél, amit Zsolti linkelt be? Szerintem sacc/kábé 3000 ft-ra jönne ki egy póló. Ha vagyunk minimum 33-an, akkor 20% kedvezmény is járna (100000 ft felett). Sőt, ha még többen összejönnénk, akkor akár több engedményt is ki tudnánk csikarni.
Nem mondom, hogy megint írja le mindenki, hogy ki akar pólót, mert nagyjából ugyanannyian lennénk szerintem. Ha többen is jó 5letnek tartjátok, akkor rájuk csörgök ez ügyben.
Korrekt!grecki írta:Skacok. Mi lenne, ha bepróbálkoznánk ennél a cégnél, amit Zsolti linkelt be? Szerintem sacc/kábé 3000 ft-ra jönne ki egy póló. Ha vagyunk minimum 33-an, akkor 20% kedvezmény is járna (100000 ft felett). Sőt, ha még többen összejönnénk, akkor akár több engedményt is ki tudnánk csikarni.
Nem mondom, hogy megint írja le mindenki, hogy ki akar pólót, mert nagyjából ugyanannyian lennénk szerintem. Ha többen is jó 5letnek tartjátok, akkor rájuk csörgök ez ügyben.
Ünnepek alatt ilyennel zaklatni ráadásul pont most???Nem szép dolog.kovinho írta:Elnézést kérek a zavarásért, (), csak szeretném megkérdezni, hogy hogy áll a dolog? Már rég elvan tunyulva a topic.
varga tamás írta:Kedves Drigo!Drigo írta:Na lányok, fiúk!
Asszem ezzel a [auto_cenzúra] végeztem.Idehozott egy kumma ocsmány pólót, vagyis nem is a pólóval volt akkora baj, mint inkább a mintával rajta.
1.Csak fehérre lehetne csinálni (alapból ugrik a HBU felirat Barça része...)
2.Kb olyan, mintha filctollal megrjazoltam volna...Nagyon ocsmány.
3.És ehhez a minőséghez képest drága,igaz olcsóbb, mint a szitanyomás lenne.
Miért kell nekem mindig a barmokat választanom???Pedig már kezdtem örülni, hogy milyen jó kész a mintapóló innen már megy minden, mint a karikacsapás.
Most ezerrel ráállok valami másik cégre, hátha lesz valami eredménye.
Ha valakinek nem tetszik, akkor oldja meg egyénileg vagy csinálja tovább nyugodtan, de ne puppogjon. Elhihetitek, hogy nekem is a fszom tele van már, ráadásul Ti csak vártok...
Azt hiszem mi, az eurobarca olvasói csak hálával és köszönettel tartozunk Neked a sok fáradozásért, a sok idegeskedésért, a sok-sok drága időért. Köszönünk minden eddigi fáradozást, és ha van időd, energiád, türelmed, mi is várunk, és szurkolunk Neked. Ha folytatod, köszönettel vesszük, és tisztelettel kivárjuk a sorunkat.
Még egyszer: KÖSZÖNJÜK! Minden eddigit, és minden ez utánit.