2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ezt honnan?Bányász írta:David Villa a Barcelona játékosa. A klubok 40 millió eurós vételárban állapodtak meg, melynek értelmében a válogatott támadó a katalán klub első nyári igazolása lesz. A megállapodás egyelőre csak szóbeli, de a szezon végén hivatalosan is aláírják a papírokat.
Ez mi?
Elég tényszerű.Semmi lehet vagy talán vagy tárgyalás vagy valami...![]()
Értelmetlen igazolásnak mondanám!Ha igaz volna!
Ma is valami bolondok napja van?
Szerintem Robinho már kiégett sajna:Sbarcafan0911 írta:Én nem.Sőt. Én örülnék Di Maríának. SmileNálam még mindig Robinho és Ribery a favorit. Beléjük azért már szorult némi tapasztalat és láthattuk hogy mit tudnak. Ha kettejük között kell választani akkor mindenféleképp Robinho. Láthattuk hogy "egymaga" képes volt elverni néhány spanyol csapatot még 2 éve. Mire lenne képes akkor a Barcában?
Én nem.Sőt. Én örülnék Di Maríának. Smile
És mellesleg nem hinném, hogy túlságosan nagy összeget kéne érte fizetni. 20 millióból szerintem simán el tudnánk hozni. Ribéry konkrétan a háromszorosa lenne. Silvát sem hiszem, hogy 40 alatt elengednék. Ribéry meg háromszor nem jobb... Sőt. Én örülnék Di Maríának.vlxe írta: Viszont úgy gondolom, ha komolyak a szándékaink De Maria lehetne az akiért sokat költünk, mert véleményem szerint a Valencia most nem fog megválni játékosaitól, főleg Silva, Villa, MataCsak akkor adnak majd el valakit, ha igen nagy összegeket fizetnének értük
Erről van szó kérem. Viszont úgy gondolom, ha komolyak a szándékaink De Maria lehetne az akiért sokat költünk, mert véleményem szerint a Valencia most nem fog megválni játékosaitól, főleg Silva, Villa, Matafcjoc írta:hagyjuk már ezeket a ribery-ket.. túl van értékelve.
Angel Di Mariawuwu írta:ki is ez?madmushroom írta:Bármelyik játékosról találsz ilyen videót az interneten. Az sajnos nem látszik ebből, hogy képes mérkőzéseken keresztül eltűnni, a helyzetkihasználása nem túl jó. Én nem őt szeretném itt látni.ronaldinho89 írta:Én is megnéztem a videót. Nagyon tud a srác. Technikás, gyors, fiatal. Még egy kis Messi-s mozgás is van benne. Jó a bal lábba. Jól ad be. a videó szerint, persze erre még nem lehet alapozni. de tetszetős. csak sajna nem mi döntünk, és ez nem Football Manager
ki is ez?madmushroom írta:Bármelyik játékosról találsz ilyen videót az interneten. Az sajnos nem látszik ebből, hogy képes mérkőzéseken keresztül eltűnni, a helyzetkihasználása nem túl jó. Én nem őt szeretném itt látni.ronaldinho89 írta:Én is megnéztem a videót. Nagyon tud a srác. Technikás, gyors, fiatal. Még egy kis Messi-s mozgás is van benne. Jó a bal lábba. Jól ad be. a videó szerint, persze erre még nem lehet alapozni. de tetszetős. csak sajna nem mi döntünk, és ez nem Football Manager
Bármelyik játékosról találsz ilyen videót az interneten. Az sajnos nem látszik ebből, hogy képes mérkőzéseken keresztül eltűnni, a helyzetkihasználása nem túl jó. Én nem őt szeretném itt látni.ronaldinho89 írta:Én is megnéztem a videót. Nagyon tud a srác. Technikás, gyors, fiatal. Még egy kis Messi-s mozgás is van benne. Jó a bal lábba. Jól ad be. a videó szerint, persze erre még nem lehet alapozni. de tetszetős. csak sajna nem mi döntünk, és ez nem Football Manager
fabregas/denilson arshavin/young/robinhoLM10 írta:Nem erről van szó, de tényleg kellene 3 igazolás:znk írta:Szerintem meg az egész csapatot le kéne cserélni,mert nem nyerünk minden évben 6 kupát : )
Jobb védő, Irányító, Balszélső támadó.
Neveket nem mondok, mert azok így kiszámíthatatlanok, de ezekkel új impulzust kapna a csapat.
Mascherano..FtcSikiHun írta:MichaaBee írta:Banegával?
Vagy Mascheranoval?
Ő nem valenciás és baromira remélem, hogy nem jön ide.FtcSikiHun írta:Vagy Mascheranoval?MichaaBee írta:Banegával?
MichaaBee írta:Banegával?
Ő az Ibériai-félsziget 2. számú favágója Sergio Ramos után, ráadásul középhátvéd...Zolika10 írta:Kp poszton meg MArchena-t nézném el itt.
Igen, én is figyelem már egy ideje. Borzasztó technikás, villámgyors, jól ad be, és ha lőni kell, akkor sem ijed meg. És nem csak balon tud játszani. Szerintem az ára sem lenne vészes... Tudnék neki örülni. Az biztos, hogy nem keveset javulna vele a bal oldali támadójátékunk...Hunter91 írta:http://www.youtube.com/watch?v=EXTjIueWdWA
Szerinem egy ilyen játékosra lenne szükségünk.
Az biztos hogy megkeverné a vizet Henry helyén
http://www.youtube.com/watch?v=EXTjIueWdWAkanty írta:Én nagyon birom a játékát, tehetségesnek tartom. Azt nem tudom, h rá lenne-e szüksége a csapatnak, de nekem bejön a stilusa. Technikailag jó, gyors, jól cselez és jól is passzol.Hunter91 írta:Angel Di Maria?
Most nézem a Sport1-en
A leendő portugál bajnok egyik alapembere 22 évesen.
LM10 írta:A SPORT szerint Mata érkezhetne a nyáron Pep kérésére. 20 millió lenne az ára. Nem tudom. Tehetséges játékos, de az hogy mennyi pluszt képes adni, számomra rejtély.
Én nagyon birom a játékát, tehetségesnek tartom. Azt nem tudom, h rá lenne-e szüksége a csapatnak, de nekem bejön a stilusa. Technikailag jó, gyors, jól cselez és jól is passzol.Hunter91 írta:Angel Di Maria?
Most nézem a Sport1-en