barcatom írta:Erröl még sose beszéltünk, de én érdekesnek tartom!!: Néha rászoktam nézni a margitusok oldalára infoért vagy a nézeteik megtekintéséért, vagy amikor ellentmond az aktuális eredményük a valotlan hangoztatásaiktól. Lényeg hogy az oldaluk is egy tök [auto_cenzúra] oldal, csúnya ,átláthatatlan, és abszolult nincs jó formája, már amikor belépek rosszul vagyok!
Szerintem erről a témáról ennyi elég is.
Egyrészt: Ha nem tetszik, nem kell odamenni.
Márészt, ha már odamegy valaki, akkor legalább maradjon csöndben, és örüljön, hogy van mit olvasnia azon a címen. Ugyanis nem kevés ember áldozza arra a szabadidejét, hogy a szurkolók naprakészek legyenek, már ami a csapatukat illeti, itt is ott is. Ha már ott olvasgat bárki, akkor legalább becsülje meg annyivel a szerkesztőket, hogy nem itt nyilvánosan [auto_cenzúra] le a munkájukat.
Ha nem tetszik, tényleg nem kell odamenni, ha viszont mégis odamész, akkor legalább ne itt nyilvánosan fikázd. Vagy mond el ott az építű jellegű kritikád (ötletek, tanácsok), vagy maradj csöndben. Úgy érzem, hogy ennyit mindenképp megérdemelnek az ottani szerkesztők.
Úgyis minden apróság miatt egymásnak ugranak a két tábor "kemény" drukkerei, legalább a másik honlapján ne.