Továbbra is bőszen dolgozok az ügyön.
Sajnos ekkora keretösszeg és - ami talán fontosabb - mennyiség mellett igen nehéz megtalálni a megfelelő megoldást. Mert tegyük fel 200-300 darab esetén szitanyomássak pikk-pakk meglenne, de 50es mennyiségnél a 14-5-6 szita irreális módon megnövelné a költségeket.
Találtam egy újabb céget ők is szublimációs eljárással dolgoznak. És sajnos eddig ők is csak fehér pólóra! Viszont egész jó áron. Ami viszont fontosabb, hogy a Hölgy írt, hogy most tervezik növelni a színpallettájukat. Sajnos csak világos színű pólók jöhetnek szóba, viszont ez nekünk jó is lenne, mivel a tervezett színek között ott van a citromsárga is! Elvileg a miénk is olyan lenne, legalábbis a többségé. Ezenkívül tervezik még világoskék és bézs színű pólókat is. Viszont egyenlőre csak teniszpólóban (galléros-gombos). Most kérdeztem rá, hogy kör- esetleg v-nyakú pólóra nem akarják-e kiterjeszteni a színpalettát. Viszont nekem ez a teniszpóló is szimpatikus. Hátránya annyi, hogy sporthoz nem feltétlen alkalmas, de mindenképpen elegánsabb.
Gondoltam felmérem a helyzetet, hogy ki milyen színben(gondolom a citromsárga megfelelne a többségnek)/fazonban gondolkozik, mert akkor olyat próbálok leakasztani.
Sima, fehér színűt bármikor le lehetne akasztani, ha az megfelelne.
Vagy szerezzetek még 150 embert, és akkor bármilyet bármikor