Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Deco helyett? Deco-t sokan el akarták adni nyáron, de mind megbánta, mert nagyon jo formában van. A csapaton is meglátszik hogy sérült. Deco maradjon itt!Zsolti írta:a két angol kellene a bokámnak..Pirlot viszont szivesen látnám,mondjuk Deco helyett jövőre...!
CSeppetsincs, ugyanugy mint az összes többi baromség. Egyetlen játékost látnék szívesen (ismét) a Barcába, ha változna: ő Ricardo Quaresma.Danka00792 írta:Szerintem nem kellene ugy igazolnunk mint a Real. Nem kell mindig az aktuális "világ legjobb"-ját venni. Különbenis már leirtam egyszer, Valdes-ra panaszunk nem igazán lehet. Ha eljönne Cech, akkor Jorguera-nak vagy Valdes-nek mennie kellene. Valdes-t eladni? Nem kellene. Jorguera-t? Inkább. De akkor Valdes padozzon? vagy Cech? Egyiket sem látnám a padon. Szal ez a "Cech Barca-ba" ötlet nincs átgondolva.varga tamás írta:A világ legjobb kapusa - szerintem -, úgyhogy jöhet.
Szerintem nem kellene ugy igazolnunk mint a Real. Nem kell mindig az aktuális "világ legjobb"-ját venni. Különbenis már leirtam egyszer, Valdes-ra panaszunk nem igazán lehet. Ha eljönne Cech, akkor Jorguera-nak vagy Valdes-nek mennie kellene. Valdes-t eladni? Nem kellene. Jorguera-t? Inkább. De akkor Valdes padozzon? vagy Cech? Egyiket sem látnám a padon. Szal ez a "Cech Barca-ba" ötlet nincs átgondolva.varga tamás írta:A világ legjobb kapusa - szerintem -, úgyhogy jöhet.
és akkor valdessel mit csinálnál?varga tamás írta:A világ legjobb kapusa - szerintem -, úgyhogy jöhet.Danka00792 írta:Miért kellene Cech? Kapusunk van, és nem lehet rá panaszunk.vinczebalazs írta:Mit gondoltok Cech-ről?Van esély rá???
A világ legjobb kapusa - szerintem -, úgyhogy jöhet.Danka00792 írta:Miért kellene Cech? Kapusunk van, és nem lehet rá panaszunk.vinczebalazs írta:Mit gondoltok Cech-ről?Van esély rá???
Miért kellene Cech? Kapusunk van, és nem lehet rá panaszunk.vinczebalazs írta:Mit gondoltok Cech-ről?Van esély rá???
Slither írta:Boca 8 milláért meg akarja venni Riquet, és mivel a Villareal anno a játékjogának csak a 70%-át vette meg tőlünk, ezért ha létrejön az üzlet, akkor mi is kapunk a léből.baas11 írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=489430
Ez mit jelent ?[/url]
Boca 9milláért meg akarja venni Riquet, és mivel a Villareal anno a játékjogának csak a 70%-át vette meg tőlünk, ezért ha létrejön az üzlet, akkor mi is kapunk a léből.baas11 írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=489430
Ez mit jelent ?[/url]
Ha nem érnél véletlenül rá, dobj meg egy pü-vel...vinczebalazs írta:Madridistakutyaütő haverom havonta jár spanyolba.....
vett 2 jegyet dec 23-ra , persze hazai szektor!!!!!!!
valószínű én megyek vele: 70 Euro a belépő
Remélem akkor vesszük vissza az 1. helyet!!!
vinczebalazs írta:OLLLLÁÁÁÁÁ!!!
Mit gondoltok Cech-ről?Van esély rá???
A Dinho akkor cserealap??