[quote="z
Nos Kedves Tamás!
Lényegi dolgokban egyetértek,amikor normálisan kritizáltál egyetértettem... Ha te nem unod leírni 13425453464335edszerre is,akkor én se unom meg hangsúlyozni a következőket:
-Charlie nem azért fenyegetett kitiltással,mert pesszimista vagy,hanem mert okádék stílust engedtél meg magadnak
-"picit konyítok a futballhoz"

sosem vontuk szntem kétségbe,annál inkább az nem tetszett páraknak (nekem sem),ahogy 30 perce a vége előtt leírtad az egész csapatot jópár esetben...szntem a legtöbben látjuk,hogy ez a játék meg sem közelíti a tavalyit,és ez a mentalitás sok esetben nem méltó egy Barcához....attól még szoríthatunk vesztett helyzetben is a csapatunknak,úgy,h bízunk abban,h ilyen ramaty teljesítménnyel is vhogy hozunk 1,3 pontot....nem pedig elkezdjük fél órákkal a meccs vége előtt osztani teljesen a fél/egész csapatot....
Persze meccs végétől....[/quote]
ozsimiki: ha a 'Rijkaard takarodj' összetétel neked "okádék stílus", lelked rajta. Sztem nem az. Voltak ennél sokkal durvább beszólások, amelyeket szó nélkül hagytak a moderátorok. Az idei teljesítmény pedig nem ramaty, hanem értékelhetetlen, sőt helyenként gyalázatos, a Barcelonához méltatlanok. Ennyit erről. lehet ezen vitatkozni, de nem érdemes, mert nekem van igazam. Nem elvakultnak, hanem elfogultan tárgyilagosnak kell lenni! Szerintem.