Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Privátba elküldöm neked a számomat, előre is köszi. Kontakt személyem nincs, illetve mindig az, aki... mindegy!!!deffent írta:Én dobok sms-t, ha megadod a számod. De ha van már kontakt személyed, akkor majd ő küld.
Örülök, de azért csak vigyázz majd, rá ne sérülj!!! Hájrá H.F.C.B., nagyon szorítok nektek, húzzátok be a holnapi meccset, kő-keményen!!! Nagyon fura lesz így távolról szurkolni, de majd rálesek a netre este, valaki biztos beírja az eredményt, de ha nem gáz, akkor valaki dobhat nekem egy sms-t is! Tutti győztök, HAJRÁÁÁÁÁ....ZTE! írta:Sziasztok!
Hála az égnek ISTEN is azt akarja hogy védjek holnap!A térdsérülésem gyorsabban gyógyul mint én azt gondoltam!Úgyhogy vállalom holnap a játékot!Persze csak ha nem találtatok helyettem mást...
Nyerni fogunk!!!!
ZTE!!!
Sajnos, igen!Bercy írta:A Zoli már a tornán említette, hogy fáj a válla és meg kell műteni ezért jó lenne ha egy cserekapus után néznénk.
De az, hogy most mindenki elkezd itt aggódni és feleslegesen kelti a feszültséget arra egyáltalán nincs szükség!!!
A múltheti meccs sem a kapuson ment el!!!
És a torna sem!!!
Silvanus írta:Ki nem jön el? A Zsolti haverja...? Nem értem... sorry!Bercy írta:És akkor mi van ha megigéri és mégsem jön el???Silvanus írta:Deffent - nem menj sehova!![]()
Mindenki - most beszéltem a másik csapatom kapusával, de sajnos nem ér rá holnap!Nekem nincs több kapus ismerősöm, úgyhogy kérlek benneteket, mozgassátok meg a ti kapcsolataitokat is, Zsolti....!!!
Én meg közben lemondom Jaxyt?
Zsoltinak volt már egy ilyen haverja, még jó, hogy szombati foci volt.
Ki nem jön el? A Zsolti haverja...? Nem értem... sorry!Bercy írta:És akkor mi van ha megigéri és mégsem jön el???Silvanus írta:Deffent - nem menj sehova!![]()
Mindenki - most beszéltem a másik csapatom kapusával, de sajnos nem ér rá holnap!Nekem nincs több kapus ismerősöm, úgyhogy kérlek benneteket, mozgassátok meg a ti kapcsolataitokat is, Zsolti....!!!
Én meg közben lemondom Jaxyt?
Zsoltinak volt már egy ilyen haverja, még jó, hogy szombati foci volt.
És akkor mi van ha megigéri és mégsem jön el???Silvanus írta:Deffent - nem menj sehova!![]()
Tisztelt Uraim!gnorbert írta:
A jövő heti tervezett bajnoki keret:
kapus
1. Zoli - ha Ő nincs Jaxy (amennyiben elvállalja)
védők
2. Deffent
3. Bercy
4. Marci
5. Z. Iván
középpályások
6. Czinger
7. B. Miki - ha nincs helyette A. Gergő
8. Mehrlin
9. Melkor
támadók
10. Ronaldinho17
11. Cory
12. Boogess
Ha jönne, akkor is, nem?!...Melkor írta:Sztem is kéne egy jó kapus, ha Zoli nem tud jönni!!