Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én meg gazdad nyugdijasmessi1918 írta:Nem igaz, én focista akarok lenni!Los Banditos írta:
Szvsz, mindeki informatikus, jogász, ügyvéd, manager akar lenni, és elég nagy túltengés lesz. ...![]()
Nem igaz, én focista akarok lenni!Los Banditos írta:
Szvsz, mindeki informatikus, jogász, ügyvéd, manager akar lenni, és elég nagy túltengés lesz. ...
Igen, 4 iskolából amit megjelöltem Elektrotechnikával foglalkozik. Tudom, hogy nehéz lesz, de késöbb megfogja érni.torrestoni írta:Hát, igen, az Elechrotechnika. Oda jelentkezel? Én ajánlom, én azt elvégeztem, Elektronika, Elektrotechnika, Tiszaújvárosban, s elég hasznos. Bár megemlítem, hogy középiskoli szinten nehéz, hiszen 34 emberből mindössze 11-en csináltuk meg az érettségit, s a szakmát már még kevesebben. Én alapvetően humán tantárgyakból vagyok jobb, de a nyomtatott áramkörök, stb. mindig is nagyon érdekeltek. Sok sikert!Los Banditos írta:Én szóbeli alatt azt értettem, hogy kérdeznek rólad, a szokásaidról és egyéb dolgokról. Ma pl. egy elektrotechnikai iskolában megkérdezték, hogy mit tudok a szelekítv hulladékgyüjtésről.![]()
Csináljanak átlátható oldaltDrigo írta:Vagy mond el ott az építű jellegű kritikád (ötletek, tanácsok), vagy maradj csöndben.
Szerintem erről a témáról ennyi elég is.barcatom írta:Erröl még sose beszéltünk, de én érdekesnek tartom!!: Néha rászoktam nézni a margitusok oldalára infoért vagy a nézeteik megtekintéséért, vagy amikor ellentmond az aktuális eredményük a valotlan hangoztatásaiktól. Lényeg hogy az oldaluk is egy tök [auto_cenzúra] oldal, csúnya ,átláthatatlan, és abszolult nincs jó formája, már amikor belépek rosszul vagyok!
Hát, igen, az Elechrotechnika. Oda jelentkezel? Én ajánlom, én azt elvégeztem, Elektronika, Elektrotechnika, Tiszaújvárosban, s elég hasznos. Bár megemlítem, hogy középiskoli szinten nehéz, hiszen 34 emberből mindössze 11-en csináltuk meg az érettségit, s a szakmát már még kevesebben. Én alapvetően humán tantárgyakból vagyok jobb, de a nyomtatott áramkörök, stb. mindig is nagyon érdekeltek. Sok sikert!Los Banditos írta:Én szóbeli alatt azt értettem, hogy kérdeznek rólad, a szokásaidról és egyéb dolgokról. Ma pl. egy elektrotechnikai iskolában megkérdezték, hogy mit tudok a szelekítv hulladékgyüjtésről.![]()