Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
LG írta:Idő kell neki, pfffMennyi
Mire beilleszkedik(már ha beilleszkedik) addigra kiesünk a BL-ből, elvesztjük a bajnokságot stb. Mert olyan mint 1-el kevesebben lennénk, ha a pályán. Bár nem lehet nem benne van a hiba, hanem Rijkaardban, mert berakja. A cselzi ellen is Bélának kellett volna kezdeni, most is
En is tulzásnak tartom... a ketteseketnoname írta:Nem lehet könnyű Zambrottának. Eddig csak Olaszországban játszott, ahol az volt a lényeg, h védekezzen és semmi más, most pedig már legalább annyira szükség van arra, h támadjon. Mindamellett én egy kicsit túlzásnak tartom a gynege osztályzatait, mert Olinál még így is jobb a teljesítménye.
Azt a luftot nem kellene ennyire felnagyítani,mivel az volt az egyetlen lehetősége eddig,szóval ez nem olyan,h 20ból 1et sem talált el,hanem 1ből 1et sem...azért kicsit más így..Vito írta:nemhinném, hogy a támadások miatt van gondban, emlékezzünk a VB-re, valamint a Juvera, ott nagyon gyakran felért a támadásokkal és védő létére hatalmas gólokat akasztott, most meg luftot rúg...noname írta:Nem lehet könnyű Zambrottának. Eddig csak Olaszországban játszott, ahol az volt a lényeg, h védekezzen és semmi más, most pedig már legalább annyira szükség van arra, h támadjon. Mindamellett én egy kicsit túlzásnak tartom a gynege osztályzatait, mert Olinál még így is jobb a teljesítménye.
http://www.youtube.com/watch?v=u4l1NA0AS7k
nemhinném, hogy a támadások miatt van gondban, emlékezzünk a VB-re, valamint a Juvera, ott nagyon gyakran felért a támadásokkal és védő létére hatalmas gólokat akasztott, most meg luftot rúg...noname írta:Nem lehet könnyű Zambrottának. Eddig csak Olaszországban játszott, ahol az volt a lényeg, h védekezzen és semmi más, most pedig már legalább annyira szükség van arra, h támadjon. Mindamellett én egy kicsit túlzásnak tartom a gynege osztályzatait, mert Olinál még így is jobb a teljesítménye.
Azért ezt nem osztanám, mert lehet, hogy elfogult vagy Oleguerrel szemben, amióta Zambrotta itt van én nem emlékszem egyetlen értelmes mozzanatára sem! A csapat sem brillírozik eddig, de nekem ő a legnagyobb csalódás! Reméljük hamarosan rám cáfol mind a csapat, mind pedig Gianluca! Épp itt az ideje!noname írta:Nem lehet könnyű Zambrottának. Eddig csak Olaszországban játszott, ahol az volt a lényeg, h védekezzen és semmi más, most pedig már legalább annyira szükség van arra, h támadjon. Mindamellett én egy kicsit túlzásnak tartom a gynege osztályzatait, mert Olinál még így is jobb a teljesítménye.
Vito gondolkozzVito írta:jól van Los!Los Banditos írta:Eddig még egy meccs nem volt ahol kapott volna 2-esnél jobb osztályzatot...![]()
Beletti-t a kezdőbe,egy profi játékosnak illene ennyi idő után beilleszkedni.
igazad van. így 3 meccs múlva legalább egy újabb játékost szídhatsz...
jól van Los!Los Banditos írta:Eddig még egy meccs nem volt ahol kapott volna 2-esnél jobb osztályzatot...![]()
Beletti-t a kezdőbe,egy profi játékosnak illene ennyi idő után beilleszkedni.
Mundo, Meccsek számokban írta:CF Badalona-FC Barcelona: 1-2 (0-0)
Badalona, Camp del Centenari
7.000 néző
Vezette: Clos Gomez
Barcelona: ... Zambrotta (1), ...
Vezette: Perez Burull
FC Barcelona: ... Zambrotta (1), ...
Vezette: Frank de Bleeckere (belga)
FC Barcelona: ... Zambrotta (2), ...
Vezette: César Muñiz Fernández (2)
Barça: ... Belletti (2) (Zambrotta, '30 (2)), ...
FC Barcelona: ... Zambrotta (1), ...
Az csak jóAtesz írta:Egyet értek oszimiki
Szerintem is! Ki kell várni,h belejöjjön,de számomra ez nem azt jelenti,h pl Oli ne kapjon 1általán lehetőséget! Mert ő is játszhatna!Ordog írta:Mindenféle képpen bizalmat kell neki szavazni!! Ha esik ha fúj!!
Egyszer belejön, neadjisten rúg egy gólt és onnantól nincs pardon:DD
FORZA ZAMBI!!!!!
ozsimiki írta:Hy LG!LG írta:Sajnos megint nem cáfolt rám a gyerek. Azért érdekes h senki se emliti meg, h mennyire rosszul játxott, de Oleguert minden rosz megmozdulásáért baxogatjátok, akkor is ráfogjátok a golt, ha a közelben sem volt. Azért ezen el lehetne gondolkodni
Szerintem nézz bele pl ilyen topicokba: Barca vs. Real, Bajnoki Mérkőzések, ha lehet: Élő közvetítés, itt jómagammal együtt jó sokan észrevették,h mennyire rosszul játszott,és ki is fejtettük!
Jelenleg szerintem sem hasznosabb mint pl Oli!