Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igazad van, tényleg többesszám....deffent írta:Melkornak igaza van, de olvassátok már vissza az egész "bejátszást"! Ott szó sincs 1 db emberről, hanem többes számról van szó. Na mindegy, biztos erre is írtok valami magyarázatot. Ezért merészeltem beleszólni, ha két ember szidja egymást, az nem érdekel.
De már ez a téma sem.
Az jó mert én sérülés miatt ismét kénytelen vagyok kihagyni a szerdai megméretettést.Gábor no.:2 írta:Ahha...köszi az infót 99,9%, hogy ott leszünk, addig is készüljön mindenki!
Én láttam olyan csapatot aki a pályák közti részen melegített be és voltak egy páran!!!Melkor írta:Időnk lett volna melegíteni, csak helyünk nem......Bercy írta: Szerda: 22:20-kor kezdődik a meccs!
Sztem 21:30 és 21:45 között érdemes lenne odaérni, hogy !rendesen! be lehessen melegíteni, nem úgy mint a múlthéten.
(sajnos olyankor mind a 3 pálya foglalt, azokon kívül pedig legfeljebb a kerthelységben, vagy a parkolóban van hely....... )
Időnk lett volna melegíteni, csak helyünk nem......Bercy írta: Szerda: 22:20-kor kezdődik a meccs!
Sztem 21:30 és 21:45 között érdemes lenne odaérni, hogy !rendesen! be lehessen melegíteni, nem úgy mint a múlthéten.
Szerda: 22:20-kor kezdődik a meccs!Gábor no.:2 írta:Itt vagyok újra Gábor barátommal egyetemben...
Ha van vmi infótok a szerdai fociról azt szívesen venném, mert nem vagyok képben, hogy mi a dörgés?!
az, h egymás közt hogyan rendezitek/rendeztétek ezt a szitut nem érdekel, örülök, h minden okés. az viszont már érdekel, h egy ideje, másról sem szólnak a fórum bizonyos részei, mint a júzerek vs kitfistó bugiról. ebben azért r17 is ott volt a szeren, pedig, ahogy elnéztem, voltak neki is gyenge pillanatai más fórumokon.barcafan írta:nem arrol van szó, h uriember vagyok-e vagy nem hanem annyi van, hogy csinált egy [auto_cenzúra], bocsánatot kért, ennyikitfistoról annyit, h olyan mint a gaz, sehogy nem lehet kiirtani, egyébkét is róla szola az a sok topik...
Alig 16-an voltunk.....jó kis körmérkőzéseket vívtunkGábor írta:Szia mindenki!
Hányan voltatok szombaton? A legközelebbi megmozduláson már részt tudok venni a másik Gáborral egyetemben!