2010.04.29. 23:47:46
Szerintem is kellenek új játékosok, mert kell a csapatnak új impulzus! Láthattuk, hogy a konkurencia jobbá teszi a játékosokat - pl Abidal esete Maxwellel!
De sajnos azt is be kell látni, hogy bár Pep nagy csapatot csinált tavaly és idén is a Barcából, de a nyersanyag már adott volt hozzá! Az általa eszközölt igazolások nagy többsége nem jött be - Caseres, Csiga, Henrique, Hleb és azt kell mondjam eddig Ibra sem -, igaz Piqué és Alves óriási fogás volt és szerintem Maxwell sem okozott csalódást. Busi valamint Pedro beépítése is jó húzásnak mondható, de a többi játékos alapvetően Rijkard hagyatéka!
Sokan leírták előttem, hogy milyen posztokra erősítenének! Én is osztom azok véleményét, akik jobbhátvédet, balszélsőt és támadó középpályást igazolnának!
Alvesnek kell konkurencia, de nem egyértelmű csere, hanem olyan, aki képes kiszorítani őt a kezdőből. Nyilván nem ez a cél, de ha olyan valaki jön, aki másodhegedűs, és ezt maga a játékos és Dani is tudja, akkor felesleges költeni! Ugyanez igaz a másik 2 posztra is...Fabregasnak nagyon örülnék!
Másrészt benne van a pakliban egy szerkezetváltás is. Ahogy látom mostanában csak névben játszunk 4-3-3at, szóval ez is közrejátszhat az igazolásoknál. Kíváncsi vagyok mi lesz, d ha veszünk valakit, az tényleges erősítés legyen, ne egy ukrán Csiga, aki drága és sz.r is.
Egyébként balszélsőnek ez a Di Maria gyerek sem lenne rossz, cak őt már fél európa akarja!