Offtopic #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik korcsoportba tartozol?

10 alatt
2
0%
10-15
52
12%
15-20
191
46%
20-25
114
27%
25-35
47
11%
35-50
7
2%
50+
5
1%

Szavazatok száma: 418
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.02.14. 23:57:10

Te azon kevesek egyike vagy, aki szereti a metekot! Én már csak a tanár miatt is utálom, dehát ez tudom nem jó felfogás, csak elegem van belőle!

A csocsó jó sport, csak sajna ahol én laok van három kocsma ahol lehet játszan, én pedig utálom a kocsmákat....
Egyszer próbáltam meg játszani, kb. 3 perc volt mire beállítottam a lövő játékost kapuval szembe-úgyhogy nálam van a labda-azért hogy egyáltalán eltaláljam a lasztit :D Én azóta nem is próbálkozok vele!
..................................
barca99
Llegenda del Barça

2008.02.14. 23:56:16

Kralo tud csocsózni, ketten fórumtalin nagy meccseket nyomtunk. :D
Drigo
Eurobarca Staff

2008.02.14. 23:52:37

messi1918 írta:Tudom, hogy a leghasznosabb tárgy! Csak nem áll rá az agyam! Tanulás nélkül megvan a 3-as pici "rápuskázással" a négyes! nekem ennyi bőven elég! Az irodalm-nyelvtan-töri, ezek tanulás nélkül ötösek. Tényleg nem dicsekvésképpen, csak azért, hogy bebizonyítsam, hgy én "humán-beállítottságú" vagyok! És ezért nézem a DB-Kylie témát az órán!

Amúgy szerintem sokan kiváncsiak lennénk arra a poénnak szánt megjegyzésedre! :lol:
Ki ez, ki az nem vagyunk egyformák, csak nekem furcsa, hogy hogyan lehet a matekot nem szeretni, persze gondolom ez fordítva ugyanígy igaz.

A csocsósra gondolsz? Kraloval játszottunk 3 meccset egy srác ellen (egyikünk sem tud csocsózni), aki elmondása szerint nem tudott csocsózni, ezzel el is altatott minket és mindháromszor elkente a szánkat.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.02.14. 23:38:09

Tudom, hogy a leghasznosabb tárgy! Csak nem áll rá az agyam! Tanulás nélkül megvan a 3-as pici "rápuskázással" a négyes! nekem ennyi bőven elég! Az irodalm-nyelvtan-töri, ezek tanulás nélkül ötösek. Tényleg nem dicsekvésképpen, csak azért, hogy bebizonyítsam, hgy én "humán-beállítottságú" vagyok! És ezért nézem a DB-Kylie témát az órán!

Amúgy szerintem sokan kiváncsiak lennénk arra a poénnak szánt megjegyzésedre! :lol:
Vito
Llegenda del Barça

2008.02.14. 23:36:29

Kralo írta:Tyűha, látom ma is zajlott az élet a fórumon.

Hogy hozzáfűzzek vmi érdemit:
Mától én is boldog tulajdonosa vagyok a sorozatnak. Köszönet érte Daninak! :)
én már a 40. résznél tartok :D

(nem egy fennkölt téma, de a mai 3 oldalas pusztulatnál sokkal jobb :? )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vito 2008.02.14. 23:38:25-kor.
Drigo
Eurobarca Staff

2008.02.14. 23:34:10

messi1918 írta::lol:

Hogyne!
Igazából nem tudok Kylie nélkül élni, egyszerűen nem megy! Próbáltam, de nem megy! Ha nem hallom, akkor csak úgy tudok lenyugodni ha DB-t nézek! Így fogtam a telefonocskámat vettem bele memóriakártyát teleraktam KYlie számokkal és DB epizódokkal (természetesen japánul) és matekórán azokat nézem! :lol:
Öreg hiba! A matek -véleményem- szerint a leghasznosabb tárgy az iskolában, bárhova menj is tovább tanulni a matekkal szinte mindenhol találkozni fogsz. Ellenben mondjuk az irodalommal, ahol az a lényeg, hogy minél több baromságot bele tudj magyarázni egy versbe -ez tapasztalat az érettségin is egy poénnak szánt megszólalásomon "élvezett" el a bizottság. Mondták, hogy ez milyen jó gondolat, pedig kajakra nem gondoltam komolyan, erről ennyit. Azért szívesen megkérdezném a szerzőket, hogy ők valójában mire is gondolhattak, amíkor megírták verseiket. Nem beszélve a többi "fontos" tárgyról...

Persze tudom alapműveltség. De kérdezem én, hogyha nekem mikor-makrót kell(ett) tanulnom, akkor a Corvinuson miért nem oktatnak gépészmérnöki alapismereteket?

Kralo!

Csocsóban aláztunk :lol:
Kralo
Entrenador del Barça

2008.02.14. 23:32:17

Tyűha, látom ma is zajlott az élet a fórumon.

Hogy hozzáfűzzek vmi érdemit:
Mától én is boldog tulajdonosa vagyok a sorozatnak. Köszönet érte Daninak! :)
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.02.14. 23:26:05

:lol:

Hogyne!
Igazából nem tudok Kylie nélkül élni, egyszerűen nem megy! Próbáltam, de nem megy! Ha nem hallom, akkor csak úgy tudok lenyugodni ha DB-t nézek! Így fogtam a telefonocskámat vettem bele memóriakártyát teleraktam KYlie számokkal és DB epizódokkal (természetesen japánul) és matekórán azokat nézem! :lol:
Drigo
Eurobarca Staff

2008.02.14. 23:19:40

messi1918 írta:DB-fanok! :lol:

nem tudom volt-e már róla szó, vagy valaki jelezte-e, de én most biztos fogom! A TVUPlayer-en a 35155-ös programhelyen fut egy Dragon Ball TV!
Ha nem volt eddig még, akkor nézzétek meg, ha pedig volt, akkor bocs!
Hú kössz, belenéztem, hamarosan utolérem, legalábbis a szereplőket nézve.

Gondolom eredetileg a Kylie TV-t kerested :lol:
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.02.14. 23:01:24

DB-fanok! :lol:

nem tudom volt-e már róla szó, vagy valaki jelezte-e, de én most biztos fogom! A TVUPlayer-en a 35155-ös programhelyen fut egy Dragon Ball TV!
Ha nem volt eddig még, akkor nézzétek meg, ha pedig volt, akkor bocs!
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.02.14. 22:30:21

Gomezinho írta:Ti már az elején beszóltatok nekem!!!azt hittem normálisak vagytok de csak játszátok nekem itt a nagyfőnököt!!Buffont szajkózom???azért fórum basszus hogy leirjam a gondolataimat!!!NEM????akkor meg?? amugy meg néha agyvérzést kapok amikor 3 nap után csak 1 hirt közöltök velünk!!!
Volt ilyen kérdés?Inkább becsüld meg az oldalt..s maradj csöndben.. :roll:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Drigo
Eurobarca Staff

2008.02.14. 22:29:11

Gomezinho írta:amugy meg néha agyvérzést kapok amikor 3 nap után csak 1 hirt közöltök velünk!!!
Becks, ennyi.
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.02.14. 22:25:32

Ti már az elején beszóltatok nekem!!!azt hittem normálisak vagytok de csak játszátok nekem itt a nagyfőnököt!!Buffont szajkózom???azért fórum basszus hogy leirjam a gondolataimat!!!NEM????akkor meg?? amugy meg néha agyvérzést kapok amikor 3 nap után csak 1 hirt közöltök velünk!!!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.02.14. 22:21:28

Perrero írta:
Messa írta:Nem tudja valaki, hogy hova kell menteni a cuccokat,[FIFA 07] amiket leszedek, kiegészítőket (amik tömörített mappák) hogy ha be akarom importálni, akkor meg is találjam őket? :roll: :oops:
1 könyvtárba amit megtalálsz :?:
Perrero! Ment 1 P.Ü.!
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Harusz
Jugador del Barça

2008.02.14. 22:18:18

Chris0527 írta: ...

Engem érdekes módón teljesen normálisan jó szívűen fogadtak igaz én az elején meghúzódva figyeltem és jól meggondoltam mit akarok irni :roll: ....
Én még most is inkább meghúzódok :)
Minden újnak csak azt tudom üzenni: gondolkodjon már pár percet mielőtt elkezd gépelni! Meg gépelés közben is... Ez nem lóverseny (minél több karakter/mp). Azzal, hogy lassabban gépelsz egy picit, s újraolvasod, mielőtt elküldöd, máris hitelesebb leszel... :wink:
barca99
Llegenda del Barça

2008.02.14. 22:11:11

Gomezinho írta:régen is ugyanilyen szerencsétlenség volt!!mi ujak próbáltunk egykisszint belevinni de mi vagyunk végülis a csicska fejüek!!nem baj!!azért ez elárul valamit rólatok hogy igy fogadtatok be minket!!köztük engem is!!rosszul esett azért hogy ennyire utáltok!!és csicskának tartotok engem egyálatlán nemvagyok az !!dolgozom és épitem az életem ja és a lényeg NEM VAGYOK IGÉNYTELEN mint azt valahohol valaki irta!!!
Sry, hogy belefolyok, de milyen "kisszint" akartál Te, és a többi új idehozni? Szted miért tartanak "csicskának"? Mert 20 éves létedre nem tudsz helyesen írni. Sokan mondják, hogy "ez csak egy fórum, minek helyesen írni". Holott, ha Te nem veszed komolyan, mások miért vegyenek komolyan? Ez lenne az alap. Ha hozzá akarsz szólni, akkor leírod korrekten a véleményed. Pont. Attól, hogy 12 !-jelet teszel, nem leszel hitelesebb. Buffont is szajkózod állandóan. Az, hogy a kedvenced, magánügy. De hogy nem igazán látod át a mostani dolgokat ezzel kapcsolatban, az biztos.

Egyébként, ha már Titinho ilyen jó haverod, ajánlom olvasgasd a hozzászólásai stílusát, a hozzáállását, etc.

Remélem nem veszed sértésnek, nem annak szántam.
Chris0527
Entrenador del Barça

2008.02.14. 22:10:27

Én már kb. másfél éve regeltem de igazából csak pár hónapja követem figyelemmel a forum történéseit(lehet miattam van az egész :D )..kiváncsi lennék a "régi időkre" amikor nem volt ennyi veszekedés és szurkálódás ami mostanában folyik itt amit megjegyeznék mikor kezdtem nem volt még annyira jelen...szóval sajnálom hogy e fele halad ez az egész mert igazán megszerettem ezt a helyet sok érdekes embert ismertem meg(a szó legnemesebb értelmében :) ) és remélem még sokáig megvitathatjuk egymással a mindenféle gondolatainkat kulturált módon....

És most kicsit komolytalanabra fordítva a szót:

Perrero, Saviola, Anti(imperialista?) és Drigo ti egy kommunában éltek? :D Vagy egyszerűen olyan a vallásotok ami engedi a többnejű/férjüséget? Igazán érdekelne a dolog :D

szerk:
Gomezinho írta:azért ez elárul valamit rólatok hogy igy fogadtatok be minket!!
Engem érdekes módón teljesen normálisan jó szívűen fogadtak igaz én az elején meghúzódva figyeltem és jól meggondoltam mit akarok irni :roll: ....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Chris0527 2008.02.14. 22:12:42-kor.
Aprieto

2008.02.14. 22:06:07

Túlbuzgó fiatalokból egyszerre túl sok lett itt, szerintem ez a gáz.

Kicsit pianozni kéne gyerekek, nagyon kezd eligénytelenedni így a topikok nagy része... :roll:
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.02.14. 22:05:37

A régennel szerintem nem vagy tisztában.. :oops:
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.02.14. 22:02:32

régen is ugyanilyen szerencsétlenség volt!!mi ujak próbáltunk egykisszint belevinni de mi vagyunk végülis a csicska fejüek!!nem baj!!azért ez elárul valamit rólatok hogy igy fogadtatok be minket!!köztük engem is!!rosszul esett azért hogy ennyire utáltok!!és csicskának tartotok engem egyálatlán nemvagyok az !!dolgozom és épitem az életem ja és a lényeg NEM VAGYOK IGÉNYTELEN mint azt valahohol valaki irta!!!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.02.14. 21:51:10

Varga Tamás írta:
Sharky írta:R.I.P. Eurobarca Fórum :cry: :cry:
Bálint!
Ez nagyon hatásvadász, és - szerintem - túlzó. Az a baj, hogy aki elindította ezt az egészet, Ő nem látja ezt be (nekem is van benne egy kis, 10%-nyi részem), és nem hajlandó levonni a konzekvenciát. Ő mindent megtehet, mert ő moderátpr. Számára nincs zsinórmérték, nincs korlát, nincs kontroll - sem ön, sem egyéb. Sajnos, Zoli, túl magasan van, ahhoz, hogy belássa: most tévedett. Én is konok vagyok, én is nehezen vagyok meggyőzhető, de ha tévedek, belátom, és visszavonulót fújok. De, Zoli inkább visszatámad. Mindegy, megteheti. És, ez nem személyeskedés, ez a saját, különbejáratú véleményem. Lehet vele vitatkozni, úgyis megteszitek, nekem úgy sincs igazam - ettől még leírom. Még, ha ki is törlik.
Ja, és ezután az lesz a trendi itt a honlapon, hogy mindenki szavahihetőségét, igazát, valóságát kétségbe vonjuk, megkérdőjelezzük? Jön valaki, azt mondja, hogy 45 éves, akkor egy hsz-e alapján megállapítjuk, hogy ő csupán 8 éves, szellemileg korlátolt stb.
túl magasan van..egy ember van túl magasan itt,az te vagy..csak ezt sajnos sosem veszed észre..a tévedést meg hírből nem ismered,szóval ne magyarázz inkább..s az utolsó mondatod,ha beválna,rólad rég megállapítottuk volna,hogy akadnak gondok..kicsit unalmas,amit előadsz..komolyan..kéne valami új. :roll:

Hatásvadászat nélkül leírhatom,hogy a fórum egy hulladék [auto_cenzúra] lesz lassan.Bárki kijelentheti,mert ez az igazság..s ez két oldalnak köszönhető..az egyik a sok új,aki igénytelen..s mégis ő hiszi magát a legnagyobb szakértőnek a világon..a másik meg,aki a felhők fölött él..siralmas..régi szép idők..de már ez is elmúlt ..ez van.

Drigo :szivecske:
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.02.14. 21:40:09

Nem tudja valaki, hogy hova kell menteni a cuccokat,[FIFA 07] amiket leszedek, kiegészítőket (amik tömörített mappák) hogy ha be akarom importálni, akkor meg is találjam őket? :roll: :oops:
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.02.14. 21:38:01

ozsimiki írta:Lehet reformok kellenek :shock: :D

Komolyra fordítva...fogalmam sincs,h hogy lehetne visszaállítani a régebbi színvonalat... :?:

Akinek van ötlete,az írja le. Persze a legegyszerűbb az lenne,ha mindenki hsz írás előtt mérlegelne,h odavaló e,ha igen,akkor olvasható (helyesírás, tagoltság) e,stb.stb.
Azért van jó pár ember, akivel igen is szinvonalas, korrekt beszélgetéseket/vitákat lehet folytatni. A többire meg nem kötelező reagálni :!: A régi szinvonalat nem hiszem, h el lehetne érni, hiszen joval többen lettünk, és ahogy növekszik a forumozok száma, ugy azoké is, akik épitő, korrekt hozászólást nem tudnak hozzárakni. Ez van.

Én azért nem látom annyira borusan a helyzetet, én most is jol érzem itt magam, mert vannak sokan itt, akivel megtudom a dolgokat bexélni, vitatni/kielemezni. Még a madridisták közül is sok jo arc jár ide :!:
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2008.02.14. 21:37:31

Szandi írta: Tamás!
Akkor miért élvezel abba, hogy egy 16 éves gyerekbe kötsz bele egy fórumon? Ez a szórakozás?! Emelkedj már felül! Ilyeneken ne húzd fel magad. Biztos vannak más szórakozások is az életedben.
Bulizz, először életedeben idd le magad, vagy valami, nézz meg egy korhatáros filmet, vagy énekelj vagy tudomisén. Szóval egy szó, mint száz: Emelkedj már felül!
Nagyon nagy! :lol:
Amúgy meg néha azt érzem Tamáson, hogy ő valami megszállott, és igazából nem tudna élni sztem a fórum nélkül úgy hozzánőtt! Hihetetlen hogy egyeseknek (tanároknak.. 'felnőtt embereknek') nincs más dolguk, illetve abban lelik örömüket, h ba.szogathatnak valakit cska mert megkapott egy moderátori címet 16 évesen... röhej, komolyan, gyerekes itt nagyon 1-(2) ember. Ennyi idősen a családalapításon kéne gondolkozni, nem a modiságon!...
Lezárt