A Magyar Barca!
- deffent
- Jugador d'estrella
A tegnapi meccs élég érdekes volt.
Egy kis mulasztás miatt, a bíró előre szólt, hogy a meccs kb 30 perces lesz csak 40 helyett.
Az okot most nem írom le, mert másra nem tartozik, mint a csapatra. (Bercy közben leírta, úgyhogy már mindegy)
Szóval az első félidő ennek szellemében 10 perces volt.
Ekkor 1-0-ra vezetett az ellenfél.
A második félidőben megszerezték a második gólt is, majd ezután egy két perces kiállítás után az egyik okostojás valami anyázást engedett meg a bíró felé, amiért az végleg kiállította. Ez volt a 6. perc elején. Ekkor elvileg még volt hátra 15 perc, amit a bíró meg is mondott a kiállítás után. A hátralévő időt végigtámadtuk, sikerült is egyenlíteni Zsolti és Pali góljaival. Sajnos a győztes gólt nem tudtuk begyötörni, pedig helyzetük megint volt egy rakással.
A bíró 18 perc után fújta le a második félidőt, amikor az ellenfél kapusa Higuitának képzelte magát és elkezdett cselegzetni leghátul. Két emberünkön átment, a harmadik megszerezte és kb 3-man mehettünk volna az egy szem kapusra, ha jól emlékszem.
Ekkor fújt 3-mat a sípjába. 18 perc után.
Az ellenfél nagyon sportszerűtlen volt, a kiállításuk után többször is durván szabálytalankodtak, megérdemeltek volna még néhányszor 2 percet.
Nyerhettünk volna, de ha nincs a kiállítás, akkor 0-2-ről sokkal nehezebb lett volna felállni, úgyhogy szerintem azért összességében örüljünk az 1 pontnak is.
Egy kis mulasztás miatt, a bíró előre szólt, hogy a meccs kb 30 perces lesz csak 40 helyett.
Az okot most nem írom le, mert másra nem tartozik, mint a csapatra. (Bercy közben leírta, úgyhogy már mindegy)
Szóval az első félidő ennek szellemében 10 perces volt.
Ekkor 1-0-ra vezetett az ellenfél.
A második félidőben megszerezték a második gólt is, majd ezután egy két perces kiállítás után az egyik okostojás valami anyázást engedett meg a bíró felé, amiért az végleg kiállította. Ez volt a 6. perc elején. Ekkor elvileg még volt hátra 15 perc, amit a bíró meg is mondott a kiállítás után. A hátralévő időt végigtámadtuk, sikerült is egyenlíteni Zsolti és Pali góljaival. Sajnos a győztes gólt nem tudtuk begyötörni, pedig helyzetük megint volt egy rakással.
A bíró 18 perc után fújta le a második félidőt, amikor az ellenfél kapusa Higuitának képzelte magát és elkezdett cselegzetni leghátul. Két emberünkön átment, a harmadik megszerezte és kb 3-man mehettünk volna az egy szem kapusra, ha jól emlékszem.
Ekkor fújt 3-mat a sípjába. 18 perc után.
Az ellenfél nagyon sportszerűtlen volt, a kiállításuk után többször is durván szabálytalankodtak, megérdemeltek volna még néhányszor 2 percet.
Nyerhettünk volna, de ha nincs a kiállítás, akkor 0-2-ről sokkal nehezebb lett volna felállni, úgyhogy szerintem azért összességében örüljünk az 1 pontnak is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára deffent 2005.10.06. 09:08:54-kor.
-
- Entrenador del Barça
Tisztelt Uraim!
A tegnapi meccsünk majdnem elment azon emberek miatt akik a tegnapi napig sem fizették ki az első részletet!
Ezúton megkérem őket, hogy jövőhét szerdára mindenképpen hozzák el a pénzt, ugyanis Kriszta (Norbi felesége) a fizetéséből fogja befizetni az első részletet pénteken
Ha valakinek gondot okoz akkor inkább tegyen róla említést és megprobálunk kitalálni valamit, de ha nem lesz befizetve a pénz akkor nem engedik játszani a csapatot, kizárják és a többi emberrel lesz kiszúrva!
Kösz
A tegnapi meccsünk majdnem elment azon emberek miatt akik a tegnapi napig sem fizették ki az első részletet!
Ezúton megkérem őket, hogy jövőhét szerdára mindenképpen hozzák el a pénzt, ugyanis Kriszta (Norbi felesége) a fizetéséből fogja befizetni az első részletet pénteken

Ha valakinek gondot okoz akkor inkább tegyen róla említést és megprobálunk kitalálni valamit, de ha nem lesz befizetve a pénz akkor nem engedik játszani a csapatot, kizárják és a többi emberrel lesz kiszúrva!
Kösz
-
- Entrenador del Barça
Királyság
nagyon reménykedtem hogy vállalod a játékot
És abban is nagyon reménykedem hogy NYERÜNK!!!
Amúgy nem volt suliban a srác,szóval nem is szóltam neki!
Így a legjobb!!
HAJRÁ BARCA HAJRÁ EUROBARCA!!
Csütörtökön megyünk osztálykirándulásra(Kecskemét mellé)!Szombat délután érünk haza,remélem a focira odaérek!

Amúgy nem volt suliban a srác,szóval nem is szóltam neki!
Így a legjobb!!
HAJRÁ BARCA HAJRÁ EUROBARCA!!
Csütörtökön megyünk osztálykirándulásra(Kecskemét mellé)!Szombat délután érünk haza,remélem a focira odaérek!
-
- Director del Fútbol
Privátba elküldöm neked a számomat, előre is köszi. Kontakt személyem nincs, illetve mindig az, aki... mindegy!!!deffent írta:Én dobok sms-t, ha megadod a számod. De ha van már kontakt személyed, akkor majd ő küld.

"Més Cuen un Club"
-
- Director del Fútbol
Örülök, de azért csak vigyázz majd, rá ne sérülj!!! Hájrá H.F.C.B., nagyon szorítok nektek, húzzátok be a holnapi meccset, kő-keményen!!! Nagyon fura lesz így távolról szurkolni, de majd rálesek a netre este, valaki biztos beírja az eredményt, de ha nem gáz, akkor valaki dobhat nekem egy sms-t is! Tutti győztök, HAJRÁÁÁÁÁ....ZTE! írta:Sziasztok!
Hála az égnek ISTEN is azt akarja hogy védjek holnap!A térdsérülésem gyorsabban gyógyul mint én azt gondoltam!Úgyhogy vállalom holnap a játékot!Persze csak ha nem találtatok helyettem mást...
Nyerni fogunk!!!!
ZTE!!!
"Més Cuen un Club"
Sziasztok!
Hála az égnek ISTEN is azt akarja hogy védjek holnap!A térdsérülésem gyorsabban gyógyul mint én azt gondoltam!Úgyhogy vállalom holnap a játékot!Persze csak ha nem találtatok helyettem mást...
Nyerni fogunk!!!!
ZTE!!!
Nyerni fogunk!!!!
ZTE!!!
-
- Director del Fútbol
Sajnos, igen!Bercy írta:A Zoli már a tornán említette, hogy fáj a válla és meg kell műteni ezért jó lenne ha egy cserekapus után néznénk.
De az, hogy most mindenki elkezd itt aggódni és feleslegesen kelti a feszültséget arra egyáltalán nincs szükség!!!
A múltheti meccs sem a kapuson ment el!!!
És a torna sem!!!
Így van!
Bizony nem!
Az pláne nem!!!

"Més Cuen un Club"
-
- Entrenador del Barça
A Zoli már a tornán említette, hogy fáj a válla és meg kell műteni ezért jó lenne ha egy cserekapus után néznénk.
De az, hogy most mindenki elkezd itt aggódni és feleslegesen kelti a feszültséget arra egyáltalán nincs szükség!!!
És a torna sem!!!
És a torna sem!!!
-
- Entrenador del Barça
Silvanus írta:Ki nem jön el? A Zsolti haverja...? Nem értem... sorry!Bercy írta:És akkor mi van ha megigéri és mégsem jön el???Silvanus írta:Deffent - nem menj sehova!![]()
Mindenki - most beszéltem a másik csapatom kapusával, de sajnos nem ér rá holnap!Nekem nincs több kapus ismerősöm, úgyhogy kérlek benneteket, mozgassátok meg a ti kapcsolataitokat is, Zsolti....!!!
Én meg közben lemondom Jaxyt?
Zsoltinak volt már egy ilyen haverja, még jó, hogy szombati foci volt.
Igen a Zsolti haverja!
-
- Director del Fútbol
Ki nem jön el? A Zsolti haverja...? Nem értem... sorry!Bercy írta:És akkor mi van ha megigéri és mégsem jön el???Silvanus írta:Deffent - nem menj sehova!![]()
Mindenki - most beszéltem a másik csapatom kapusával, de sajnos nem ér rá holnap!Nekem nincs több kapus ismerősöm, úgyhogy kérlek benneteket, mozgassátok meg a ti kapcsolataitokat is, Zsolti....!!!
"Més Cuen un Club"
-
- Entrenador del Barça
És akkor mi van ha megigéri és mégsem jön el???Silvanus írta:Deffent - nem menj sehova!![]()
-
- Director del Fútbol
Deffent - nem menj sehova!
Mindenki - most beszéltem a másik csapatom kapusával, de sajnos nem ér rá holnap!
Nekem nincs több kapus ismerősöm, úgyhogy kérlek benneteket, mozgassátok meg a ti kapcsolataitokat is, Zsolti....!!!

Mindenki - most beszéltem a másik csapatom kapusával, de sajnos nem ér rá holnap!

"Més Cuen un Club"
-
- Entrenador del Barça
Tisztelt Uraim!gnorbert írta:
A jövő heti tervezett bajnoki keret:
kapus
1. Zoli - ha Ő nincs Jaxy (amennyiben elvállalja)
védők
2. Deffent
3. Bercy
4. Marci
5. Z. Iván
középpályások
6. Czinger
7. B. Miki - ha nincs helyette A. Gergő
8. Mehrlin
9. Melkor
támadók
10. Ronaldinho17
11. Cory
12. Boogess
Mielött bárki túlságosan elszállna a nagy szervezkedéstől ismételten bemásolom a keretet ha valakinek nem elég egyértelmű!
Miután Norbi engem kért meg, hogy mig nincs intézzem a dolgokat, ezért ha valakinek gondja van bármelyik posztal kapcsolatban akkor nekem szóljon.
Jaxy most az egyetlen 100%-os kapuslehetőség, de ha ilyen bizalom lesz felé akkor már ő sem lesz.
Nem 1 nappal a meccs elött kell kapustszervezni mert lehet, hogy nagy pofáraesés lesz belőle.
És mindenki megnyugtatása érdekében: Norbival már keressük a csapat új második számú kapusát.
Ezért szóljatok ha ilyen irányba intézkedtek, nehogy a végén több kapus legyen mint mezőnyjátékos.

-
- Director del Fútbol
Ha jönne, akkor is, nem?!...Melkor írta:Sztem is kéne egy jó kapus, ha Zoli nem tud jönni!!

"Més Cuen un Club"
-
- Entrenador del Barça
Basszus
Azért még van 2 nap a meccsig,hátha tudja vállalni a Zoli!!
Zoli majd írd szerdán hogy tudsz-e jönni!!Megkérdezem a havert hátha beugrik,mert jó lenne nyerni(ehhez meg kapus kell)

Zoli majd írd szerdán hogy tudsz-e jönni!!Megkérdezem a havert hátha beugrik,mert jó lenne nyerni(ehhez meg kapus kell)
-
- Director del Fútbol
Sajnos eddig még nem sikerült elérnem a kapus srácot, de ahogy itt olvasom már meg is van az új kapus jelölt Deffent személyében, sőt még Jaxy is bejelentkezett, szóval akkor már ne is hívjam az illetőt??? Feleslegesen nem hívnám el, pláne hogy én nem is leszek ott (SAJNOS!), bár a Cory-t ismeri, és ő elvileg ott lesz!?... Szóval most mi legyen...?
"Més Cuen un Club"