David Villa

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Zibra16
Jugador del Barça

2011.12.15. 21:07:18

Nem jókor jött ez a sérülés Villának :?
Ígyse volt annyira sok támadonk így még kevesebb lett szal télen lehet, hogy kellene valakit venni vagy kölcsönözni én felőlem visszajöhet Hleb is hátha nyújt valami jót régebben ő azért nagy sztár volt az ágyúsoknál
Villának mielöbbi gyógyulást kívánok teljen jól a pihenési időszak teljesen háborítatlanul
Egész Katalónia visszavár DV7 :D
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.12.15. 20:54:35

Subinho írta:
ozsimiki írta:...szerintem ha lehetne választani,hogy mikor jöjjön egy ilyen sérülés,én ezekre a hetekre tettem volna. Pont azért,mert itt egy Sanchez, nincs is eget verő formában, szerintem ha már jött ez a sajnálatos sérülés, úgymond "jókor" jött.
Mielőbbi felépülést,és TELJES felépülést!
Hogy lehet ilyet írni, hogy ha lehetne választani mikor jöjjön egy ilyen sérülés...???
Ha lehetne választani én azt szeretem volna ha nem sérül meg Villa, hanem láthatjuk a pályán a Barcában és a válogatottban!!! Még ha gyengébb formában is van....

Mielőbbi gyógyulást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem hittem volna,h valaki nem érti hogy értem.

Szóval:

HA 1000%IG BIZTOS LETT VOLNA,H LESZ ILYEN SÉRÜLÉSE, és mi megválaszthattuk volna az IDEJÉT,akkor mostanra tettem volna.

így már világos?

alapból persze,h nem akarnám,h megsérüljön, sőt... egyike vagyok azoknak,akik minden játékosért kiállnak,ha nem megfelelő stílusban írnak róla,vagy az aktuális lelkiállapotban elrugaszkodnak egyes játékosokkal szemben...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
shutterisland
Director del Fútbol

2011.12.15. 20:31:10

szegény..az az őszinte mosoly...

nem is csak a pályafutás miatt borzasztó ez, hanem a magánéletet is rohadtul megnehezíti.
Subinho
Director del Fútbol

2011.12.15. 20:28:23

ozsimiki írta:...szerintem ha lehetne választani,hogy mikor jöjjön egy ilyen sérülés,én ezekre a hetekre tettem volna. Pont azért,mert itt egy Sanchez, nincs is eget verő formában, szerintem ha már jött ez a sajnálatos sérülés, úgymond "jókor" jött.
Hogy lehet ilyet írni, hogy ha lehetne választani mikor jöjjön egy ilyen sérülés...???
Ha lehetne választani én azt szeretem volna ha nem sérül meg Villa, hanem láthatjuk a pályán a Barcában és a válogatottban!!! Még ha gyengébb formában is van....

Mielőbbi gyógyulást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
soadroli
Llegenda del Barça

2011.12.15. 20:06:00

Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.12.15. 20:02:25

Nagyon sajnálom Villát, hozzáállásával sosem volt szerintem gond, és a gyengébb periódusa annak is köszönhető,h ő középcsatár, nem pedig szélső.

VISZONT, szerintem ha lehetne választani,hogy mikor jöjjön egy ilyen sérülés,én ezekre a hetekre tettem volna. Pont azért,mert itt egy Sanchez, nincs is eget verő formában, szerintem ha már jött ez a sajnálatos sérülés, úgymond "jókor" jött.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2011.12.15. 20:09:29-kor.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
daffy
Madridista

2011.12.15. 19:18:44

noname írta:A szó amit kerestek a sokkhatás. :wink:
ebbe van valami. én kettétört bokával játszottam le egy fél meccset. fájt,de később a kórházban már menni sem tudtam.
jobbulást a srácnak,de nem hiszem,hogy most gyengébbek lettetek
noname
Llegenda del Barça

2011.12.15. 19:16:52

A szó amit kerestek a sokkhatás. :wink:
A sokktól nem érzünk fájdalmat egyes esetekben persze ezt személy és szituáció válogatja. Volt már a kezem eltörve + 2 bokaficam, nos sajna a sokk engem elkerült. Mindannyiszor azonnal pokolian fájt. :? Őszintén szólva mind2 ugyanolyan pokoli fájdalmas, de embere válogatja. Törésem 4.esen volt, akkor enyhén "rosszul" reagáltam le, míg a bokaficamomnál annyiból állt a dolog h az 5 éves szomszéd kölyök tanult pár tucat "szép szót". :twisted:
A Fifa egy szégyen
gergo9
Director del Fútbol

2011.12.15. 19:12:54

lluisllach89 írta: Azért nem nézett ki úgy, mert a csillapítók miatt a végletekig ki van tolva a fájdalomküszöb. NB1-ben vagy megye 2-ben zokogás lett volna..

Jobbulást!
Sztem is ez a megoldás.
Amúgy lehet neki is egy ilyesmi van
http://edzesonline.hu/cikk/2453/faradasos_tores

Anno nekem kézközépcsontomban volt ilyen szépen a több hónapos bandázs nélküli kesztyűzés,zsákolás miatt megjött az ajándék. Edzés végére láttam kéket-zöldet-feketét.

Amúgy meg lehet nem jár rosszul hogy fél évre kikerül a teljesítménykényszer alól. De sanszos az is hogy szaddámék ellen volt az utolsó meccse
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.12.15. 19:08:44

Dehogy tudom a fiziológiai hátterét :mrgreen:

Amúgy offnak szerintem annyira nem off, mert Villa "keltette" dolog, plusz az állapotához is köze van.

Szóval több helyen lehetett a közelmúltban olvasni, hogy a mindennapi hajtást egyrészt nem lehet bírni, másrészt a csapaton belüli pozícióért azért néhányan megkockáztatnak ezt meg azt. Például egy sérülést valamilyen mértékben lehet húzni, halasztani, mert a fájdalom ingerét egyszerűen nem érzi meg a sportoló.

Így tudnak végigjátszani sportolók meccseket. Na most ezt az imént TE cáfoltad meg, bár nem tudom elképzelni hogy ennyire kemény legyen valaki, ilyen fájdalmaktól én személy szerint becsináltam volna :D

A drasztikus énképtől úgy tudtam hogy sokkot lehet kapni, ez meg Villánál nem történt meg.

Másrészt meg a Barcában rengetegszer le van kapva az ember elővigyázatosságból. De akkor meg Villát miért nem hagyták teljesen felépülni? :roll:

Érdekes téma az, na.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
recrea
Llegenda del Barça

2011.12.15. 19:01:02

recrea írta:
lluisllach89 írta: Szerintem inkább a stresszhelyzetben termelődő adrenalin és endorfin miatt van, hogy addig nem érzünk fájdalmat, míg el nem múlik a stressz.
Ne haragudj, de ez biztos nincs így.

Nem (csak) azért mert erről nem egy dolgot olvastam már, hanem gondolj bele: milyen stresszről beszélsz? :D

3242358. meccsén nem hiszem hogy nagyon stresszelne.
Nem a meccs miatti stresszre, hanem az esés, az ijedtség, esetleg a látvány és a "tudat, h baj van" miatti stresszre gondoltam.

Nekem tört már el a kezem, az állkapcsom, repedt a lábujjam, szakadt a bokaszalagom, a sérülés pillanatában mégsem éreztem fájdalmat, mire beértem a kórházba, addigra elkezdett szabottul fájni. Kb. ekkor múlt el a kezdeti ijedtség. És tudtommal nem toltak belém sem előtte, sem az eset utáni pillanatokban fájdalomcsillapítót.

Bár úgy emlékszem Csertői eléggé visított, mikor Mátyus Jani kettétörte.

Nem kötözködésből írom, mert érdekel a téma, természetesen elfogadom ha Te valóban tudod a fiziológiai hátterét.

Nagyszerű off lett. :)
Hátha: Szerintem egy sípcsonttörés nem tart fél évig (na ehhez tényleg nem értek), Villa felépülhet az EB-re...a formája már más kérdés, bár a jelenleginél aligha lehet gyatrább.
NIka
Barça C

2011.12.15. 18:31:28

Hosszú idő..lessz kipiheni magát. =)
Mint kedvenc játékos ..rohadtul sajnállom ://////////
A lényeg h nemmondom h minnél hamarabb gyógyuljon meg..hanem inkább gyógyuljon meg rendesen!!
:cry:
[-o<

valaki onnan fentrő lis így akarta..kitudja meddig húzta volna még a fájdalmát!
Egy támadó mindig csak akkor lehet elégedett, ha gólt lő. Ha viszont a csapata nyer, akkor nem érdekel semmi más.- David Villa♥
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.12.15. 18:13:49

recrea írta:
lluisllach89 írta: Azért nem nézett ki úgy, mert a csillapítók miatt a végletekig ki van tolva a fájdalomküszöb. NB1-ben vagy megye 2-ben zokogás lett volna..
Szerintem inkább a stresszhelyzetben termelődő adrenalin és endorfin miatt van, hogy addig nem érzünk fájdalmat, míg el nem múlik a stressz.
Ne haragudj, de ez biztos nincs így.

Nem (csak) azért mert erről nem egy dolgot olvastam már, hanem gondolj bele: milyen stresszről beszélsz? :D

3242358. meccsén nem hiszem hogy nagyon stresszelne.

Az én verzióm meg lehet hogy invalid. Nem tudom mi volt Villával, vagy a csapat hogy reagál. De nagyon ki lehet tolni az egészet, mind az időt, mind az ingert, persze a szervezet később majd benyújtja a számlát. És ha kiderült hogy Villának voltak már gondjai a sípcsontjával, akkor meg főleg úgy vélem, hogy a szervezet megbolygatásáról van szó, a munkahelyi stressz helyett :D
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2011.12.15. 18:01:15

lluisllach89 írta:
visca el barca írta:megnéztem a videót.... fut, elesik és ennyi.... soha nem értettem ezeket a sérüléseket... hogy lesz ebből törés? mert ha páros lábbal rászállnak megértem... de így? :roll:

gondolom csak ilyen hajszáltörés, mert őszintén megmondom, nem ugy nézett ki, mint aki belehal a fájdalomba, csak üldögélt a füvün ott faarccal :roll:

jobbulást neki!
Azért nem nézett ki úgy, mert a csillapítók miatt a végletekig ki van tolva a fájdalomküszöb. NB1-ben vagy megye 2-ben zokogás lett volna..
Szerintem inkább a stresszhelyzetben termelődő adrenalin és endorfin miatt van, hogy addig nem érzünk fájdalmat, míg el nem múlik a stressz.

Sípcsonttörésnél számos rosszabb sérülés van a fociban, nem gondolnám, h a pályafutása végét jelentené...akár nálunk is. Jó lenne tudni, meddig van szerződése, de úgy emlékszem 4 vagy 5 évet írt alá, tehát év végén nem sürgős az eladása.

Ha esetleg ki kell hagynia az EB-t, akkor tud egy normális felkészülést csinálni a csapattal és frissen kezdheti a szezont. Bár, ha Alexis bejátssza magát, netán Cuenca, vagy Pedro magához tér, nehéz lesz neki helyet találni.
Nagy fájdalmam lenne, ha ő is "egyszezonos" lenne...mert amellett, h egy kiváló góllövő, egyébként szerény, nem ugat, nem reklamál, nem színészkedik, nem rugdosódik, nem nyilatkozik marhaságokat és alázatosan teszi a dolgát, olyan játékos, aki még az ellenfeleknek is szimpatikus lehet.

A válogatott meg talál góllövőt, sztem nem ezen múlik a sikerességük. Játsszák a Barca sémáját, annyi különbséggel, hogy nincs Messijük, igy felejtsük azt el, h majd 3-4 gólos meccseket játszanak a spanyolok, nincs olyan aki felvállalja (esetleg Ini) az egy vs. egyeket, így addig járatják a labdát, amíg valamelyik "munkás" be nem rúgja a végén. Brutális különbség van a 2008-as attraktív, látványos, gólra törő és a 2010-es célfocit játszó válogatott között.

Jobbulást Villa.
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.12.15. 17:22:44

Kelemen Berti írta:szegény embert még az ág is húzza :cry:
Ugyanez jutott eszembe! :roll: Iszonyatosan kellene neki minden perc, a gólok és a jó meccsek hogy formába lendüljön erre kidől fél évre! Ez nagyon bosszantó neki is és nekünk is. Afellay után újabb játékosunkat veszítjük el erre az idényre! :?

Azzal egyelőre még nem érdemes foglalkozni hogy mi lesz vele ha felépül. Tény hogy egy sípcsonttörés nem könnyít meg egy pályafutást! De először is minél hamarabb épüljön fel, aztán meglátjuk! Jobbulást :!:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.12.15. 16:57:06

visca el barca írta:megnéztem a videót.... fut, elesik és ennyi.... soha nem értettem ezeket a sérüléseket... hogy lesz ebből törés? mert ha páros lábbal rászállnak megértem... de így? :roll:

gondolom csak ilyen hajszáltörés, mert őszintén megmondom, nem ugy nézett ki, mint aki belehal a fájdalomba, csak üldögélt a füvün ott faarccal :roll:

jobbulást neki!
Azért nem nézett ki úgy, mert a csillapítók miatt a végletekig ki van tolva a fájdalomküszöb. NB1-ben vagy megye 2-ben zokogás lett volna..

Sajnálom Villát, ezen kívül max 1 éve van, de lehet hogy ez az utolsó. Engem is kiidegelt az impotens helyzetkihasználásával, de soha egy percre nem bántam meg hogy idejött, mert tökös csatár volt, és mindig, MINDIG hajtott.

Kedvenc pillanatom a clássicón a Casillas bürke és a gólöröm, na meg a másik gólja, na meg a szuperkupás bomba, na meg a Bl döntős :D

Jobbulást!
Kép
ab1daL
Director del Fútbol

2011.12.15. 16:44:54

Kétlem hogy bárki is elvigye majd a nyáron, úgy, hogy a komplett tavaszt kihagyja. Jövőre is marad, aminek örülök nagyon, és remélem bizonyít.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Sanama
Llegenda del Barça

2011.12.15. 16:42:31

Nem akarok rossz indulatú lenni, és kívánom neki, hogy minél hamarabb gyógyuljon meg, de szerintem nagyon visszatérni ő nem fog már a csapatba.
PriNcE27
Jugador del Barça

2011.12.15. 16:27:58

Ilúvatar írta:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... iFebxoA8XE

na itt már tényleg látszik a lassításban, hogy begörbült a sípcsontja :S:S
ezt nagyon rossz nézni :(
Deus
Boixos Nois

2011.12.15. 15:44:05

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... iFebxoA8XE

na itt már tényleg látszik a lassításban, hogy begörbült a sípcsontja :S:S
KépKép
Entonii8
Barça B

2011.12.15. 15:29:07

Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de számomra érthetetlen Villa sérülése. Itt most konkrétan arra gondolok,h kicsit alaposabban is megvizsgálhatták volna a sípcsontját, ami már hetek óta problémát okozott neki... :?
Mielőbbi gyógyulást!
Nem álmodozni kell...
Capon
Llegenda del Barça

2011.12.15. 15:04:16

Hát erre nem nagyon tudok mit mondani. Nagyon sajnálom szegényt és mihamarabbi gyógyulást!
Teljesen lemaradtam a meccsről is, de majd megnézem az ismétlést.
Viszont akkor úgy vehetjük, hogy Villa az idény további részére harcképtelen lesz amit nem biztos, hogy megengedhet magának a csapat.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
N7
Jugador del Barça

2011.12.15. 15:02:35

A kedvenc játékosom úgyhogy most síírook!Én ezt nem hiszem el:S Jobbulááást és mielőbbi felépülést!!:)
davi10
Llegenda del Barça

2011.12.15. 14:59:48

Nagyon sajnálom Villát :S
Minnél hamarabbi felépülést !
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
PriNcE27
Jugador del Barça

2011.12.15. 14:48:46