Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem hittem volna,h valaki nem érti hogy értem.Subinho írta:Hogy lehet ilyet írni, hogy ha lehetne választani mikor jöjjön egy ilyen sérülés...???ozsimiki írta:...szerintem ha lehetne választani,hogy mikor jöjjön egy ilyen sérülés,én ezekre a hetekre tettem volna. Pont azért,mert itt egy Sanchez, nincs is eget verő formában, szerintem ha már jött ez a sajnálatos sérülés, úgymond "jókor" jött.
Mielőbbi felépülést,és TELJES felépülést!
Ha lehetne választani én azt szeretem volna ha nem sérül meg Villa, hanem láthatjuk a pályán a Barcában és a válogatottban!!! Még ha gyengébb formában is van....
Mielőbbi gyógyulást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szegény..az az őszinte mosoly...soadroli írta:http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 0385_n.jpg
Hogy lehet ilyet írni, hogy ha lehetne választani mikor jöjjön egy ilyen sérülés...???ozsimiki írta:...szerintem ha lehetne választani,hogy mikor jöjjön egy ilyen sérülés,én ezekre a hetekre tettem volna. Pont azért,mert itt egy Sanchez, nincs is eget verő formában, szerintem ha már jött ez a sajnálatos sérülés, úgymond "jókor" jött.
Mielőbbi felépülést,és TELJES felépülést!
ebbe van valami. én kettétört bokával játszottam le egy fél meccset. fájt,de később a kórházban már menni sem tudtam.noname írta:A szó amit kerestek a sokkhatás.![]()
Sztem is ez a megoldás.lluisllach89 írta: Azért nem nézett ki úgy, mert a csillapítók miatt a végletekig ki van tolva a fájdalomküszöb. NB1-ben vagy megye 2-ben zokogás lett volna..
Jobbulást!
Nem a meccs miatti stresszre, hanem az esés, az ijedtség, esetleg a látvány és a "tudat, h baj van" miatti stresszre gondoltam.recrea írta:Ne haragudj, de ez biztos nincs így.lluisllach89 írta: Szerintem inkább a stresszhelyzetben termelődő adrenalin és endorfin miatt van, hogy addig nem érzünk fájdalmat, míg el nem múlik a stressz.
Nem (csak) azért mert erről nem egy dolgot olvastam már, hanem gondolj bele: milyen stresszről beszélsz?
3242358. meccsén nem hiszem hogy nagyon stresszelne.
Ne haragudj, de ez biztos nincs így.recrea írta:Szerintem inkább a stresszhelyzetben termelődő adrenalin és endorfin miatt van, hogy addig nem érzünk fájdalmat, míg el nem múlik a stressz.lluisllach89 írta: Azért nem nézett ki úgy, mert a csillapítók miatt a végletekig ki van tolva a fájdalomküszöb. NB1-ben vagy megye 2-ben zokogás lett volna..
Szerintem inkább a stresszhelyzetben termelődő adrenalin és endorfin miatt van, hogy addig nem érzünk fájdalmat, míg el nem múlik a stressz.lluisllach89 írta:Azért nem nézett ki úgy, mert a csillapítók miatt a végletekig ki van tolva a fájdalomküszöb. NB1-ben vagy megye 2-ben zokogás lett volna..visca el barca írta:megnéztem a videót.... fut, elesik és ennyi.... soha nem értettem ezeket a sérüléseket... hogy lesz ebből törés? mert ha páros lábbal rászállnak megértem... de így?![]()
gondolom csak ilyen hajszáltörés, mert őszintén megmondom, nem ugy nézett ki, mint aki belehal a fájdalomba, csak üldögélt a füvün ott faarccal![]()
jobbulást neki!
Ugyanez jutott eszembe!Kelemen Berti írta:szegény embert még az ág is húzza![]()
Azért nem nézett ki úgy, mert a csillapítók miatt a végletekig ki van tolva a fájdalomküszöb. NB1-ben vagy megye 2-ben zokogás lett volna..visca el barca írta:megnéztem a videót.... fut, elesik és ennyi.... soha nem értettem ezeket a sérüléseket... hogy lesz ebből törés? mert ha páros lábbal rászállnak megértem... de így?![]()
gondolom csak ilyen hajszáltörés, mert őszintén megmondom, nem ugy nézett ki, mint aki belehal a fájdalomba, csak üldögélt a füvün ott faarccal![]()
jobbulást neki!
ezt nagyon rossz nézniIlúvatar írta:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... iFebxoA8XE
na itt már tényleg látszik a lassításban, hogy begörbült a sípcsontja :S:S