barca2010 írta:Laporta Úr mindig azt nyilatkozza, hogy nem akar olyan hibába esni, mint a Riijkard csapatnál!!Ha nem nyúl bele a zsebébe és így garasoskodik, akkor könnyen oda juttathatja a Barcát megint.Van egy kész csapatunk ez tény de a vérfrissítés mindig kell!Ha így folytatjuk nem fogunk igazolni senkit és az kudarchoz is vezethet!Nem mindig fognak jönni Xavik,Messik,Iniesták az akadémiáról, hiába várja.Valamikor venni kell!
Én is hasonló véleményen vagyok. Sztem ha azt mondaná a Barca hogy adunk 11 milliót Filipéért pár nap múlva már alá lenne firkantava a szerződés. Ennyit simán -sőt még többet is- megér az elmúlt szezonja alapján. És még ha nem is válik be teljesen sem buktunk olyan hatalmasat. De amúgy erre kevés esélyt látok, ismeri a spanyol ligát, és nagyon tehetséges, fiatal így könnyebb beilleszkednie mint például Hlebnek aki már teljesen felvette az angol liga ritmusát.
Villa is hasonló okokból lenne jobb választás mint Ibra. Lehet, hogy Ibra jobb csatár, de másik ligából érkezett, más felfogásban játszik, jóval nehezebb lenne beilleszkednie mint Villának, és szerintem utóbbi sokkal mobilisabb. Ibra egy kicsit olyan, hogy azt várja, hogy mindenki csak őt keresse.
Keirisson-t véglegesen eladni pedig a leg elcseszettebb húzás lenne. Itt van egy olyan játékos, aki majdnem biztos, hogy az EGYIK legnagyobb csatártehetség a világon, ha hinni lenne lehet azoknak akik értenek is hozzá, nem utolsósorban nagyon vágyott a Barcába. Mire Villa kiöregszik meglenne az első számú középcsatárunk. Vétek lenne eltékozolni, ráadásul kifizettünk érte 16 millát.
Mata balszélre tökéletes húzás lenne. Még bőven van ideje tovább fejlődni és megszokni a Barca játékát viszont rutinja is van már így nem kellene egyből a mély vízbe dobni. (plusz tavasszal ragasztott egy szép gólt Casillas hálójába)
Egyszóval Barca filozófia ide vagy oda muszáj pár mbert igazolnunk mert nagyon sok meccsünk lesz, ráadásul ki tudja hányan dőlnek ki. Henry-nak pedig nem biztos hogy lesz még egy ilyen szezonja. Plusz azért a Real sem lesz már ugyanolyan mint az előző szezonban.
Ne lépjünk kétszer ugyanabba a pocsolyába.