Championship/Football Manager

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.01.15. 17:24:31

Silvanus írta:Köszi Enrique! Már töltöm is le a file-okat, hátha segítenek! Egyébként ez a második, ahogy az a nevében is benne van valóban csak arra szolgál, hogy a játék ne kérje a CD-t, vagy van valami más előnye is?!...
Semmi másra nem jó.. :D
Mert ugye, ha pecselsz 1 gammát, akkor, ha eredetiben van meg, akkor ugyanugy jó hozzá a cédéd. De ha nem eredeti, akkor kell a peccs után 1 crack hogy elinduljon. 8)
Silvanus
Director del Fútbol

2005.01.15. 17:17:17

Köszi Enrique! Már töltöm is le a file-okat, hátha segítenek! Egyébként ez a második, ahogy az a nevében is benne van valóban csak arra szolgál, hogy a játék ne kérje a CD-t, vagy van valami más előnye is?!...
"Més Cuen un Club"
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.01.15. 16:57:39

http://www.megagames.com/cgi/download/d ... D.NOCD.ZIP
Itt töltsd le. Nem tom közvetlenül belinkelni, mert nem engedi.. :roll:
De itt van szal tőőőőccccsssd!! :D
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.01.15. 16:51:38

Silvanus írta:
Pilfer írta:
Silvanus írta:NINCS! Teljesen alap még a játékom, szerinted az segítene, én sajnos azt sejtem, hogy rosszúl lett megíratva a program (bár ez igen ritka!), nem hinném hogy az segítene, de hátha, kutatok valamit........
én alapból feltettem az 5.02-es patch-et, ill crack-et, úgyhogy nemtom, h a patch nélkül milyen hibák vannak... lehet, h pont a nálad előforduló jelenség :roll:
Pilfer - esetleg a két említett file-t meg tudod mondani, hogy honnan tudom letölteni az én FM2005-ömhöz, mert az Enrique (KÖSZI neki...) által megadott magyar FM2005 oldal nálam valamiért nem működik (ez már nevetséges tudom...), de semmit nem lehet letölteni róla!?... Szóval...?
http://gamefiles.blueyonder.co.uk/bluey ... tch502.exe

Tőőcccssed ezerrel!!! :D 8)
A cracket is mingyá mondom.
Silvanus
Director del Fútbol

2005.01.15. 16:48:03

Bocsánat, persze közben a hivatalos oldalukon megtaláltam, és már töltöm is le! :oops: Nem volt nehéz! :wink:

Remélem ez talán segít!?... Ez akkor a patch, de milyen crack file-ról beszéltél?...
"Més Cuen un Club"
Silvanus
Director del Fútbol

2005.01.15. 16:41:31

Pilfer írta:
Silvanus írta:NINCS! Teljesen alap még a játékom, szerinted az segítene, én sajnos azt sejtem, hogy rosszúl lett megíratva a program (bár ez igen ritka!), nem hinném hogy az segítene, de hátha, kutatok valamit........
én alapból feltettem az 5.02-es patch-et, ill crack-et, úgyhogy nemtom, h a patch nélkül milyen hibák vannak... lehet, h pont a nálad előforduló jelenség :roll:
Pilfer - esetleg a két említett file-t meg tudod mondani, hogy honnan tudom letölteni az én FM2005-ömhöz, mert az Enrique (KÖSZI neki...) által megadott magyar FM2005 oldal nálam valamiért nem működik (ez már nevetséges tudom...), de semmit nem lehet letölteni róla!?... Szóval...?
"Més Cuen un Club"
Pilfer
Jugador d'estrella

2005.01.15. 16:36:42

Silvanus
Director del Fútbol

2005.01.15. 16:33:37

Pilfer írta:
Silvanus írta:Nos mostanra már biztos vagyok abban, hogy nem én vagyok a hülye, hanem vagy a játék nagyon furfangos, vagy az én verzióm HIBÁS!!! :cry:

Ugyanis az van, hogy teljesen mindegy, hogy milyen néven, vagy hogy hova mentem el a játékomat, ha kikapcsolom, és újra kezdem, akkor NEM TUDOM VISSZATÖLTENI!!! ...A "Legutolsó mentett játék" rész szürke, nem lehet olyat betölteni (hiába van olyan...), a "Játék betöltés" részt hiába nyomom, bejön az ablak, de nincs benne semmi! A 'Location'-nél csak a Dokumentumok mappában keresné a mentett játékot (nem lehet sehova máshova menteni, vagy keresnimáshol...) DE NINCS OTT szerinte, MERT EGYÉBKÉNT MEG OTT VAN!!!!!! Hiába másoltam be ide-oda saját magam is a mentett játékot, SEMMI, a játék nem látja!!!!

Ááááááááá, [auto_cenzúra] a CD-m?????????
nem olvastam vissza, de az 5.02-es patch fent van neked? :roll:
NINCS! Teljesen alap még a játékom, szerinted az segítene, én sajnos azt sejtem, hogy rosszúl lett megíratva a program (bár ez igen ritka!), nem hinném hogy az segítene, de hátha, kutatok valamit........
"Més Cuen un Club"
Pilfer
Jugador d'estrella

2005.01.15. 16:30:40

Silvanus írta:Nos mostanra már biztos vagyok abban, hogy nem én vagyok a hülye, hanem vagy a játék nagyon furfangos, vagy az én verzióm HIBÁS!!! :cry:

Ugyanis az van, hogy teljesen mindegy, hogy milyen néven, vagy hogy hova mentem el a játékomat, ha kikapcsolom, és újra kezdem, akkor NEM TUDOM VISSZATÖLTENI!!! ...A "Legutolsó mentett játék" rész szürke, nem lehet olyat betölteni (hiába van olyan...), a "Játék betöltés" részt hiába nyomom, bejön az ablak, de nincs benne semmi! A 'Location'-nél csak a Dokumentumok mappában keresné a mentett játékot (nem lehet sehova máshova menteni, vagy keresnimáshol...) DE NINCS OTT szerinte, MERT EGYÉBKÉNT MEG OTT VAN!!!!!! Hiába másoltam be ide-oda saját magam is a mentett játékot, SEMMI, a játék nem látja!!!!

nem olvastam vissza, de az 5.02-es patch fent van neked? :roll:
Silvanus
Director del Fútbol

2005.01.15. 16:05:49

Nos mostanra már biztos vagyok abban, hogy nem én vagyok a hülye, hanem vagy a játék nagyon furfangos, vagy az én verzióm HIBÁS!!! :cry:

"Més Cuen un Club"
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.01.14. 19:16:46

1ébként az FM magyar honlapja: http://fmhun.uw.hu/ :wink:
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.01.14. 18:40:32

Silvanus írta:Srácok, két probléma, amiről persze sejtem, hogy az én gépem hibája, illetve a magam hülyesége, de azért hátha mégsem....?!

1. Rádiós billentyűzetem, és egerem van, amely néha megbolondul egy kicsit, és szokott úgy csinálni, mint ha beragadt volna egy gomb (ember fur folyamatosan balra, jobbra, ilyesmi...)... most pl.: azt csinálta tegnap az FM2005 közben, hogy mikor vége van egy meccsnek, akkor egyből tovább megy a játék, majd tovább-tovább-továbbb, míg nem elér egy olyan pontig, amikor nekem el kell döntenem valamit, vagy egy újabb meccs nem jön, azaz olyan, mint ha beragadt volna az enter bill. és folyamatosan nyomogatnám a játék tovább részt..... vagy ez valami gyors beállítás, amit én nem vettem észre??? Vagy ez ilyen, ez normális???... Idegesítő, mert soha nem tudok megnézni semmit a meccsről, és a hét közbeni hírekről...

2. Játszottam vele vagy 2 órát, majd nyomtam egy mentést, és kiléptem..... annyira jó volt, hogy már 5 perc után vissza is ültem, hogy folytassam, és legnagyobb megdöbbenésemre NEM TALÁLTAM A MENTÉSEMET!!! A load menüben semmi sincs, MIÉRT??? Ááááááá...... mit csináltam hülyén?!...

Please help me...............
Az azért van mert be van állítva a játékban sztem a "Folytatásidőzítés". Azt kapcsold ki (vagyis rakd tiltottra) és jónak kell lennie.
A mentésre nem tok mit mondani, nekem jó mindig. :roll:
Silvanus
Director del Fútbol

2005.01.14. 14:49:43

rhynn írta:
Silvanus írta:
Lujo írta:1. A játék nem csinál magától ilyet, tehát a hiba nálad van.
2. A C:\Documents and settings\...\Dolumentumok-ban van egy Sports Illustratide (ha jól emlékszem). Ott vannak a mentések.
Köszi, ma megpróbálom a tartalék nem rádiós perifériáimmal a dolgot!?... Hátha?!

A mentést meg csak előbányászom valahogy, ha nem találom, akkor meg újra kezdem, végül is még csak a 4-5 edző meccset nyomtam le, bár azokat mind nyertem 4-0, 5-0, meg 6, meg 7 nullra is!!!! :wink: Huhhh, már tetszik a játék!!! Nem rossz, mi?!...

JA, és köszi a tippet a Dida-ról, ingyen jött máris hozzám! Jehhh....
amikor ki akarsz lépni, megkérdezi milyen fájlnéven mentse, lehet ott szúrtál el vmit! Érdemes ellenőrzini mielőtt kilépsz!
Ezt fogom tenni!!! :)
"Més Cuen un Club"
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2005.01.14. 13:43:23

Silvanus írta:
2. A C:\Documents and settings\...\Dolumentumok-ban van egy Sports Illustratide (ha jól emlékszem). Ott vannak a mentések.
Köszi, ma megpróbálom a tartalék nem rádiós perifériáimmal a dolgot!?... Hátha?!

A mentést meg csak előbányászom valahogy, ha nem találom, akkor meg újra kezdem, végül is még csak a 4-5 edző meccset nyomtam le, bár azokat mind nyertem 4-0, 5-0, meg 6, meg 7 nullra is!!!! :wink: Huhhh, már tetszik a játék!!! Nem rossz, mi?!...

amikor ki akarsz lépni, megkérdezi milyen fájlnéven mentse, lehet ott szúrtál el vmit! Érdemes ellenőrzini mielőtt kilépsz!
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
Silvanus
Director del Fútbol

2005.01.14. 12:50:24

"Més Cuen un Club"
Lujo
Capitá del Barça

2005.01.14. 12:18:11

1. A játék nem csinál magától ilyet, tehát a hiba nálad van.
Silvanus
Director del Fútbol

2005.01.14. 11:57:45

Srácok, két probléma, amiről persze sejtem, hogy az én gépem hibája, illetve a magam hülyesége, de azért hátha mégsem....?!

1. Rádiós billentyűzetem, és egerem van, amely néha megbolondul egy kicsit, és szokott úgy csinálni, mint ha beragadt volna egy gomb (ember fur folyamatosan balra, jobbra, ilyesmi...)... most pl.: azt csinálta tegnap az FM2005 közben, hogy mikor vége van egy meccsnek, akkor egyből tovább megy a játék, majd tovább-tovább-továbbb, míg nem elér egy olyan pontig, amikor nekem el kell döntenem valamit, vagy egy újabb meccs nem jön, azaz olyan, mint ha beragadt volna az enter bill. és folyamatosan nyomogatnám a játék tovább részt..... vagy ez valami gyors beállítás, amit én nem vettem észre??? Vagy ez ilyen, ez normális???... Idegesítő, mert soha nem tudok megnézni semmit a meccsről, és a hét közbeni hírekről...

2. Játszottam vele vagy 2 órát, majd nyomtam egy mentést, és kiléptem..... annyira jó volt, hogy már 5 perc után vissza is ültem, hogy folytassam, és legnagyobb megdöbbenésemre NEM TALÁLTAM A MENTÉSEMET!!! A load menüben semmi sincs, MIÉRT??? Ááááááá...... mit csináltam hülyén?!...

Please help me...............
"Més Cuen un Club"
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.01.13. 20:39:33

Ismét 1 szép képpel bővíteném a topicot 8) :

Kép
Lujo
Capitá del Barça

2005.01.13. 16:51:30

A 20 óra alatt januártól végigvittem a szezont és felépítettem a csapatot a következő évre, bár nem kellett sok változtatást végeznem. Bajnokságot, kupát, BL-t és európai Szuperkupát nyertem ez idő alatt. A mostani Barcával igazából nem nagy tudomány, csak hát nem nagyon tudok tőlük elszakadni. Meg mint mondtam 1-2 sztártól eltekintve, inkább fiatalokat szeretek venni, mert nem kerülnek annyiba és ha van egy jó edződ, aki a b csapattal foglalkozik, akkor nagyon gyorsan fejlődnek. Ilyenek most a Poolban Peltier, vagy az Arsenalban Reid.
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2005.01.13. 16:40:06

Silvanus írta:
Enrique írta:
Silvanus írta:Egyébként ti szoktátok nézni is közben ahogy a pontok futkároznak, vagy csak a kommentárt? Én ebben még a régi vagyok, nem jött be nekem ez a grafikai megoldás!?... :? :roll:

A kommentek izgalmasabbak..... szerintem!?
Sztem nagyon jó amikor össze-vissza futkároznak! Ráadásul ha figyelsz, h mondjuk vmiért nem jó a védekezés, lehet látni h mért nem. Meg mindenféle "taktikai hibát" észre lehet venni belőle, legalábbis nekem sikerült! 8)
Ebben lehet valami, persze kérdés, hogy azok ott csak úgy futkároznak, és kisül belőle valami, vagy a program készítői abszolút tudatossan alkották így meg a játékot, pont a-miatt, hogy a hibákat ki lehessen szűrni?!... Ha igen, akkor ez zseniális, és nekem nincs más dolgom, mint valahogy elfogadni ezt, és megszoknom, majd próbálom!!!... :wink:
Tudjátok valahol lehet, hogy az vele a bajom, hogy bár a játéknak van egy hangulata, ami csak nagyon keveseket érint meg, és ez nekem elsőre úgy tűnt, mint ha ezt a hangulatot egy kissé elrontaná, mint ha a játék átmenne egy gyerekes bohózatba, ahogy ott futkároznaka potok!?...
Arra gondoltatok már, hogy milyen jó lehetne az, ha ezt a manager játékot összekötnék egy olyan grafikai motorral, mint amilyen pl.: a Fifa2005??? Huhhh.... ha nézhetnéd 8-10 féle kameraállásból, olyan jó, fullos grafikával az egész meccset, és mindent te állíthatnál rajta!!!!.... Tudom van már ilyesmi (az angol manager...), de az grafikailag még nem kiforrott úgy tudom!?....
Asszem a régi motorosok nem igazán kedvelik a PITCH üzemmódot. Én is inkább kommentárokon követem, bár az FM2005ben már tényleg jó a 2Ds kijelző, a korábbiakban még elég bugyuta volt. Mindenesetre nagyon nem szeretem!
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
Barcelinho
Jugador del Barça

2005.01.13. 16:37:49

Az FM-be a Barcával tolom és mindenképp szükségem volt egy középsö védöre, igy megvettem Campbellt.Nem tudtok vmi ingyen igazolható [auto_cenzúra] jó kapust?Mindenképp vennem kell egyet, mert amit Valdes müvel az katasztrófa.Fél pályárol kap golt.
Igy néz ki a csapatom:

Kapus poszton egyenlöre Valdes, de nem sokáig.Nincs vele semmi bajom,hogy utálom meg ilyenek, de amit müvel...
Jobb oldali védö Belletti.Egyelöre megbizható és sokat segit a támadásokban, csakúgy mint baloldalon Bronckhorst.
A két középsö védöm hihetetlenül gólveszélyes szögletekböl, föleg Campbell aki elsö két meccsén 2 gólt fejelt.Azt hiszem Puyolt nem kell részletezni.
Két középsö középpályás akik visszafele vannak nyilazva:Xavi és Iniesta.Xavit nem kell részletezni, talán Iniesta az aki helyett majd néznem kell valakit, bár még fiatal lehet hogy bizonyit majd.
Három támadó középpályás, ezekböl kettö kinyilazva a szélre:Sokat vaciláltam, hogy Ronaldinho vagy Deco legyen a középsö, végül Deco nyert, ugyanis Ronaldinho ballábbal is jól nyomja ezért a balszélfelé neki kell menni.Jobb oldalra Giuly mozog.
Az egy szem csoda csatárom Eto'o, aki meccsenként kettöt vállal.
Visca el Barca!!!
boggabor
Capitá del Barça

2005.01.13. 16:28:33

En naponta 4 orat jatszok velle es minden este azzon gonodok, hogy mit csinaltam rosszul, ha kikapok vagy mert jatszottam rosszul es akkor az internetet bongeszgettem
Silvanus
Director del Fútbol

2005.01.13. 16:26:45

Lujo írta:De hát erről szól a játék. Ezt nem mondenki tudja értékelni, de vannak olyan megszállottak, mint én is akik teljesen bele tudnak feledkezni. Volt egyszer egy olyan, hogy egyhuzamban majdnem 20 órát játszottam. Ez már nem normális dolog, de nem bírtam otthagyni. :D :D :D :D :D
Ez alatt hány bajnoki címet nyertél, 4-et???? :D
"Més Cuen un Club"
Barcelinho
Jugador del Barça

2005.01.13. 16:26:43

A TCM grafikailag nem tetszik nekem.Az rendben, hogy a FIFA 2005-ben nagy grafikát csinálnak, de egy Managerres játékban az az izgalmas, hogy új külsöt kap a játék.Plusz a TCM-ben névtelen játékosok 17 évesen olyan értékekkel rendelkeznek, mint Ronaldinho.
Visca el Barca!!!
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.01.13. 16:24:34

Lujo írta:De hát erről szól a játék. Ezt nem mondenki tudja értékelni, de vannak olyan megszállottak, mint én is akik teljesen bele tudnak feledkezni. Volt egyszer egy olyan, hogy egyhuzamban majdnem 20 órát játszottam. Ez már nem normális dolog, de nem bírtam otthagyni. :D :D :D :D :D
:shock: :shock: 20 ÓRA?? :shock: :shock:
Atyaég... :shock: 8)
Lezárt