2005.01.14. 11:57:45
Srácok, két probléma, amiről persze sejtem, hogy az én gépem hibája, illetve a magam hülyesége, de azért hátha mégsem....?!
1. Rádiós billentyűzetem, és egerem van, amely néha megbolondul egy kicsit, és szokott úgy csinálni, mint ha beragadt volna egy gomb (ember fur folyamatosan balra, jobbra, ilyesmi...)... most pl.: azt csinálta tegnap az FM2005 közben, hogy mikor vége van egy meccsnek, akkor egyből tovább megy a játék, majd tovább-tovább-továbbb, míg nem elér egy olyan pontig, amikor nekem el kell döntenem valamit, vagy egy újabb meccs nem jön, azaz olyan, mint ha beragadt volna az enter bill. és folyamatosan nyomogatnám a játék tovább részt..... vagy ez valami gyors beállítás, amit én nem vettem észre??? Vagy ez ilyen, ez normális???... Idegesítő, mert soha nem tudok megnézni semmit a meccsről, és a hét közbeni hírekről...
2. Játszottam vele vagy 2 órát, majd nyomtam egy mentést, és kiléptem..... annyira jó volt, hogy már 5 perc után vissza is ültem, hogy folytassam, és legnagyobb megdöbbenésemre NEM TALÁLTAM A MENTÉSEMET!!! A load menüben semmi sincs, MIÉRT??? Ááááááá...... mit csináltam hülyén?!...
Please help me...............
"Més Cuen un Club"