Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na hát mindjárt elpirulok Tim. Azért egy kis sörözés végre belefért tegnap.Tim írta:Ne aggódj Krojf koma! Drigo kománknak aranyszíve van! Csak ez a túlzásba vitt tanulás+ a haverokkal töltött kevesebb idő(sör megvonással súlyosbítva..)ez az oka mindennekMajd egy kis pálinkával kieengeszteled,ha nagyon durcás
Igaz, hogy ez tizedikei hsz, de hát sajnos kitolódott és mivel felvetődött az ötlet, hogy esetleg több féle póló lesz, így ez ügyben is egyeztetni kell/ett. Továbbá az a tény, hogy az elmúlt 72 órában kb 12-t aludtam, nem sok lehetőséget adott arra, hogy bármit is tudjak intézni, pedig hidd el szeretném. Csak az elmúlt 24 órában (vagyis csüt 6tól péntek 6ig) összesen 3 ZH-m volt. És hát arra azért tanulni kell...Drigo írta:Na látom továbbra is gyűlnek a nevek, az elkövetkezendő másfél hétben tuti nem lesz annyi szabadidőm, hogy bármit is intézzek ezügyben
De még mekkora vitábanZozzy 5 írta:Én vagyok a nagy rózsaszínes, annó nagy vitában voltam érte![]()
Yah befejeztem...nem tudok jobbat...lebőgtem...Sharki jobb...Szandi írta:Gyenge gyenge! BefejezteMe nem tud jót
![]()
![]()
Valdd be, lebőgtél
![]()
Gyenge gyenge! BefejezteGame90 írta:Mert ez aztán jobb volt?Sharkinho írta:Ez gyenge return volt Game. Ide több kell![]()
Na OFF-ot befejeztem
Mert ez aztán jobb volt?Sharkinho írta:Ez gyenge return volt Game. Ide több kell
YahSzandi írta:Gém már megszokta az ilyesmit.![]()
![]()
![]()
Shark meg Savi...csak nem vallják be...De most komolyan. Melyik fiú hord innen rózsaszínt?