Pirlo szvsz soha életben nem fog eligazolni a Milanból...Zsolti írta:a két angol kellene a bokámnak..Pirlot viszont szivesen látnám,mondjuk Deco helyett jövőre...!
Barça Igazolások 2007-08
El Barça sigue a Ever Banega, Samir Nasri y Branislav Ivanovic
http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
- Danka00792
- Director del Fútbol
Deco helyett? Deco-t sokan el akarták adni nyáron, de mind megbánta, mert nagyon jo formában van. A csapaton is meglátszik hogy sérült. Deco maradjon itt!Zsolti írta:a két angol kellene a bokámnak..Pirlot viszont szivesen látnám,mondjuk Deco helyett jövőre...!
Guddy+Ezqu menjen. Helyükre nemkell senki, igy is sok támadonk van. A jobb hátvéd poszton viszont bajban vok. Zambi lesérült egyböl Oli (

-
- Llegenda del Barça
Ez a keret egyenlőre nekem is tökéletes, nyáron változtatnák egy kicsit. Mindenképpen hoznék egy Touréhoz hasonló védekezőt, plusz HA Zambi valóban elkívánkozik, akkor én minden pénzt megadnék Richardsért. Persze Lahm se rosz...
Cech meg...A kapunk már foglalt, bocs.
Cech meg...A kapunk már foglalt, bocs.
Nekem jó így a Barca. Ha kívánhatnék akkor egy jó kapust (akár VAldes elé akár mögé a rangsorban, Jorquerától félek), egy vkp-t (mi van ha Touré kidől), pl. Makelelét és egy futó középpályást (Gerard, Lampard, Pirlo szint) igazolnék
- Fernando
- Llegenda del Barça
CSeppetsincs, ugyanugy mint az összes többi baromség. Egyetlen játékost látnék szívesen (ismét) a Barcába, ha változna: ő Ricardo Quaresma.Danka00792 írta:Szerintem nem kellene ugy igazolnunk mint a Real. Nem kell mindig az aktuális "világ legjobb"-ját venni. Különbenis már leirtam egyszer, Valdes-ra panaszunk nem igazán lehet. Ha eljönne Cech, akkor Jorguera-nak vagy Valdes-nek mennie kellene. Valdes-t eladni? Nem kellene. Jorguera-t? Inkább. De akkor Valdes padozzon? vagy Cech? Egyiket sem látnám a padon. Szal ez a "Cech Barca-ba" ötlet nincs átgondolva.varga tamás írta:A világ legjobb kapusa - szerintem -, úgyhogy jöhet.
- Danka00792
- Director del Fútbol
Szerintem nem kellene ugy igazolnunk mint a Real. Nem kell mindig az aktuális "világ legjobb"-ját venni. Különbenis már leirtam egyszer, Valdes-ra panaszunk nem igazán lehet. Ha eljönne Cech, akkor Jorguera-nak vagy Valdes-nek mennie kellene. Valdes-t eladni? Nem kellene. Jorguera-t? Inkább. De akkor Valdes padozzon? vagy Cech? Egyiket sem látnám a padon. Szal ez a "Cech Barca-ba" ötlet nincs átgondolva.varga tamás írta:A világ legjobb kapusa - szerintem -, úgyhogy jöhet.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Haggyuk már Valdés-t, itt nem uj játékosok kellenek akik továbbrombolják a csapategységet, hanem ezeknek a fejébe verni h háló, ébredjél ember, nem a klub van érted, te vagy a klubért.
Összegezve:
-Ronaldinhonak nagyon sok mindent köszönhetünk, el ne merjük adni, lényegtelen milyen formában van
-Valdes a BL-döntő egyik hőse, tavaly neki is nagy szerepe volt abban, hogy másodikak lettünk
-Emellett saját nevelés, imádja a klubot
Ez mind nem számít, mert Cech jobb kapus
Gondolkozzunk már
1., már meg sem lepődök
2., azon se, hogy meg fogod magyarázni
-Ronaldinhonak nagyon sok mindent köszönhetünk, el ne merjük adni, lényegtelen milyen formában van
-Valdes a BL-döntő egyik hőse, tavaly neki is nagy szerepe volt abban, hogy másodikak lettünk
-Emellett saját nevelés, imádja a klubot
Ez mind nem számít, mert Cech jobb kapus

1., már meg sem lepődök
2., azon se, hogy meg fogod magyarázni
és akkor valdessel mit csinálnál?varga tamás írta:A világ legjobb kapusa - szerintem -, úgyhogy jöhet.Danka00792 írta:Miért kellene Cech? Kapusunk van, és nem lehet rá panaszunk.vinczebalazs írta:Mit gondoltok Cech-ről?Van esély rá???
csak úgy eladnád??
-
- Az Eurobarca Anonymusa
A világ legjobb kapusa - szerintem -, úgyhogy jöhet.Danka00792 írta:Miért kellene Cech? Kapusunk van, és nem lehet rá panaszunk.vinczebalazs írta:Mit gondoltok Cech-ről?Van esély rá???

- Danka00792
- Director del Fútbol
Miért kellene Cech? Kapusunk van, és nem lehet rá panaszunk.vinczebalazs írta:Mit gondoltok Cech-ről?Van esély rá???
- baas11
- Entrenador del Barça
Slither írta:Boca 8 milláért meg akarja venni Riquet, és mivel a Villareal anno a játékjogának csak a 70%-át vette meg tőlünk, ezért ha létrejön az üzlet, akkor mi is kapunk a léből.baas11 írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=489430
Ez mit jelent ?[/url]
kösz
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Boca 9milláért meg akarja venni Riquet, és mivel a Villareal anno a játékjogának csak a 70%-át vette meg tőlünk, ezért ha létrejön az üzlet, akkor mi is kapunk a léből.baas11 írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=489430
Ez mit jelent ?[/url]
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Slither 2007.11.22. 18:59:46-kor.
- baas11
- Entrenador del Barça
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=489430
Ez mit jelent ?[/url]
Ez mit jelent ?[/url]
Az EOWT első állomása.
Itt fog beindulni a szekér!
Itt fog beindulni a szekér!

"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
-
- Barça B
nem hiszem, foglaltam jegyet Bécsben azt meg 23e-ből megússzuk 10 napos kintléttel. Nagyon nagy lenne!!!!!
Befutok a pályára meztelenül!!!!!!!!
Hátamon meg vírit majd az Siempre Eurobarca!!!
Befutok a pályára meztelenül!!!!!!!!
Hátamon meg vírit majd az Siempre Eurobarca!!!
Ha nem érnél véletlenül rá, dobj meg egy pü-vel...vinczebalazs írta:Madridistakutyaütő haverom havonta jár spanyolba.....
vett 2 jegyet dec 23-ra , persze hazai szektor!!!!!!!
valószínű én megyek vele: 70 Euro a belépő
Remélem akkor vesszük vissza az 1. helyet!!!

-
- Barça B
Madridista
kutyaütő haverom havonta jár spanyolba.....

- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
vinczebalazs írta:OLLLLÁÁÁÁÁ!!!
Mit gondoltok Cech-ről?Van esély rá???
A Dinho akkor cserealap??
Talán dwe sok mani lenne!
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
-
- Barça B
OLLLLÁÁÁÁÁ!!!
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Lehet igazad van Aprieto....de én Lahm mellett döntök mert én se szeretem a németeket de Alvest megszerezni sztem lehetetlenség!Az meg 1 dolog hogy hol játszik (Lásd Oleguer
).Előbb vagy utóbb megszokná a spanyol játékstílust!

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
Én nem tudom... de kb. 5* nagyobb játékosnak tartom Alvest Lahmnál. Magasan a legjobb jobbhátvéd. És a PD-ban tolja egy ideje... Lahm meg német... nem egy erős testalkatú játékos. És ne felejtsük hol játszik. Európa 5. legerősebb bajnokságában. Ki tudja mit kezdene máshol.
- davi10
- Llegenda del Barça
[quote="senzu"]srácok:
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=483569
ha ez igaz mielőtt le kell csapnunk Lahmra![/quote]
Biztosan nem...Azt is mondták hogy Dinho Januártól a Chelsea.be megy...
Hülye média!!!

http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=483569
ha ez igaz mielőtt le kell csapnunk Lahmra![/quote]
Biztosan nem...Azt is mondták hogy Dinho Januártól a Chelsea.be megy...
Hülye média!!!