lluisllach89 írta:visca el barca írta:megnéztem a videót.... fut, elesik és ennyi.... soha nem értettem ezeket a sérüléseket... hogy lesz ebből törés? mert ha páros lábbal rászállnak megértem... de így?
gondolom csak ilyen hajszáltörés, mert őszintén megmondom, nem ugy nézett ki, mint aki belehal a fájdalomba, csak üldögélt a füvün ott faarccal
jobbulást neki!
Azért nem nézett ki úgy, mert a csillapítók miatt a végletekig ki van tolva a fájdalomküszöb. NB1-ben vagy megye 2-ben zokogás lett volna..
Szerintem inkább a stresszhelyzetben termelődő adrenalin és endorfin miatt van, hogy addig nem érzünk fájdalmat, míg el nem múlik a stressz.
Sípcsonttörésnél számos rosszabb sérülés van a fociban, nem gondolnám, h a pályafutása végét jelentené...akár nálunk is. Jó lenne tudni, meddig van szerződése, de úgy emlékszem 4 vagy 5 évet írt alá, tehát év végén nem sürgős az eladása.
Ha esetleg ki kell hagynia az EB-t, akkor tud egy normális felkészülést csinálni a csapattal és frissen kezdheti a szezont. Bár, ha Alexis bejátssza magát, netán Cuenca, vagy Pedro magához tér, nehéz lesz neki helyet találni.
Nagy fájdalmam lenne, ha ő is "egyszezonos" lenne...mert amellett, h egy kiváló góllövő, egyébként szerény, nem ugat, nem reklamál, nem színészkedik, nem rugdosódik, nem nyilatkozik marhaságokat és alázatosan teszi a dolgát, olyan játékos, aki még az ellenfeleknek is szimpatikus lehet.
A válogatott meg talál góllövőt, sztem nem ezen múlik a sikerességük. Játsszák a Barca sémáját, annyi különbséggel, hogy nincs Messijük, igy felejtsük azt el, h majd 3-4 gólos meccseket játszanak a spanyolok, nincs olyan aki felvállalja (esetleg Ini) az egy vs. egyeket, így addig járatják a labdát, amíg valamelyik "munkás" be nem rúgja a végén. Brutális különbség van a 2008-as attraktív, látványos, gólra törő és a 2010-es célfocit játszó válogatott között.
Jobbulást Villa.