Kedves Krojf!
Drigo írta:Na látom továbbra is gyűlnek a nevek, az elkövetkezendő másfél hétben tuti nem lesz annyi szabadidőm, hogy bármit is intézzek ezügyben
Igaz, hogy ez tizedikei hsz, de hát sajnos kitolódott és mivel felvetődött az ötlet, hogy esetleg több féle póló lesz, így ez ügyben is egyeztetni kell/ett. Továbbá az a tény, hogy az elmúlt 72 órában kb 12-t aludtam, nem sok lehetőséget adott arra, hogy bármit is tudjak intézni, pedig hidd el szeretném. Csak az elmúlt 24 órában (vagyis csüt 6tól péntek 6ig) összesen 3 ZH-m volt. És hát arra azért tanulni kell...
De ha gondolod nyugodtan átveheted az irányítást, illetve bárki, aki szeretné...Esetleg szólhatsz odaát a pólós gyereknek. Én elvállatam úgy, hogy szabadidőmet erre fordítom(más nem nagyon jeletkezett), és elhiheted, hogy a tököm ki van a 60 féle gyártóval való egyeztetéssel...Szóval aki akarja és tudja gyorsabban csinálni, HAJRÁ! Ráadásul azt sem tom mikor milyen nap van, meg nekem pl nincs ilyenem, hogy őszi szünet...Ellenben van ábgeó és statika házim is... Ezt nem önsajnálatból mondom, vagy magyarázkodásból, elhiszem, hogy mindenki szeretné minél hamarabb megkapni a pólóját, de hiába, ha küldök egy mail-t a pólósoknak és basznak válaszolni...Jövő hét folyamán már felhívom őket megkérdezem a "szines" bugit és után tudok pontosabbat mondani.