Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Ádám02
Entrenador del Barça

2007.05.13. 21:21:55

Mihu írta:Megnézhetitek hogy mit írtam V.V-ről a topicjába.....én nem akarom azt mondani hogy én megmondtam de én akkor is megmondtam hogy nem egy nagy kapus....annak ellenére hogy ma védett két nagyot.....
Hát én eddig is tudtam de szerintem mindenki és kéne venni valakit de kit...?????
Andris
Adminisztrátor

2007.05.13. 21:21:53

A radikális változtatásokkal csak az a baj, h eddig mindenki Decot akarta vezéráldozatnak. Most pedig épp ő volt, aki kiharcolt egy gólt, és végig jól játszott.

Én továbbra is tartom magam ahhoz, h csak védőjátékosok és rendes alapozás kell nekünk.

Edzőváltásról majd akkor nyilatkozok, ha vége lesz. De nagyon meging már a bizalmam. :roll:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2007.05.13. 21:21:24

Evilgrim írta:Kép
Ezt fogjuk látni,csak 2006-2007-es felírattal
na hát ez minek kellet...?
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.05.13. 21:21:05

Sajnálatos amit csinálunk a pályán. Én most tértem észre, és értettem meg Iván "Vége van! Ki akar szembesülni?" című cikkét....

Sajnos be kell valnom hogy vége van ennek a csapatnak, új edző és új játékosok kellenek....

Van még esélyünk, de ilyen gyenge játékkal nem lesz esélyünk.
Mihu
Director del Fútbol

2007.05.13. 21:21:02

Megnézhetitek hogy mit írtam V.V-ről a topicjába.....én nem akarom azt mondani hogy én megmondtam de én akkor is megmondtam hogy nem egy nagy kapus....annak ellenére hogy ma védett két nagyot.....
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2007.05.13. 21:19:51

mégis mit vártatok? azután, h végigtökölődtünk egy egész szezont, és utána agyonvert minket egy középcsapat, akkor majd most, öttel a vége előtt elkezdünk gálázni? ló.szt!
beszédben kumma erősek vagyunk, sajnos mostanra csak ez maradt. "hat kupa a cél ebben a szezonban!" persze. most meg: "majd most megmutatjuk, h nem borultunk meg és nincs vége egy korszaknak!" dehogynincs!
ez van, ennyit tud ez a barca. ha mákunk van és bukik a margit, akkor talán leesik a bajnokság, de ez már abszolút nem rajtunk múlik.
nem hülye az öreg johann, radikális változtatás kell.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Evilgrim
Entrenador del Barça

2007.05.13. 21:19:38

Kép
Ezt fogjuk látni,csak 2006-2007-es felírattal
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2007.05.13. 21:19:26

azt elfelejtettem beírni hogy VISCA EL BARCA!!!!

mert ez a legfontosabb!!!
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.05.13. 21:19:12

Zozzy 5 írta:Ez volt az a csapat, amellyel az elnöknek kellett beszélni! Ez volt az a csapat, amely mára nem ezt ígérte a szurkolóknak! Szégyenletes és gyalázatos! Nyáron mehet Frank és mindazok akik nem akarnak többé barcelona mezben futbalozni!
Az első féliődőben bekezdett a csapat, rugtunk is egy gólt. Utánna leálltunk, és a helyzetek is csak a semmiből jöttek, amelyeket mellesleg megint nem tudtunk értékesíteni.
A második félidőben újra "üdvözölt" minket az ez évi motiválatlan, önelégült, lusta csapat. Támadásaink szökőévenként voltak, a húzóembereink megint semmit sem akartak vállalni. A labdát hátul járattuk, néha felbikáztuk, mikor már nagyon fütyült a közönség. Szégyen...Be is kaptuk a megérdemelt gólunkat, kialakult a várható végeredmény, 1-1.

Ma végleg bebizonyosodott, hogy ennek a csapatnak már nincs jelene, se jövője. Szégyenletes az, hogy az elnök hegyibeszéde csupán 15 percnyi motiváltságot tud kiváltani. Azthiszem innentől nincs miről beszéli.
Nálad a pont, az utolsó mondatod a lényeg. NINCS MIRŐL BESZÉLNI!!! EZ A HAJÓ ELMENT, a kapitány lékre futtatta a tengerjárót. Remélem a 'tengerbe dobják'!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.05.13. 21:17:31

Na, mennem kell tanulni, holnap zh-t írok...
Nektek jó diskurálást, mire hazajövök a suliból, Rijkaard tökeit a kerítésre szögezve akarom látni.

Tamás, együttérzek veled, egyet is értek, de ennyire nem szabad, hogy elveszítsd az önkontrollodat!
Mihu
Director del Fútbol

2007.05.13. 21:17:06

Komolyan mondom ez már vicc amit művel a csapat....most már csak azért fogok szurkolni a Real bajnoki címéért hogy jövőre jobb legyen nekünk mert ha elveszítjük a bajnokságot....már elvesztettük csak halkan jegyzem meg :roll: ....akkor nyáron NAGYON súlyos következményei lesznek a dolognak......és ezzel jobbat teszünk saját magunknak mintha megnyernénk a bajnokságot mert akkor lehet hogy nem lesz olyan nagy mozgás a nyáron mint amilyennek LENNI KELLENE....
Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.05.13. 21:16:43

Tamás, most igazad van. Nem most kellett volna elkezdeni. De nem lett a játék rosszabb. Bár ugy gondolom h nem közvetlen rajta ment el a meccs, az idény sokkal inkább rajta is. Meglátjuk mi lesz.

Ezzel az eredménnyel remélem elkezdődik valami. Szeretném, h Rijkaard maradjon, de sem meglepődni sem ellenkezni nem fogok, ha elküldik év végén. :roll:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
DUGO_11
Barça B

2007.05.13. 21:16:15

Én nem látam a mecset sajnos, de most már egy ossze-foglalot igen...
Nagyon szomoru vagyok, nem egyszer sirtam már a Barcával és a Barcáért...ez megint egy olyan nap hogy hihetetlen...6 éve vagyok lassan fanatikus Barca szurkolo, mindenem a Barca...fájo szivel látom hétrol-hétre a szenvedést...
Akkár mit mondtok...véditek...nem érdekel...
Frank Rijjkard Tunyon el...és boldog leszek...
Egy rendes edzo lenne akkor a Barca még mindig...Repulne...De most mi van mély repulés..enyi...
Ha nem nyerjuk meg a Bajnokságot szomoru leszek nagyon...
De Akkoris az életem végéig...Barca szurkolo maradok...még ha az 5 -ligában fognak játszani..olyan játokosokal hogy Lipcsei...
Fo az....VISCA EL BARCA....AMEDIGG CSAK ÉLEK...!!!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.13. 21:15:28

Ez volt az a csapat, amellyel az elnöknek kellett beszélni! Ez volt az a csapat, amely mára nem ezt ígérte a szurkolóknak! Szégyenletes és gyalázatos! Nyáron mehet Frank és mindazok akik nem akarnak többé barcelona mezben futbalozni!
Az első féliődőben bekezdett a csapat, rugtunk is egy gólt. Utánna leálltunk, és a helyzetek is csak a semmiből jöttek, amelyeket mellesleg megint nem tudtunk értékesíteni.
A második félidőben újra "üdvözölt" minket az ez évi motiválatlan, önelégült, lusta csapat. Támadásaink szökőévenként voltak, a húzóembereink megint semmit sem akartak vállalni. A labdát hátul járattuk, néha felbikáztuk, mikor már nagyon fütyült a közönség. Szégyen...Be is kaptuk a megérdemelt gólunkat, kialakult a várható végeredmény, 1-1.

Ma végleg bebizonyosodott, hogy ennek a csapatnak már nincs jelene, se jövője. Szégyenletes az, hogy az elnök hegyibeszéde csupán 15 percnyi motiváltságot tud kiváltani. Azthiszem innentől nincs miről beszéli.
Andris
Adminisztrátor

2007.05.13. 21:14:23

grecki írta: Már leírtam az élő közvetítés topicba is.
Iniesta vkp-ból jobbszélső. ETo'o centerből balszélső.
A fos Edmilson a középpályára...

Magyarul úgy alakította át a csapatot, hogy egyszerre három változtatás teljesen felforgattta a csapatot. R10 most szerintem jól játszott, ergo nem kellett volna lecserélni.

És nem engedni, hogy visszaálljunk védekezni, hanem presszionálni, labdát szerezni és bebiztosítani a győzelmet. Mindig is rühelltem, ha egy gólos előny birtokában valaki beáll bekkelni a saját kapuja elé.
Szerintem ez nem volt olyan változtatás, amitől a játékosainknak csődöt kéne mondani.

Amugy a második félidőben R10 is [auto_cenzúra] volt, nem is kicsit.
- József Attila
fcjoc
Entrenador del Barça

2007.05.13. 21:13:29

Saviola írta:
Hagyjuk már ezt a divatdrukker dumát..tiszta szánalom..aki el van keseredve és mer valami szót is szólni ezután a [auto_cenzúra] után az divatszurkoló?Nézzél már magadba pls.Az életem,érted?Ugy bukjuk be a bajnokságot,a kupát,hogy mgé azt sem mondhatom,hogy emelt fővel.Ez annyira fájdalmas..nem csináltak semmit..leszarták..meg lett az eredménye,mind2 fronton,hagy legyunk mar elkeseredve..s ne gyere a divatdrukker szöveggel pls,mert közöd nincs hozza. :roll: :evil:

Szerintem meg annyi esélyünk nincs,hogy megnyerjük.Nem fog akkorát bukni a maddir szvsz.Emellett ilyen játékkal az athletico ellen simán szívunk..hova legyen itt barmifele optimizmus is. :roll:
lool nézzek magamba? :shock: mit mondtam? divatdrukker-re oanokat értem akik azért szurkolnak a csapatnak mert tavaly megnyertük a BL-t . És az elszáll kifejezésre pedig azt értettem hogy elpártol a csapattól.. sry hogy nem voltam érthető de nemtom miért kellet ez..
sry az offé :roll:
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2007.05.13. 21:13:00

Én most nem vagyok ideges (az csütörtökön voltam), hanem inkább csalódott, mert biztos voltam benne, hogy összekapják magunkat a fiúk és kitömik a Betist. Most tudatosult bennem, hogy valaminek tényleg vége van...

Amúgy meg felesleges mindenkinek leírni, hogy ezután is Barcás marad. Ez alap dolog, ha valaki emiatt kevésbé szereti a klubot, jobb is ha inkább a madridot választja
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.05.13. 21:12:39

lionelmessi19 írta:Grecki, egyszerűen nem tudjuk ezt játszani, úgy néz ki nincs ennyi a csapatban. Amugy annyi lett a változtatás, h egy vkp-lett.
Iniesta felment, jött Saviola!

Egyébként is mindig te mondtad, h itt az ideje a kényelmes sztárokat leültetni. Hát most itt van. Mondjuk Roandinho helyett jöhetett volna Saviola rögtön.
Már leírtam az élő közvetítés topicba is.
Iniesta vkp-ból jobbszélső. ETo'o centerből balszélső.
A fos Edmilson a középpályára...

Magyarul úgy alakította át a csapatot, hogy egyszerre három változtatás teljesen felforgattta a csapatot. R10 most szerintem jól játszott, ergo nem kellett volna lecserélni.

És nem engedni, hogy visszaálljunk védekezni, hanem presszionálni, labdát szerezni és bebiztosítani a győzelmet. Mindig is rühelltem, ha egy gólos előny birtokában valaki beáll bekkelni a saját kapuja elé.
Boixos
Llegenda del Barça

2007.05.13. 21:11:37

grecki írta:
lionelmessi19 írta:
grecki írta:Engem miért töröltetek? :roll:
Nem én voltam, de valszeg okkal . Nem mondtál nagyon csúnyát ? :wink:
Nem, pont hogy R10-et figyelmeztettem, hogy nem így kellene reagálnia a madridista hsz-ére. Igaz, idéztem az ő hsz-ét, úh valószínű ezért lehetett...
sry. beleesett a szórásba. :?
PUYOL-XAVI-INIESTA
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.05.13. 21:11:12

Megértem, hogy dühös mindenki-én is. Ebben a szezonban jó sok békát kellett lenyelnünk, és nem ehhez szoktunk hozzá az utóbbi években. De amíg van esély, addig bízom a bajnoki címben.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2007.05.13. 21:10:40

Los Banditos írta:
Ha nem, akkoris ugyanúgy fogok szurkolni a Barcelonának!
Itt a pont.
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.05.13. 21:10:34

lionelmessi19 írta:Ennyi. Innentől kezdve a Madridtól függünk.

Förtelmes volt ismét a játék.
Azt gondoltam, h ha szenved is a csapat, azért képes lesz behúzni a meccseket, és a kupa vereség csak egy áramszünet volt.
Hát nem. Ennyire fölényesen játszva az első félidőben, mégsem vagyunk képesek egy rohadt gólt lőni.
Elképesztő. De szerintem nem lehet Rijkaard nyakába varni, ha valamit, akkor ezt most nem. A játéksok egy részén ment el az egész, hiába hajtottak páran, a többiek egyszerűen semmibe veszik őket, és bas-znak odatenni magukat. Katasztrófa.

Most már kell a Madrid hibája is. Nekik sem lesz egyszerű, de abszolút lélektani előnyben vannak.

Lehet, h ez elment. Bár most kezdek meggyőződni arról, h nem biztos h ez a legrosszabb. :roll:
De igen, kedves l19! A meccs egyedül az edzőnek nevezett analfabétán ment el. Nem a vége előtt 5 meccsel kell példát statuálni. Úgy csinálsz, mintha R10-nek ez lett volna az első gyengébb meccse, az elmúlt tízen valahány esetben miért nem tette meg? Mert egy f@x, egy felkészületlen ember. Meg mi az, hogy páran nem teszik oda magukat? Ki a felelős ezért? Talán, én? A takarító? A pályagondnok? A pénztráros? Nem, az EDZŐ!! Egyszemélyben az edző, egy csapatot nem közös plénum vezet, hanem egy ember, ővé minden felelősség. És rijkaard újfent bizonyította alkalmatlanságát. Úgyhogy a vezetéssel együtt elmehetnek a sunyiba. Csak beszélnek, beszélnek, beszélnek. Erre szokta édesapám mondani: hogy beszélni fekve is lehet. Bízom benne, hogy rijkaardot a szurkolók helyreteszik egy-két jobbegyenessel, és eltakarítják az útból.
Dos Santos
Jugador d'estrella

2007.05.13. 21:10:08

Hát ez tragédia. :evil: :evil: :evil: :evil: Hú, de tele van most a ...
A legnagyobb probléma az, amikor a hülyeség akaraterővel párosul.
A vélemény olyan, mint a segglyuk.Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.05.13. 21:09:18

Na, most mindenki nyomjon néhány szuszáááááát. :wink:
Még nem úsztak el az esélyek a bajnoki címről és 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nyerni fogunk jövőhéten Madridban! :twisted:

Ha nem, akkoris ugyanúgy fogok szurkolni a Barcelonának!
in to exile
Andris
Adminisztrátor

2007.05.13. 21:09:11

grecki írta: Nem, pont hogy R10-et figyelmeztettem, hogy nem így kellene reagálnia a madridista hsz-ére. Igaz, idéztem az ő hsz-ét, úh valószínű ezért lehetett...
Akkor valszeg R10é és a tiéd is törlésre került, fölös off.
- József Attila
Lezárt