Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Vito
Llegenda del Barça

2007.04.23. 14:52:39

Grege írta:Régen szóltam hozzá, de most is csak pár megjegyzést...

Riijkard: Sztm nem álltunk fel rosszul, de a csatárok a második félidőben nagyon gyengén muzsikáltak, és itt jön elő a Barca edző aktuális legnagyobb problémája, amit ahhoz tudnék hasonlítani, amit a Real edzők éltek át nem olyan régen....MEG VAN KÖTVE A KEZÜK A CSERÉKNÉL!!! Ha Ronniet lecseréli, sértődés, és taláűn elmegy a Milanba a nyáron, ha Eto'ot lecseréli, azt is láttuk már, hogy mi történik.....Így nehéz új színt vinni egy ennyire leült csapat játékába, mint nálunk a másdoik féklidőben.... Jó lenne erre vmit kitalálni, de sajnos attól tartok az egyetlen megoldás, ha összeszedik megukat ők ketten, mert a cserét továbbra sem fogja semmelyik lenyelni!
így van. múltkor pont erről írtam én is, hogy a Quaresma kvalitású játékosok után felesleges koslatni, mert padra úgysem jönnek ide, ha mégis jönnének, akkor viszont luxus padoztatni őket.
elöl 3 sztár játszik. csak vissza kell, hogy szerezzék a motivációt.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.23. 14:52:07

Subinho írta:
Zozzy 5 írta:SZ-Á-N-A-L-M-A-S
Mondom ezt úgy, hogy sajnos(szerencsére) megint nem láttam a meccset. Nem állapot amit ez a csapat művel. Éppen csak, hogy elkezdene az ember bizakodni egy 5-2 után megint jön a kijózanítás. Azaz, hogy ez a csapat egy nagy 0. Legalábbis EU. élcsapataihoz képest biztosan. Nyáron ótiási változásokat várok! nem is folytataom mert nem is láttam a meccset, de gondolom megint a szokásos "foci" ment, azaz ne fussunk semmit, majd csak lesz vhogy. Hát lett...
nos, ha nem láttad a meccset, nem kéne véleményt mondanod!!! a múlt heti mallorca elleni "győztes" meccs inkább szánalmas volt, mert semmit nem mutatott a csapat, mint ez! az első félidőben igenis jól tolták a srácok! futottak, hajtottat, ütköztek, helyzeteket alakítottak ki! még ronaldinho, vagy eto'o is sokat harcolt a labdáért! iniesta pl. ezért kapott sárgát, mert odalépett, h ne tudjon indulni az ellenfél! szóval az első félidő alapján várható volt, hogy áttöri a falat a barca és győzni fog gólokkal!!! aztán a 2. félidőben valami elromlott... nem tudom mi, de az első gól részben annak köszönhető volt sztem, hogy nem volt középpályánk! vagyis vkp. nélkül az összes kp. a támadással foglalkozott és gyorsan gól lett belőle... a veszély végig benne volt a taktikában!!! ez után már a srácok sem hitték el, h győzhetnek... pedig még nagyobb akarattal meglehetett volna a meccs! ehelyett a végén még 1 gól! a mostani produkció sokkal inkább élvezhető volt, mint sok más megnyert, de unalmas meccsé!!! ezzel együtt is azt mondom: nem érdemeljük meg a bajnoki címet! minden botlással együtt is sztem a sevilla idén, akik a legjobb formában játszanak!!! azt remélem csak, hogy a végén nem előz be minket az egész szezon alatt fikázott margó.. :? .
Nem írtam olyat, amelyben egy játékost pécéztem volna ki és nyilvánította volna róla kritikát. Amit leírtam azok olyan dolgok amik a meccs látása nélkül is tények. Mégpedig az, hogy a csapat nem képes megnyerni egy meccset egy Villarreal ellen. Lehet fényezni a csapatot, hogy az első félidőben...És? Mennyi lett az eredmény? 2-0...Egy Barcelonától elvárható lenne, hogy ne csak egy félidőig tartson ki az erejük. Ez igenis szánalmas a Barcához!
Subinho
Director del Fútbol

2007.04.23. 14:43:22

Zozzy 5 írta:SZ-Á-N-A-L-M-A-S
Mondom ezt úgy, hogy sajnos(szerencsére) megint nem láttam a meccset. Nem állapot amit ez a csapat művel. Éppen csak, hogy elkezdene az ember bizakodni egy 5-2 után megint jön a kijózanítás. Azaz, hogy ez a csapat egy nagy 0. Legalábbis EU. élcsapataihoz képest biztosan. Nyáron ótiási változásokat várok! nem is folytataom mert nem is láttam a meccset, de gondolom megint a szokásos "foci" ment, azaz ne fussunk semmit, majd csak lesz vhogy. Hát lett...
nos, ha nem láttad a meccset, nem kéne véleményt mondanod!!! a múlt heti mallorca elleni "győztes" meccs inkább szánalmas volt, mert semmit nem mutatott a csapat, mint ez! az első félidőben igenis jól tolták a srácok! futottak, hajtottat, ütköztek, helyzeteket alakítottak ki! még ronaldinho, vagy eto'o is sokat harcolt a labdáért! iniesta pl. ezért kapott sárgát, mert odalépett, h ne tudjon indulni az ellenfél! szóval az első félidő alapján várható volt, hogy áttöri a falat a barca és győzni fog gólokkal!!! aztán a 2. félidőben valami elromlott... nem tudom mi, de az első gól részben annak köszönhető volt sztem, hogy nem volt középpályánk! vagyis vkp. nélkül az összes kp. a támadással foglalkozott és gyorsan gól lett belőle... a veszély végig benne volt a taktikában!!! ez után már a srácok sem hitték el, h győzhetnek... pedig még nagyobb akarattal meglehetett volna a meccs! ehelyett a végén még 1 gól! a mostani produkció sokkal inkább élvezhető volt, mint sok más megnyert, de unalmas meccsé!!! ezzel együtt is azt mondom: nem érdemeljük meg a bajnoki címet! minden botlással együtt is sztem a sevilla idén, akik a legjobb formában játszanak!!! azt remélem csak, hogy a végén nem előz be minket az egész szezon alatt fikázott margó.. :? .
Grege
Capitá del Barça

2007.04.23. 14:26:07

Régen szóltam hozzá, de most is csak pár megjegyzést...

Riijkard: Sztm nem álltunk fel rosszul, de a csatárok a második félidőben nagyon gyengén muzsikáltak, és itt jön elő a Barca edző aktuális legnagyobb problémája, amit ahhoz tudnék hasonlítani, amit a Real edzők éltek át nem olyan régen....MEG VAN KÖTVE A KEZÜK A CSERÉKNÉL!!! Ha Ronniet lecseréli, sértődés, és taláűn elmegy a Milanba a nyáron, ha Eto'ot lecseréli, azt is láttuk már, hogy mi történik.....Így nehéz új színt vinni egy ennyire leült csapat játékába, mint nálunk a másdoik féklidőben.... Jó lenne erre vmit kitalálni, de sajnos attól tartok az egyetlen megoldás, ha összeszedik megukat ők ketten, mert a cserét továbbra sem fogja semmelyik lenyelni!

Deco: Szeretem olvasni a sok gyalázkodó hszt-t, de Deco csak annyira hullámzik, amennyire az egész csapat is azt teszi, így pl. "az egész szezonban [auto_cenzúra]" Deco hétközben szenzációs játékot produkált, kapott is 4-t az El Mundotól...

Védelem: Jó vkp nélkül nehéz dolguk van, de sajnos amit jelenleg a vkp-ink alkotnak, annyit szegény Ini is tud ezen a poszton, más kérdés, hogy így hiányoznak a betörései elől... Puyolnak egészen ócska volt a második félideje, a csktól ennél jobbhoz szoktunk. Sylvinhot pedig itt sokan szoktátok szeretni, sztm idén még nem nyertünk vele meccset. Bárcsak jönne tényleg Abidal, talán ő gyorsítana egykicsit a védelmünkön, megoldaná a szélső játékot, és még a fejjátéka sem olyan rossz, mint Gionak és Sylnek... Meglátjuk!
No, respekta, és ne adjátok már fel a reményt, ez a bajnokság sajnos tényleg erről szól, de ha így is behúzzuk, pár év múlva már kevesen fogunk rá emlékezni, hogy milyen játékkal nyertük meg zsinórban a harmadikat :twisted: !!!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.23. 14:09:32

SZ-Á-N-A-L-M-A-S
Subinho
Director del Fútbol

2007.04.23. 13:09:50

az első félidő játéka tetszett nagyon, csak kár volt a kihagyott ziccerekért!!! a csapat játékosai jól tolták, nem volt elvesztett labda. pl. iniesta sárgája! nem hagyta, h elmenjenek a lasztival! eto'o, messi és ronaldinho is letámadott már félpályán és jó kis helyzetek voltak!!! azt gondoltam, ha nem az első 45 percben, de a másodikban tuti meglesz a gól, legalább kettő!!! így is lett, csak sajnos ellenkező oldalról!!! a második félidőben hihetetlen mekkora visszaesést produkált a csapat!!! a 2 gólt megérdemeltük és már csak azon szomorkodhatunk, h az 1. félidőben nem voltak pontosabbana srácokl!!!
és azt már csak halkan jegyzem meg: Reikard megint vkp. nélkül állt ki...
Léfe
Entrenador del Barça

2007.04.23. 11:53:26

Ozsimikitől kérdezem az egyérintős játékot melyik csapattól látta ?
Fecó
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.04.23. 11:31:31

Meg amikor Gudjohnsent kiugratták háromszor, egyszer a kapusba lőtt, kétszer pedig könnyedén szerelték...
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.04.23. 09:15:30

Game90 írta:
lionelmessi19 írta:Egyérintős játékot mondjuk én láttam ma is nem is keveset, és még ziccerek is voltak belőle
Én mostanában minden második bajnoki meccsünket látom csak, nincs SK :( :evil: De pont arra gondolok, hogy ziccerig kéne kipasszolni az ellenfelet.
Sikerült kétszer is,egyszer a 16os előtt,Xavi vissza Ronniehoz,aki belelőtte kapúsba,egyszer egy hosszabb ívelést szedett le Eto'o ment a kapussal szembe,Ő is belenyomta kapusba :?
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Ádám02
Entrenador del Barça

2007.04.23. 07:53:43

ÁÁÁÁÁÁ én nem hiszem el ezt,hogy mit csinálunk mindig idegenben!Mér nem lehet egy jót játszani és megverni az ilyen "kis" csapatokat!Deco-val mi van???meccsek óta nem csinál semmit ahogy a riporter is megmondta néha lehetett mondani a nevét mer nála volt a labda de egyébként semmi!Egész évben szinte!A védelemről nem is beszélve ott nagy változtatásokat kéne végezni mert ez nem mehet igy tovább!
Léfe
Entrenador del Barça

2007.04.23. 07:35:54

Rivaldo 11 szerint ne álljunk pesszimistán a dolgokhoz. Röhej. Én optimista vagyok csak ezt nem tudja a csapat. Talán azért nem hajtanak mert tuják hogy Magyaroországon nehány Barcás pesszimista. Csak jobban kell hajtani az ellenfélnek ami sajnos nem nehéz - meg vagyunk verve. Itt semmi nem a véletlenen mulik, föleg egy egész bajnokság nem.
Képesség van - akarat nincs. A második félidő a legrosszabb időket idézte, nem előszőr. Nehány , ha kell menőt is el kell zavarni. Álldogáló sztár semmit nem ér.
Fecó
Andris
Adminisztrátor

2007.04.23. 01:05:12

antiimperialista írta:
Krojf írta:...
Művész vagy :D
Grat a 600-hoz! :wink:
CSak egyetérteni tudok Antival, és ezzel:
A gránátvörös-kék hajót kiemelhetik és felépülhet újra. Szebb lehet,
mint újkorában! Ne nyomjátok Őt mélyebbre az iszapba!!!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.04.23. 00:48:13

Krojf írta:...
Művész vagy :D
Grat a 600-hoz! :wink:
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2007.04.23. 00:40:07

Folytatás...
Elsőtiszt a kapitánynak.
-Kapitány úr! Nem működik az önmegsemmisítés! Várom a parancsát!
-Elsőtiszt! Mennyi torpedónk maradt?
-Kettő, uram!
-Elsőtiszt! Úgy veszem észre, hogy a pipás ágyúgolyóik hatástalanok,
mintha nem lenne bennük puskapor...!
-Mi a parancsa, uram?
-Elsőtiszt! A parancsom, hogy a gránátvörös-kék hajó elejét és farát
célozzuk meg eme két torpedóval, ami hatásos lesz!
-Igenis, kapitány! Kilövésekre felkészülni! Tűz!
A torpedó eltalálja a hajó elejét, megindul a hajó lassú süllyedése.
-Elsőtiszt! Jelentést kérek az első találatról!
-Jelentem, kapitány úr, talált!
-Remek! Elsőtiszt! Lője ki a második torpedót is!
-Igenis! Kilövésre felkészülni! Tűz!
A torpedó eltalálja a hajó farát, a hajó menthetetlenül halad a tengerfenék
felé.
-Elsőtiszt! Jelentést kérek a második találatról!
-Jelentem, kapitány úr, szintén talált!
-Jaj, de jó, megmenekültünk! Elsőtiszt! Elő a pezsgővel! Nem hittem volna,
hogy ilyen felkészületlenek, sokkal durvábbra számítottam!
És a sárga tengeralattjáró folytatta útját a hispán vizeken...
Ez Krojf történetének vége, mely nem tartalmaz mocskos, útszéli
hangnemet és a CSAPAT játékosainak becsmérlését.
A gránátvörös-kék hajót kiemelhetik és felépülhet újra. Szebb lehet,
mint újkorában! Ne nyomjátok Őt mélyebbre az iszapba!!!
PCsabi
aka Game90

2007.04.23. 00:36:52

lionelmessi19 írta:Egyérintős játékot mondjuk én láttam ma is nem is keveset, és még ziccerek is voltak belőle
Én mostanában minden második bajnoki meccsünket látom csak, nincs SK :( :evil: De pont arra gondolok, hogy ziccerig kéne kipasszolni az ellenfelet.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Andris
Adminisztrátor

2007.04.23. 00:33:29

Game90 írta:
lionelmessi19 írta:Amugy itt volna az ideje kigondolni, hogy mit kezdjünk az olyan csapatokkal, akik beállnak védekezni
Átlövések? Lehet, hogy egy pár elakadna a védekező játékosokban,de lehet próbálkozni.
Vagy pedig egyérintős játék, amiből mostanában nem láttam sokat :roll:
Átlövősdi jó ötlet. Van is hozzá Xavi, Deco. CSak hát lövések szempontjából elég trágya mostanság mind2. Sajnos.
Egyérintős játékot mondjuk én láttam ma is nem is keveset, és még ziccerek is voltak belőle, de tovább nem ment az akció. Ez persze meg kell tartani, még egy ilyen peches meccs nem lesz, h Samunak (!) semmi nem megy be...

De nagyon kell vmi új a támadásba.
Védelem idén már nem lesz jobb.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
PCsabi
aka Game90

2007.04.23. 00:07:16

lionelmessi19 írta:Amugy itt volna az ideje kigondolni, hogy mit kezdjünk az olyan csapatokkal, akik beállnak védekezni
Átlövések? Lehet, hogy egy pár elakadna a védekező játékosokban,de lehet próbálkozni.
Vagy pedig egyérintős játék, amiből mostanában nem láttam sokat :roll:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Andris
Adminisztrátor

2007.04.22. 23:58:18

A Mundon van egy szavazás, a kérdés az, h miért bukta el a csapat a meccset.

A Szerencse vezet.
:roll: Lehet, h már nem sokáig mondjuk, de azért van benne vmi...

Gondoljatok bele, ha Samu helyzeteiből csak egy is bemegy... egész más lenne.

Kikaptunk 2-0ára, de közel sem volt ilyen kül. a két csapat közt. A Barcelona magához, és címvédőhöz képest gyenge, de a Villarealhoz képest nem feltétlen volt rosszabb.

Amugy itt volna az ideje kigondolni, hogy mit kezdjünk az olyan csapatokkal, akik beállnak védekezni, aztán kontrában lefutják az amugy irtózatos lassú védelmünket....

Ki kellene találni, h hogy bontunk meg egy 8-9 emberes felállt védelmet, ami betömörül, és azt is, h hogy tudnánk kontrákra felkészülni...
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2007.04.22. 23:49:50

FCB_gábor írta:
Rivaldo11 írta:A csapat már megdolgozott azért, hogy higgyünk benne. Hét meccsünk van még. Ezen a hét meccsen meggyőződésem, hogy több pontot szerzünk, mint az üldözőink.
tévedés, mert idén amit lehetett elbuktunk
3 nemzetközi kupából estünk ki ebből 2-t a döntőben buktunk
nem tudom, de nálam ez nem ad okot a bizakodásra

attól mert a csajod 10 évig hűséges volt és csak az utolsó 1 hónapban csalt téged, Te még bízol benne? :twisted:
Jajj de hülye hasonlat. :lol:

Amugy a három nemzetközi kupából 2n összesen 3 mecsünk volt.

A BL kiesés már probléma, a másik kettő felejtős sztem...
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2007.04.22. 23:48:06

FCB_gábor írta:vissza kellene keresni ugyan mióta hajtjátok Ti optimisták, hogy semmi baj
azóta mennyi pontot is buktunk és mennyit olvadt az előnyünk
elárulhatnátok végre azt is, mikor is fog kipukkadni a sevilla
én bevallom már egy büdös garast nem tennék a bajnoki győzelmünkre
írtó nagy pofára esés lesz a sok nagyarcú Barca szurkolónak AKIK egész évben gyalázták a madridot, ha végül mégis ők lesznek a bajnokok
Ez most egész furcsán hatott... nem is mondom, mire gondoltam olvasás közben. mind1.

Bajnokok leszünk. Szezon végén megvitatjuk, ok? :)
- József Attila
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.04.22. 23:46:07

Rivaldo11 írta:A csapat már megdolgozott azért, hogy higgyünk benne. Hét meccsünk van még. Ezen a hét meccsen meggyőződésem, hogy több pontot szerzünk, mint az üldözőink.
tévedés, mert idén amit lehetett elbuktunk
3 nemzetközi kupából estünk ki ebből 2-t a döntőben buktunk
nem tudom, de nálam ez nem ad okot a bizakodásra

attól mert a csajod 10 évig hűséges volt és csak az utolsó 1 hónapban csalt téged, Te még bízol benne? :twisted:
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.04.22. 23:41:27

FCB_gábor írta: nem semmi optimizmus, ha a játékosok is így gondolkoznak akkor buktuk is a bajnokságot
márpedig sajnos úgy néz ki így gondolkoznak ők is
tökön szúrom magam, ha a real megnyeri a bajnokságot vagy beelőz minket
Egyszerűen nincs időnk arra, hogy pesszimistán álljunk a dolgokhoz, mert akkor tényleg elveszíthetjük.
A játékosok meg egészséges önbizalommal kell, hogy játszanak, miért baj az, hogy hisznek a győzelemben?
Egyébként biztos vagyok benne, hogy most odateszik magukat. Én lehetek ennyire optimista, a játékosok viszont tudják azt is, hogy a fentebb említett önbizalom mellett hideg fej, és józanság is kell a sikerhez.
A profi mentalitás, és gondolkodás erről is szól.
Én nem aggódom.
A kellemetlennek igérkező szúrást végül megúszod.
Rivaldo-A Legnagyobb.
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.04.22. 23:41:18

lionelmessi19 írta:Valaki be tudná rakni azt, h nekünk, a madridnak, és a Sevillának mien meccsek lesznek még? Előre köszönöm, kicsit számolgatnék... :)

Rivaldo11, jó látni h még van aki hasonlóképp gondolkodik, mint én. Nagyon letör a csapat játéka, de amikor kb. egyedül harcolok itt a sok pesszimista csüggedő alakkal :) (persze érthető, csak hát...) akkor kb. 0 vagy -1 életkedvvel fekszek le aludni... :cry:
bár a szurkolókkal való vita miatt lenne nekem is 0 életkedvem, nem a csapat játéka miatt
vissza kellene keresni ugyan mióta hajtjátok Ti optimisták, hogy semmi baj
azóta mennyi pontot is buktunk és mennyit olvadt az előnyünk
elárulhatnátok végre azt is, mikor is fog kipukkadni a sevilla
én bevallom már egy büdös garast nem tennék a bajnoki győzelmünkre
írtó nagy pofára esés lesz a sok nagyarcú Barca szurkolónak AKIK egész évben gyalázták a madridot, ha végül mégis ők lesznek a bajnokok
Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.04.22. 23:37:40

Game90 írta:
lionelmessi19 írta:Valaki be tudná rakni azt, h nekünk, a madridnak, és a Sevillának mien meccsek lesznek még? Előre köszönöm, kicsit számolgatnék... :)
http://www.lfp.es/

Itt megtudod nézni :wink:
Kösz.
- József Attila
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.04.22. 23:36:38

Lio, én úgy vagyok vele, hogy Soha nem szabad feladni. Ráadásul akkor, mikor az első helyen állunk, ez még nem is kéne, hogy téma legyen. Ha lenne 6-8 pont hátrányunk, akkor érteném, de így...
Örülök, hogy hasonlóképp látod.
A csapat már megdolgozott azért, hogy higgyünk benne. Hét meccsünk van még. Ezen a hét meccsen meggyőződésem, hogy több pontot szerzünk, mint az üldözőink.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Lezárt