Barca Igazolások 2009-2010
Lehet, h nincs sok idő , de a Spurs elleni meccsig még 17 nap van, valamint nem halunk bele ha addigra vki nem ér oda az újak közül (Fabregasnak nem kellene messzire mennie), sztem elég ha Amerikába már együtt mennek
De ha a hírek igazak akkor Filipe és Villa mellett tárgyalások vannak Matáról, Mascheranoról, Fabregasról, Forlánról és talán Bruno Alvesről (+ ugye Etoo). Szal egyelőre nincs olyan h vkire szükség lenne, de Laportának még gondolni se volt rá ideje.
Ráadásul nem úgy tárgyal, mint Perez, h mondanak egy összeget és kifizeti, másnap meg már alé is írják
De ha a hírek igazak akkor Filipe és Villa mellett tárgyalások vannak Matáról, Mascheranoról, Fabregasról, Forlánról és talán Bruno Alvesről (+ ugye Etoo). Szal egyelőre nincs olyan h vkire szükség lenne, de Laportának még gondolni se volt rá ideje.
Ráadásul nem úgy tárgyal, mint Perez, h mondanak egy összeget és kifizeti, másnap meg már alé is írják
- barca_bome
- Jugador d'estrella
Szerintem mindenképpen kell Villa, nagyon szeretem Eto'o-t, de Villa motiváltabb lesz szvsz. szerintem jobban is cselez, valamint jobban bele fog illeni a csapatba, hiszen azért csak egy spanyol válogatott játékosról beszélünk!
Gyere Villa!
Gyere Villa!

-
- Jugador d'estrella
Én úgy gondolom hogy ha Villa lesz elég bátor és odamegy a vezetőkhöz és nyíltan megmondja hogy mit akar akkor a 40 feletti ajánlatunkat el kell hogy fogadják... mondjuk én mindezek ellenére még mindig "Eto'o-maradás párti" vagyok! Dehát majd meglátjuk hogyan alakulnak a dolgok...BraunA írta:Nem vagyok benne biztos, h ezek a legjobb hírek, miközben kivárásra "játszunk" (persze csak annak nem, aki szeretné h Villa jöjjön)
http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 45124.html
-
- Jugador del Barça
Nem vagyok benne biztos, h ezek a legjobb hírek, miközben kivárásra "játszunk" (persze csak annak nem, aki szeretné h Villa jöjjön)

Barca més que un club
- Chino
- Llegenda del Barça
Mindent csak ezt ne. Nem tartom valószínűnek hogy Forlán ide jöjjön. Jó játékos, de nem annyira, hogy a Barca kezdő csatára legyen. Ezt Txiki-ék sem gondolhatják komolyan. Hány szezonja lehet? Mi a biztosíték, hogy nem kell-e neki is egy év mire megtalálja magát mint Henry? És azután?
31-32 évesen lesz egy középszintű csatárunk. Príma.
Remélem ez csak egy hatalmas kacsa. Másrészt az egy dolog, hogy a Valenciának van egy új befektetője és már nem állnak a csőd szélén, de Villa -ha minden igaz- jönni akar. Forlán sztem akkor jöhet ha marad Eto'o, de annak sem látom sok értelmét. Akkor itt van Keirrison, minek az uruguayi.
Kiváncsian várom a fejleményeket, de kardomba dőlök ha végül mégis Forlan jön. A keretet erősíteni és nem gyengíteni kellene.
31-32 évesen lesz egy középszintű csatárunk. Príma.
Remélem ez csak egy hatalmas kacsa. Másrészt az egy dolog, hogy a Valenciának van egy új befektetője és már nem állnak a csőd szélén, de Villa -ha minden igaz- jönni akar. Forlán sztem akkor jöhet ha marad Eto'o, de annak sem látom sok értelmét. Akkor itt van Keirrison, minek az uruguayi.
Kiváncsian várom a fejleményeket, de kardomba dőlök ha végül mégis Forlan jön. A keretet erősíteni és nem gyengíteni kellene.
Forca Barca!!!!
- Capon
- Llegenda del Barça
Szerintem meg lesz Villa nincs miért izgulni. Forlán pedig nem hiszem, hogy 2 év múlva olyan öreg lesz, hogy lesántul, a szürke hályogtól nem fog látni és légzés problémái lesznek
Egyébként Forlán nem kéne a csapatba.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2009.07.07. 20:39:52-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
roy69 írta:Diego Forlán jól érzi magát Madridban, de arra kérte az Atlético vezérkarát, hogy amennyiben a Barcelona bejelentkezik érte, ne gördítsen akadályt a megegyezés elé – értesült a katalán Sport. Az uruguayi támadó korábban már közel állt ahhoz, hogy a Nou Campban kössön ki, de három éve az üzlet Eidur Gudjohnsen miatt meghiúsult.
David Villa, a Valencia és a Barcelona között a hírek szerint nem haladnak jól a tárgyalások, ami könnyen lehet, hogy Diego Forlán előtt nyitja meg a kaput a katalán fővárosba.
Maga a játékos is megneszelhetett valamit, a katalán Sport szerint ugyanis arra kérte az Atlético Madrid vezetőségét, hogy engedje el a Barcához, ha az komoly ajánlattal áll elő.
Az uruguayi három évvel ezelőtt már közel állt ahhoz, hogy aláírjon a gránátvörös-kékekhez, ám Frank Rijkaard, az akkori vezetőedző az utolsó pillanatban inkább mégis Eidur Gudjohnsen mellett tette le a voksát.
Az izlandi a Chelsea színeiben átlagon felüli produkcióval rukkolt elő a Barcelona elleni BL-meccsen, ami meggyőzte arról a holland mestert, hogy a rendelkezésére álló összeggel a Jégember leigazolását segítse elő.
Most azonban eljöhet Forlán ideje, és mivel már a harmincat is betöltötte, egyfajta utolsó lehetőségként tekint a mostani átigazolási időszakra.
Forlán idejövetelének semmi értelme.Elismerem, h sok gólt lő, de ő szerintem nem segitene a csapaton.
Max 2 éve van még ,arra meg kár megvenni fizetni az Atleticonak egy rakás pénzt azért, j két év múlva bagoért eladjuk.
Szerintem ő igazán nagy csapatban nem tud jól teljesiteni(lásd mu)

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Diego Forlán jól érzi magát Madridban, de arra kérte az Atlético vezérkarát, hogy amennyiben a Barcelona bejelentkezik érte, ne gördítsen akadályt a megegyezés elé – értesült a katalán Sport. Az uruguayi támadó korábban már közel állt ahhoz, hogy a Nou Campban kössön ki, de három éve az üzlet Eidur Gudjohnsen miatt meghiúsult.
David Villa, a Valencia és a Barcelona között a hírek szerint nem haladnak jól a tárgyalások, ami könnyen lehet, hogy Diego Forlán előtt nyitja meg a kaput a katalán fővárosba.
Maga a játékos is megneszelhetett valamit, a katalán Sport szerint ugyanis arra kérte az Atlético Madrid vezetőségét, hogy engedje el a Barcához, ha az komoly ajánlattal áll elő.
Az uruguayi három évvel ezelőtt már közel állt ahhoz, hogy aláírjon a gránátvörös-kékekhez, ám Frank Rijkaard, az akkori vezetőedző az utolsó pillanatban inkább mégis Eidur Gudjohnsen mellett tette le a voksát.
Az izlandi a Chelsea színeiben átlagon felüli produkcióval rukkolt elő a Barcelona elleni BL-meccsen, ami meggyőzte arról a holland mestert, hogy a rendelkezésére álló összeggel a Jégember leigazolását segítse elő.
Most azonban eljöhet Forlán ideje, és mivel már a harmincat is betöltötte, egyfajta utolsó lehetőségként tekint a mostani átigazolási időszakra.
Hát jah, lehet, lehet hogy direkt a mi kedvünkért várnak éjfélig, és az utolsó pillanatban jeleznek, hogy mi van. Ellégé foglakoztat, az ügy. Ma vártam, hogy hazaérjek, mert azt hittem választ kapok. Én nagyon örülnék az érkezésének...de holnap már csak kiderül.CFirpo3 írta:Csak én érzem azt, hogy ma már nem kapunk hírt Filipéről?![]()
Vagy éjfélkor faxolják el a választ a Barcának?![]()
Különben nem lenne értelme az ultimátumnak...
Hajrá FC BARCELONA!!!

"...létezem és élvezem, így szép!" - Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi, Messi
- MatyiG
- Adminisztrátor
Én is annak örülnék hogy jön villa és keirisson kölcsönbe mert nagyon tehetséges és ha még filipéért nem is fogadják el akkor sztem maxvell a következő ember akit akarnánk szélsőhátvédnek;)
- Chino
- Llegenda del Barça
Én is szeretném ha Keirrison maradna, de az a valószínűbb hogy beveszik egy transzferbe.
Viszont hiába van még idő az átigazolási időszakból, nem Pep mondta, hogy minél előbb kész csapatot akar és ,hogy az előszezont már úgy kezdjék. Nem hiszem, hogy augusztus végére akarják hagyni az igazolásokat.
Viszont hiába van még idő az átigazolási időszakból, nem Pep mondta, hogy minél előbb kész csapatot akar és ,hogy az előszezont már úgy kezdjék. Nem hiszem, hogy augusztus végére akarják hagyni az igazolásokat.
Forca Barca!!!!
Fernando-val értek egyet, Pep nem 22 egyforma játékost akar, hanem 15-16 biztos kezdőt + 5-6 csereembert és még pár fiatalt!
Én megtartanám Keirissont és nem vennék balszélsőt abban az esetben ha jön egy középpályás Mascherano vagy Fabregas személyében (utóbbi érkezését nem tartom valószínűnek). Ha nem jön a fent említettek közül valaki, akkor jöhet Mata vagy Silva a baloldalra!

Én megtartanám Keirissont és nem vennék balszélsőt abban az esetben ha jön egy középpályás Mascherano vagy Fabregas személyében (utóbbi érkezését nem tartom valószínűnek). Ha nem jön a fent említettek közül valaki, akkor jöhet Mata vagy Silva a baloldalra!

- Fernando
- Llegenda del Barça
Nagy gáz nincs szerintem. Kapusaink vannak, még ha Jorquera távozik is. Itt van Pinto, Valdés. Védőnek szerintem meg fogjuk venni Filipét, és ha esetleg Cáceres kölcsönbe szerződik valahová, vagy/és Henrique is akkor jön majd Muniesa föl. Középpályán sincs gáz. Hleb úgy néz ki marad. ennek örülök. Ha Guddy távozik szerintem a helyére veszünk valakit. Akár Mata is jöhet vagy a B-ből Thiago. Esetleg mindkettő. Bár ő inkább a bal oldalon érzi jól magát. És eggyel föjjebb a mi szisztémánkba. Dehát alapjáraton Gudjohnsent is csatárnak vettük. Támadószekció: Szerintem Eto'o megy Villa jön és kész. Esetleg Jeffren még jöhet.
Kapusok: Valdés, Pinto
Védelem: Szerk.: ALVES!, Puyol, Piqué, Márquez, Milito, Cáceres, Henrique, Abidal, Filipe
Kp.: Busquets, Touré, Keita, Iniesta, Xavi, Hleb Gudjohnsen/Thiago/?
Csatársor: Villa, Messi, Henry, Bojan, Pedro, Keirrison/Jeffren
Kapusok: Valdés, Pinto
Védelem: Szerk.: ALVES!, Puyol, Piqué, Márquez, Milito, Cáceres, Henrique, Abidal, Filipe
Kp.: Busquets, Touré, Keita, Iniesta, Xavi, Hleb Gudjohnsen/Thiago/?
Csatársor: Villa, Messi, Henry, Bojan, Pedro, Keirrison/Jeffren
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fernando 2009.07.07. 14:28:48-kor.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Hivatalosan van 2 hónap de nem hiszem hogy a barca augusztusban már igazolni akar. Szerintem július végére mire indul a felkészülési szezon, Pep szeretne már egy kész csapatot. De legfeljebb augusztusra szeretne egy kész keretet mielött jönnek a kupameccsek.mindorokke_barca írta:Sztem is valami gond van házon belül,nem szoktunk ennyire spórolni. Nem tudom de mint ha szándékosan történne ez az egész,nem lesz ennek jó vége. Mire spórolunk? Senki se tudja ,sztem még ők se.Na mindegy ,de így nagyon rövid paddal fogunk kezdeni ha így marad a helyzet.
Jajjj... Komolyodjunk már egy kicsit. Mire ez a kétségbeesés?! Eurotízmilliókkal játszadoznak.... NEM LEHET a transzfereket 2-3 nap alatt lebonyolítani.Ez nem fifa,nem Pes, nem football manager. Még van 2 hónap. Lazítsatok már.

- Danka00792
- Director del Fútbol
Igy van!mindorokke_barca írta:Sztem is valami gond van házon belül,nem szoktunk ennyire spórolni. Nem tudom de mint ha szándékosan történne ez az egész,nem lesz ennek jó vége. Mire spórolunk? Senki se tudja ,sztem még ők se.Na mindegy ,de így nagyon rövid paddal fogunk kezdeni ha így marad a helyzet.
Jajjj... Komolyodjunk már egy kicsit. Mire ez a kétségbeesés?! Eurotízmilliókkal játszadoznak.... NEM LEHET a transzfereket 2-3 nap alatt lebonyolítani.Ez nem fifa,nem Pes, nem football manager. Még van 2 hónap. Lazítsatok már.
Egyébként pedig örüljünk, hogy a vezetőinknek helyén van az eszük, és nem szórják eszetlenül a pénzt.

-
- Entrenador del Barça
Sztem is valami gond van házon belül,nem szoktunk ennyire spórolni. Nem tudom de mint ha szándékosan történne ez az egész,nem lesz ennek jó vége. Mire spórolunk? Senki se tudja ,sztem még ők se.Na mindegy ,de így nagyon rövid paddal fogunk kezdeni ha így marad a helyzet.
Azért erre nem reckirozzunk,nagyon sok meccs lesz az idényben és sérültünk biztos hogy lesz ,nem is egy ,ritka az amikor nincs sérült egy csapatban.Persze nem kell esztelenül költekezni de egy ekkora csapat mint a barca nem teheti meg hogy ne igazoljon senkit .hau30 írta:Laporta érára mindig is jellemző volt a skótoskodás,de nem is kell madridot játszani.Pluszba még a stadion felújítás sem lesz két fillér! Jó ez így ahogy van.Van egy kész csapatunk.Motíválással nem lesz gond,sőt most mindenki a Madridra fog utazni,hogy megállítsák őket majd.Talán kicsit háttérbe is szorulunk és surranó pályán behuzunk annyi kupát amennyit csak lehet.pityi írta:Sztem is valami gond van házon belül,nem szoktunk ennyire spórolni.Nem tudom de mint ha szándékosan történne ez az egész,nem lesz ennek jó vége.
Mire spórolunk? Senki se tudja ,sztem még ők se.Na mindegy ,de így nagyon rövid paddal fogunk kezdeni ha így marad a helyzet.
- Varatrix
- Director del Fútbol
Ezt úgy mondod, mintha egy hét volna hátra az uborka szezonból.barca2010 írta:Ha így folytatjuk nem fogunk igazolni senkit és az kudarchoz is vezethet!
Ne aggódj lesznek igazolásaink, amik 2-4 játékosban kimerülnek.
Szerintem már csak hetek kérdése, hogy eldőljön a Villa és Filipe ügy.
Érzésem szerint mindkettő jönni fog.
De egyenlőre nincs ok az aggodalomra.

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- Chino
- Llegenda del Barça
Én is hasonló véleményen vagyok. Sztem ha azt mondaná a Barca hogy adunk 11 milliót Filipéért pár nap múlva már alá lenne firkantava a szerződés. Ennyit simán -sőt még többet is- megér az elmúlt szezonja alapján. És még ha nem is válik be teljesen sem buktunk olyan hatalmasat. De amúgy erre kevés esélyt látok, ismeri a spanyol ligát, és nagyon tehetséges, fiatal így könnyebb beilleszkednie mint például Hlebnek aki már teljesen felvette az angol liga ritmusát.barca2010 írta:Laporta Úr mindig azt nyilatkozza, hogy nem akar olyan hibába esni, mint a Riijkard csapatnál!!Ha nem nyúl bele a zsebébe és így garasoskodik, akkor könnyen oda juttathatja a Barcát megint.Van egy kész csapatunk ez tény de a vérfrissítés mindig kell!Ha így folytatjuk nem fogunk igazolni senkit és az kudarchoz is vezethet!Nem mindig fognak jönni Xavik,Messik,Iniesták az akadémiáról, hiába várja.Valamikor venni kell!
Villa is hasonló okokból lenne jobb választás mint Ibra. Lehet, hogy Ibra jobb csatár, de másik ligából érkezett, más felfogásban játszik, jóval nehezebb lenne beilleszkednie mint Villának, és szerintem utóbbi sokkal mobilisabb. Ibra egy kicsit olyan, hogy azt várja, hogy mindenki csak őt keresse.
Keirisson-t véglegesen eladni pedig a leg elcseszettebb húzás lenne. Itt van egy olyan játékos, aki majdnem biztos, hogy az EGYIK legnagyobb csatártehetség a világon, ha hinni lenne lehet azoknak akik értenek is hozzá, nem utolsósorban nagyon vágyott a Barcába. Mire Villa kiöregszik meglenne az első számú középcsatárunk. Vétek lenne eltékozolni, ráadásul kifizettünk érte 16 millát.
Mata balszélre tökéletes húzás lenne. Még bőven van ideje tovább fejlődni és megszokni a Barca játékát viszont rutinja is van már így nem kellene egyből a mély vízbe dobni. (plusz tavasszal ragasztott egy szép gólt Casillas hálójába)
Egyszóval Barca filozófia ide vagy oda muszáj pár mbert igazolnunk mert nagyon sok meccsünk lesz, ráadásul ki tudja hányan dőlnek ki. Henry-nak pedig nem biztos hogy lesz még egy ilyen szezonja. Plusz azért a Real sem lesz már ugyanolyan mint az előző szezonban.
Ne lépjünk kétszer ugyanabba a pocsolyába.
Forca Barca!!!!
-
- Barça B
Szerintem Villa lenne a legideálisabb és szerintem 40m euró +Cáceres,Keirisson kölcsönbe el is engednék
Mata-t is támogatnám balszélső posztra
Mata-t is támogatnám balszélső posztra
- barca2010
- Jugador d'estrella
Laporta Úr mindig azt nyilatkozza, hogy nem akar olyan hibába esni, mint a Riijkard csapatnál!!Ha nem nyúl bele a zsebébe és így garasoskodik, akkor könnyen oda juttathatja a Barcát megint.Van egy kész csapatunk ez tény de a vérfrissítés mindig kell!Ha így folytatjuk nem fogunk igazolni senkit és az kudarchoz is vezethet!Nem mindig fognak jönni Xavik,Messik,Iniesták az akadémiáról, hiába várja.Valamikor venni kell!
BARCA FOREVER!!!
BARCA FOREVER!!!
-
- Capitá del Barça
Laporta érára mindig is jellemző volt a skótoskodás,de nem is kell madridot játszani.Pluszba még a stadion felújítás sem lesz két fillér! Jó ez így ahogy van.Van egy kész csapatunk.Motíválással nem lesz gond,sőt most mindenki a Madridra fog utazni,hogy megállítsák őket majd.Talán kicsit háttérbe is szorulunk és surranó pályán behuzunk annyi kupát amennyit csak lehet.pityi írta:Sztem is valami gond van házon belül,nem szoktunk ennyire spórolni.Nem tudom de mint ha szándékosan történne ez az egész,nem lesz ennek jó vége.
Mire spórolunk? Senki se tudja ,sztem még ők se.Na mindegy ,de így nagyon rövid paddal fogunk kezdeni ha így marad a helyzet.

- Barcagirl24
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Ez nem olyan biztos, hisz lehet, hogy Keirrison nem csak kölcsönbe megy a Valenciába(HA MEGY!), hanem örökbebarca0417 írta: gondolom Filipére gondolsz. amúgy Ibra se biztos hogy igazán tudná pótolni. Villa nem lesz rossz ide. Aztán lehet hogy 2 év múlva Keirrison lesz az elsőszámú csatárunk. Ibra meg nagyon drága, és emberileg sem idevaló.

~Més que en un club~ FC Barcelona mindörökké. több mint egy életérzéés.!
www.barcelona.gportal.hu - hobbim

www.barcelona.gportal.hu - hobbim

Sztem is valami gond van házon belül,nem szoktunk ennyire spórolni.
Nem tudom de mint ha szándékosan történne ez az egész,nem lesz ennek jó vége.