Gianluca Zambrotta
Neharagudj, de 1átalán nem csinál semmit. Ha Bellettire azt mondjuk nem tud védekezni, akkor zambira nyugodtan mondhatjuk, h se támadni, se védekezni nem tud. Eddig olyan kb. mint ha összeraknánk Oleguer és Belletti rosz tulajdonságait, és megkapjuk zambit. Oleguerrel és Bélával BLt nyertünk, csak szolok 

- Ádám02
- Entrenador del Barça
LG írta:Idő kell neki, pfffMennyi
Mire beilleszkedik(már ha beilleszkedik) addigra kiesünk a BL-ből, elvesztjük a bajnokságot stb. Mert olyan mint 1-el kevesebben lennénk, ha a pályán. Bár nem lehet nem benne van a hiba, hanem Rijkaardban, mert berakja. A cselzi ellen is Bélának kellett volna kezdeni, most is
bocs részben igazad van de ha ö nem ki játszana????Belleti?????vagy Oleguer ?????szerintem akkor inkább maradjon ö !!!!!és szerintem nem játszik annyira rosszul amennyire ti itt leirtátok igaz vannak hibái de jobb mintha Belleti játszana!!!!!!!!!!!
Idő kell neki, pfff
Mennyi
Mire beilleszkedik(már ha beilleszkedik) addigra kiesünk a BL-ből, elvesztjük a bajnokságot stb. Mert olyan mint 1-el kevesebben lennénk, ha a pályán. Bár nem lehet nem benne van a hiba, hanem Rijkaardban, mert berakja. A cselzi ellen is Bélának kellett volna kezdeni, most is 

En is tulzásnak tartom... a ketteseketnoname írta:Nem lehet könnyű Zambrottának. Eddig csak Olaszországban játszott, ahol az volt a lényeg, h védekezzen és semmi más, most pedig már legalább annyira szükség van arra, h támadjon. Mindamellett én egy kicsit túlzásnak tartom a gynege osztályzatait, mert Olinál még így is jobb a teljesítménye.

-
- Director del Fútbol
Nekem egyenlőre abszolút nem az a bajom Zambrottával kapcsolatban, hogy a támadásokat nem segíti kellően, hanem az, hogy a védekező feladatait is alig bírja ellátni. Legalábbis eléggé hullámzóan! Gondoljunk csak arra, hogy mit művelt vele Robinho...
Imádom Zambit, és én is azok közé tartoztam, akik rettentő mód örültek a leigazolásának, sőt én már 2-3 éve mondtam, hogy ő kell nekünk, és bár még mindig imádom, és bízom benne, azért azt mondom, hogy most megérdemli a lelátót! Nyugodjon meg, szedje össze magát, dolgozzon még jobban, akarjon mégtöbbet... és biztos vagyok benne, hogy ő fog maradni a fix jobb hátvádünk, mert bizonyítani fogja rátermettségét!!!
Ja, és hogy valami tényszerűt is írjak: számomra gyenge teljesítményének oka, egyértelműen a beilleszkedési problémákra vezethető vissza (új ország, új csapat, új edző, abszolút új játékstílus, elképzelések, feladat kör.... SOK EZ ÍGY EGYSZERRE, még egy világbajnoknak is). NYUGI, IDŐ KELL!!!

Ja, és hogy valami tényszerűt is írjak: számomra gyenge teljesítményének oka, egyértelműen a beilleszkedési problémákra vezethető vissza (új ország, új csapat, új edző, abszolút új játékstílus, elképzelések, feladat kör.... SOK EZ ÍGY EGYSZERRE, még egy világbajnoknak is). NYUGI, IDŐ KELL!!!

"Més Cuen un Club"
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Azt a luftot nem kellene ennyire felnagyítani,mivel az volt az egyetlen lehetősége eddig,szóval ez nem olyan,h 20ból 1et sem talált el,hanem 1ből 1et sem...azért kicsit más így..Vito írta:nemhinném, hogy a támadások miatt van gondban, emlékezzünk a VB-re, valamint a Juvera, ott nagyon gyakran felért a támadásokkal és védő létére hatalmas gólokat akasztott, most meg luftot rúg...noname írta:Nem lehet könnyű Zambrottának. Eddig csak Olaszországban játszott, ahol az volt a lényeg, h védekezzen és semmi más, most pedig már legalább annyira szükség van arra, h támadjon. Mindamellett én egy kicsit túlzásnak tartom a gynege osztályzatait, mert Olinál még így is jobb a teljesítménye.
http://www.youtube.com/watch?v=u4l1NA0AS7k
Amúgy mindenki kritikája teljesen jogos felé,eddig nagyon nem sikerült a beilleszkedése...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- noname
- Llegenda del Barça
Kicsit lehet h túloztam az előbb, de az biztos h itt többet kell felmennie és ráadásul még a csapattársak is folyamatosan mennének fel, és ez azért a Juvénál másképp volt. Sztem még kell neki kb. egy hónap, azután szép lassan hozzászokik a Barcához. 

A Fifa egy szégyen
-
- Llegenda del Barça
nemhinném, hogy a támadások miatt van gondban, emlékezzünk a VB-re, valamint a Juvera, ott nagyon gyakran felért a támadásokkal és védő létére hatalmas gólokat akasztott, most meg luftot rúg...noname írta:Nem lehet könnyű Zambrottának. Eddig csak Olaszországban játszott, ahol az volt a lényeg, h védekezzen és semmi más, most pedig már legalább annyira szükség van arra, h támadjon. Mindamellett én egy kicsit túlzásnak tartom a gynege osztályzatait, mert Olinál még így is jobb a teljesítménye.
http://www.youtube.com/watch?v=u4l1NA0AS7k
-
- Barça B
Azért ezt nem osztanám, mert lehet, hogy elfogult vagy Oleguerrel szemben, amióta Zambrotta itt van én nem emlékszem egyetlen értelmes mozzanatára sem! A csapat sem brillírozik eddig, de nekem ő a legnagyobb csalódás! Reméljük hamarosan rám cáfol mind a csapat, mind pedig Gianluca! Épp itt az ideje!noname írta:Nem lehet könnyű Zambrottának. Eddig csak Olaszországban játszott, ahol az volt a lényeg, h védekezzen és semmi más, most pedig már legalább annyira szükség van arra, h támadjon. Mindamellett én egy kicsit túlzásnak tartom a gynege osztályzatait, mert Olinál még így is jobb a teljesítménye.
- noname
- Llegenda del Barça
Nem lehet könnyű Zambrottának. Eddig csak Olaszországban játszott, ahol az volt a lényeg, h védekezzen és semmi más, most pedig már legalább annyira szükség van arra, h támadjon. Mindamellett én egy kicsit túlzásnak tartom a gynege osztályzatait, mert Olinál még így is jobb a teljesítménye. 

A Fifa egy szégyen
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Vito gondolkozzVito írta:jól van Los!Los Banditos írta:Eddig még egy meccs nem volt ahol kapott volna 2-esnél jobb osztályzatot...![]()
Beletti-t a kezdőbe,egy profi játékosnak illene ennyi idő után beilleszkedni.
igazad van. így 3 meccs múlva legalább egy újabb játékost szídhatsz...

Udv Szakacs Zsolt
Tiziano Crudeli fan 

-
- Llegenda del Barça
jól van Los!Los Banditos írta:Eddig még egy meccs nem volt ahol kapott volna 2-esnél jobb osztályzatot...![]()
igazad van. így 3 meccs múlva legalább egy újabb játékost szídhatsz...

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Eddig még egy meccs nem volt ahol kapott volna 2-esnél jobb osztályzatot...

in to exile
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Olasz foci nem spanyol foci... Most tapasztalja mi a különbség a kettő között... Ég és Föld! Itt nem kontrára játszanak, amihez hozzá van szokva.
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Játxania kell állandoan h beillexkedjen....de meddig
Nehogy tul nagy legyen az ára
Amugy ha már az osztályzatainál tartunk, a kettesek se tudom mire kapta, főleg a cselzi ellen
Azonkivül h hátul [auto_cenzúra] még tixta ziccerben is rugott 1 akkora luftot, asszittem elszáll 

- Charlie
- Öreg Harcos
Mindenképp játszania kell, nem képeségekkel van itt a gond, hanem beilleszkedési problémákkal. Folyamatos játék, remélem minné hamraabbi gyógymód lesz rá.
De amúgy télleg vicces amit művelnek vele az ellenfelek. Gyerünk Zambi, kapd össze magad.
C.
De amúgy télleg vicces amit művelnek vele az ellenfelek. Gyerünk Zambi, kapd össze magad.
C.
- Subinho
- Director del Fútbol
igen, fejben nincs ott! valószínű ez a bunda dolog és a kényszerű távozás szeretett klubjából és feldolgozni, h világbajnokként ilyen megaláztatások érték, hogy kénytelen volt elmenni a juvéból és persze a spanyol liga nem ismerete...
csak gondoljatok bele: pl. puyol, akinek az élete a barca, kiderülne, hogy kizárják a csapatot, mert bundázott. nem akar csaló csapatban szerepelni, ezért elmegy szeretett klubjából egy másik országba, pl. az interbe... nem tudom fel tudná-e dolgozni egyáltalán és hogy játszana egy számára idegen csapatban??? mert más az amikor valaki nagyon menni akar és más, mint amikor mennie kell...
szóval ezt ne felejtsétek el!!! ennek ellenére egy fejben gyenge zambrottára nincs szükségünk! hagyni kéne neki egy kis időt, hogy beletörődjön a helyzetébe és elfogadja azt!!! az idő mindent megold, de azt a luxust nem tehetjük meg, hogy így játszatjuk!!!
csak gondoljatok bele: pl. puyol, akinek az élete a barca, kiderülne, hogy kizárják a csapatot, mert bundázott. nem akar csaló csapatban szerepelni, ezért elmegy szeretett klubjából egy másik országba, pl. az interbe... nem tudom fel tudná-e dolgozni egyáltalán és hogy játszana egy számára idegen csapatban??? mert más az amikor valaki nagyon menni akar és más, mint amikor mennie kell...
szóval ezt ne felejtsétek el!!! ennek ellenére egy fejben gyenge zambrottára nincs szükségünk! hagyni kéne neki egy kis időt, hogy beletörődjön a helyzetébe és elfogadja azt!!! az idő mindent megold, de azt a luxust nem tehetjük meg, hogy így játszatjuk!!!
-
- Llegenda del Barça
nemtom nemtom.
én ellenezném a padra száműzetését. azt senki sem kérdőjelezheti meg, hogy nagyon jó futballista, szoval nem képességbeli probléma van vele.
aklimatizálódnia kell (átvitt értelemben) és játék, bizalom kell neki. látszik rajta meccsen, hogy fejben nincs ott. teljesen zavarodott a tekintete, a támadót nagyon messziről veszi fel, hátrál, aztán kibillentik az egyensúlyából.
támadásban semmi cselt nem enged meg magának. mintha nem vágná, hogy ki merre mozog, hogy védőtársa merre zónázik...
ha új csapatban játszok, akkor nálam is hasonló a helyzet (na persze közel sem ugyanaz a szinten
), idő kell, hogy megjöjjön az önbizalmam.
természetesen időt kell neki adni. meg szerintem egy szakember (pszicho) is
foglalkozhatna vele, mert egy rossz Zambrotta túl nagy luxus a Barçanal.
Oleguer, Oleguer marad. szeretem, mert Barca spíler, szeretem, mert katalán, szeretem, mert akar.
De a szívroham kerülget, amikor játszik.
én ellenezném a padra száműzetését. azt senki sem kérdőjelezheti meg, hogy nagyon jó futballista, szoval nem képességbeli probléma van vele.
aklimatizálódnia kell (átvitt értelemben) és játék, bizalom kell neki. látszik rajta meccsen, hogy fejben nincs ott. teljesen zavarodott a tekintete, a támadót nagyon messziről veszi fel, hátrál, aztán kibillentik az egyensúlyából.
támadásban semmi cselt nem enged meg magának. mintha nem vágná, hogy ki merre mozog, hogy védőtársa merre zónázik...
ha új csapatban játszok, akkor nálam is hasonló a helyzet (na persze közel sem ugyanaz a szinten

természetesen időt kell neki adni. meg szerintem egy szakember (pszicho) is
foglalkozhatna vele, mert egy rossz Zambrotta túl nagy luxus a Barçanal.
Oleguer, Oleguer marad. szeretem, mert Barca spíler, szeretem, mert katalán, szeretem, mert akar.
De a szívroham kerülget, amikor játszik.
-
- aka Game90
Hasonlítanak a német jegyeimre
De azért tényleg szerény teljesítmény. Az egyik leggenygébb teljesítmény az övé. Remélem belelendül majd azért.

De azért tényleg szerény teljesítmény. Az egyik leggenygébb teljesítmény az övé. Remélem belelendül majd azért.

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Itt van Zambi legutóbbi 5 meccsén szerzett osztályzata.
Elég szerény egy világbajnoktól...
DE!, mindenképpen bizalmat kell neki szavazni továbbra is, másképp nem tud formába lendülni, s egyre jobb teljesítményt nyújtani...
Én is bízom benne, még.
Elég szerény egy világbajnoktól...
DE!, mindenképpen bizalmat kell neki szavazni továbbra is, másképp nem tud formába lendülni, s egyre jobb teljesítményt nyújtani...
Én is bízom benne, még.

Mundo, Meccsek számokban írta:CF Badalona-FC Barcelona: 1-2 (0-0)
Badalona, Camp del Centenari
7.000 néző
Vezette: Clos Gomez
Barcelona: ... Zambrotta (1), ...
Vezette: Perez Burull
FC Barcelona: ... Zambrotta (1), ...
Vezette: Frank de Bleeckere (belga)
FC Barcelona: ... Zambrotta (2), ...
Vezette: César Muñiz Fernández (2)
Barça: ... Belletti (2) (Zambrotta, '30 (2)), ...
FC Barcelona: ... Zambrotta (1), ...
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Az csak jóAtesz írta:Egyet értek oszimiki

Biztos még sokan így vannak ezzel

U.i.: oZSimiki,nem kötekszem,csak nem te vagy az első aki elnézi...

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Szerintem is! Ki kell várni,h belejöjjön,de számomra ez nem azt jelenti,h pl Oli ne kapjon 1általán lehetőséget! Mert ő is játszhatna!Ordog írta:Mindenféle képpen bizalmat kell neki szavazni!! Ha esik ha fúj!!
Egyszer belejön, neadjisten rúg egy gólt és onnantól nincs pardon:DD
FORZA ZAMBI!!!!!
Szerintem nekünk Barcásoknak,törettlen bízalommal kell 'viseltetnünk' a Csapat összes tagja iránt

FORZA BARCAAA!!!

- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
ozsimiki írta:Hy LG!LG írta:Sajnos megint nem cáfolt rám a gyerek. Azért érdekes h senki se emliti meg, h mennyire rosszul játxott, de Oleguert minden rosz megmozdulásáért baxogatjátok, akkor is ráfogjátok a golt, ha a közelben sem volt. Azért ezen el lehetne gondolkodni
Szerintem nézz bele pl ilyen topicokba: Barca vs. Real, Bajnoki Mérkőzések, ha lehet: Élő közvetítés, itt jómagammal együtt jó sokan észrevették,h mennyire rosszul játszott,és ki is fejtettük!
Jelenleg szerintem sem hasznosabb mint pl Oli!
De ha formába lendül, akkor az lesz