Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát én eddig is tudtam de szerintem mindenki és kéne venni valakit de kit...?????Mihu írta:Megnézhetitek hogy mit írtam V.V-ről a topicjába.....én nem akarom azt mondani hogy én megmondtam de én akkor is megmondtam hogy nem egy nagy kapus....annak ellenére hogy ma védett két nagyot.....
na hát ez minek kellet...?Evilgrim írta:
Ezt fogjuk látni,csak 2006-2007-es felírattal
Nálad a pont, az utolsó mondatod a lényeg. NINCS MIRŐL BESZÉLNI!!! EZ A HAJÓ ELMENT, a kapitány lékre futtatta a tengerjárót. Remélem a 'tengerbe dobják'!Zozzy 5 írta:Ez volt az a csapat, amellyel az elnöknek kellett beszélni! Ez volt az a csapat, amely mára nem ezt ígérte a szurkolóknak! Szégyenletes és gyalázatos! Nyáron mehet Frank és mindazok akik nem akarnak többé barcelona mezben futbalozni!
Az első féliődőben bekezdett a csapat, rugtunk is egy gólt. Utánna leálltunk, és a helyzetek is csak a semmiből jöttek, amelyeket mellesleg megint nem tudtunk értékesíteni.
A második félidőben újra "üdvözölt" minket az ez évi motiválatlan, önelégült, lusta csapat. Támadásaink szökőévenként voltak, a húzóembereink megint semmit sem akartak vállalni. A labdát hátul járattuk, néha felbikáztuk, mikor már nagyon fütyült a közönség. Szégyen...Be is kaptuk a megérdemelt gólunkat, kialakult a várható végeredmény, 1-1.
Ma végleg bebizonyosodott, hogy ennek a csapatnak már nincs jelene, se jövője. Szégyenletes az, hogy az elnök hegyibeszéde csupán 15 percnyi motiváltságot tud kiváltani. Azthiszem innentől nincs miről beszéli.
Szerintem ez nem volt olyan változtatás, amitől a játékosainknak csődöt kéne mondani.grecki írta: Már leírtam az élő közvetítés topicba is.
Iniesta vkp-ból jobbszélső. ETo'o centerből balszélső.
A fos Edmilson a középpályára...
Magyarul úgy alakította át a csapatot, hogy egyszerre három változtatás teljesen felforgattta a csapatot. R10 most szerintem jól játszott, ergo nem kellett volna lecserélni.
És nem engedni, hogy visszaálljunk védekezni, hanem presszionálni, labdát szerezni és bebiztosítani a győzelmet. Mindig is rühelltem, ha egy gólos előny birtokában valaki beáll bekkelni a saját kapuja elé.
lool nézzek magamba?Saviola írta:
Hagyjuk már ezt a divatdrukker dumát..tiszta szánalom..aki el van keseredve és mer valami szót is szólni ezután a [auto_cenzúra] után az divatszurkoló?Nézzél már magadba pls.Az életem,érted?Ugy bukjuk be a bajnokságot,a kupát,hogy mgé azt sem mondhatom,hogy emelt fővel.Ez annyira fájdalmas..nem csináltak semmit..leszarták..meg lett az eredménye,mind2 fronton,hagy legyunk mar elkeseredve..s ne gyere a divatdrukker szöveggel pls,mert közöd nincs hozza.![]()
Szerintem meg annyi esélyünk nincs,hogy megnyerjük.Nem fog akkorát bukni a maddir szvsz.Emellett ilyen játékkal az athletico ellen simán szívunk..hova legyen itt barmifele optimizmus is.
Már leírtam az élő közvetítés topicba is.lionelmessi19 írta:Grecki, egyszerűen nem tudjuk ezt játszani, úgy néz ki nincs ennyi a csapatban. Amugy annyi lett a változtatás, h egy vkp-lett.
Iniesta felment, jött Saviola!
Egyébként is mindig te mondtad, h itt az ideje a kényelmes sztárokat leültetni. Hát most itt van. Mondjuk Roandinho helyett jöhetett volna Saviola rögtön.
sry. beleesett a szórásba.grecki írta:Nem, pont hogy R10-et figyelmeztettem, hogy nem így kellene reagálnia a madridista hsz-ére. Igaz, idéztem az ő hsz-ét, úh valószínű ezért lehetett...lionelmessi19 írta:Nem én voltam, de valszeg okkal . Nem mondtál nagyon csúnyát ?grecki írta:Engem miért töröltetek?
De igen, kedves l19! A meccs egyedül az edzőnek nevezett analfabétán ment el. Nem a vége előtt 5 meccsel kell példát statuálni. Úgy csinálsz, mintha R10-nek ez lett volna az első gyengébb meccse, az elmúlt tízen valahány esetben miért nem tette meg? Mert egy f@x, egy felkészületlen ember. Meg mi az, hogy páran nem teszik oda magukat? Ki a felelős ezért? Talán, én? A takarító? A pályagondnok? A pénztráros? Nem, az EDZŐ!! Egyszemélyben az edző, egy csapatot nem közös plénum vezet, hanem egy ember, ővé minden felelősség. És rijkaard újfent bizonyította alkalmatlanságát. Úgyhogy a vezetéssel együtt elmehetnek a sunyiba. Csak beszélnek, beszélnek, beszélnek. Erre szokta édesapám mondani: hogy beszélni fekve is lehet. Bízom benne, hogy rijkaardot a szurkolók helyreteszik egy-két jobbegyenessel, és eltakarítják az útból.lionelmessi19 írta:Ennyi. Innentől kezdve a Madridtól függünk.
Förtelmes volt ismét a játék.
Azt gondoltam, h ha szenved is a csapat, azért képes lesz behúzni a meccseket, és a kupa vereség csak egy áramszünet volt.
Hát nem. Ennyire fölényesen játszva az első félidőben, mégsem vagyunk képesek egy rohadt gólt lőni.
Elképesztő. De szerintem nem lehet Rijkaard nyakába varni, ha valamit, akkor ezt most nem. A játéksok egy részén ment el az egész, hiába hajtottak páran, a többiek egyszerűen semmibe veszik őket, és bas-znak odatenni magukat. Katasztrófa.
Most már kell a Madrid hibája is. Nekik sem lesz egyszerű, de abszolút lélektani előnyben vannak.
Lehet, h ez elment. Bár most kezdek meggyőződni arról, h nem biztos h ez a legrosszabb.
Akkor valszeg R10é és a tiéd is törlésre került, fölös off.grecki írta: Nem, pont hogy R10-et figyelmeztettem, hogy nem így kellene reagálnia a madridista hsz-ére. Igaz, idéztem az ő hsz-ét, úh valószínű ezért lehetett...