Nem Ronnie védelmében mondom, de nem hiszem, hogy mentegetőznie kéne azért, amit leirt. Tény, vannak jobb és gyengébb játékosok a csapatban, és tényleg ő lett a gólkirály. Csongor, te szerintem az "egyenes ember" szöveget ne erőltesd, mert az első megjelenésed után te is igencsak belekötöttél 1-2 emberbe, és miután rádszakadt a népharag, nem győztél mentegetőzni. És köszi Csongor a csapat nevében, hogy nem ellenkezel a Norbi döntéseivel, mi is elfogadtuk, hogy a Milan elleni döntőn két fáradt játékost leküldött a pályáról, akik addig már nagyon sokat tettek a csapatért, de már elfáradtak, és lám, megnyertük a tornát!
Egyébként Csongor ne tagadd le, hogy fejlődtél, mert igenis fejlődtél az első néhány alkalom gyengélkedései után, és te legalább lejössz minden alkalommal, és a gyengébb tudásodat lelkesedéssel,akarattal próbálod ellensúlyozni, és ezek alapján mindenképpen helyed van a keretben.
Itt jegyzem meg, hogy 1. Főiskolai Tanulmányi Kirándulás Ópusztaszerre szeptember 24-én miatt SAJNOS nem tudok résztvenni a tornán

, és emiatt "+!ára ideges vagyok, és nagyon bosszant a dolog

, de remélem a címvédést megoldja a csapat az én játékom nélkül is!
Amugy szombaton mi voltunk a barca-mezesek, és 2 döntetlen mellett sok-sok győzelem!ezek szerint barcafanék sem döntetleneztek végig.