Gomezinho írta:régen is ugyanilyen szerencsétlenség volt!!mi ujak próbáltunk egykisszint belevinni de mi vagyunk végülis a csicska fejüek!!nem baj!!azért ez elárul valamit rólatok hogy igy fogadtatok be minket!!köztük engem is!!rosszul esett azért hogy ennyire utáltok!!és csicskának tartotok engem egyálatlán nemvagyok az !!dolgozom és épitem az életem ja és a lényeg NEM VAGYOK IGÉNYTELEN mint azt valahohol valaki irta!!!
Sry, hogy belefolyok, de milyen "kisszint" akartál Te, és a többi új idehozni? Szted miért tartanak "csicskának"? Mert 20 éves létedre nem tudsz helyesen írni. Sokan mondják, hogy "ez csak egy fórum, minek helyesen írni". Holott, ha Te nem veszed komolyan, mások miért vegyenek komolyan? Ez lenne az alap. Ha hozzá akarsz szólni, akkor leírod korrekten a véleményed. Pont. Attól, hogy 12 !-jelet teszel, nem leszel hitelesebb. Buffont is szajkózod állandóan. Az, hogy a kedvenced, magánügy. De hogy nem igazán látod át a mostani dolgokat ezzel kapcsolatban, az biztos.
Egyébként, ha már Titinho ilyen jó haverod, ajánlom olvasgasd a hozzászólásai stílusát, a hozzáállását, etc.
Remélem nem veszed sértésnek, nem annak szántam.