Barça vs. Real
- Charlie
- Öreg Harcos
Annyiban lehet hogy igaza van mrmonsternek,mivel a reálnál igazoltak eddig 2játékost,de a hírek szerint elmegy kb. 5.Megint nem lex kispad?Azt 11emberrel akarjűák végignyomni?De várjuk ki mert biztos hogy nem maradnak ezek az állapotok náluk.Fognak még oda játékosok érkezni szerintem.
Na azzal nem értek egyet hogy mi nem erősödtünk!Van Bomel klasszis,Ezquerro remek kiegészítőjátékos,az évi tizenvalahány góljával.
C.
Na azzal nem értek egyet hogy mi nem erősödtünk!Van Bomel klasszis,Ezquerro remek kiegészítőjátékos,az évi tizenvalahány góljával.
C.
-
- Capitá del Barça
RC és Digo lesz a két szélső, mert a brazil játékrendszerben - amit Luxa is alkalmazni fog a lehetőségekhez képest - nincsenek klasszikus szélső középpályások. A selecaoban sincsenek pl.Milan-trapéz varia???
Jó, csak könynen kiismerhető?
Ki viszi fel Zizouéknak a lasztit?
R.C.?
Beckham fog besegíteni a jobb oldalon. És valószínűleg García a bal oldalon, mivel ballábas. Persze azért még kéne venni legalább 3-4 használható játékost, köztük Robinho-t

A másik pozitívum pedig az, hogy Luxa épít a fiatalokra. Meija-ra, Soldadora és gondolom Juanfran és Jurado is több szerepet fog kapni.
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Diogo, P.Garcia --> Sztem túl noname játékosok ezek ahhoz, hogy elinduljon egy nagy feljődésen a Margit.
Figo, Solari már frankón elment. Mehet még Guti, Owen (most így hírtelen ennyit tudok). Hacsak Perez nem domborít vmit, amit kétlek, akkor ez a reál nem az a reál lesz már megint amelyik bajnokságot meg bl-t nyert még anno...
(húúúúúúúú de régen volt
)
Meg már Zidane is kiöregedőben van... Ki lesz a minőségi cseréje???
Én így látom a dolgokat
Figo, Solari már frankón elment. Mehet még Guti, Owen (most így hírtelen ennyit tudok). Hacsak Perez nem domborít vmit, amit kétlek, akkor ez a reál nem az a reál lesz már megint amelyik bajnokságot meg bl-t nyert még anno...

Meg már Zidane is kiöregedőben van... Ki lesz a minőségi cseréje???
Én így látom a dolgokat
- Mihu
- Director del Fútbol
Nem igazán értek veled egyetr mert sztem a real nem sokat de erősödött P. Garciával.a másik pedig hogy mi nem erősödtünk?Akkor Van Bommellel mi van??mrmonster írta:Nem szeretnék egy madridistát sem megbántani, de szerintem a Real per pillanat még egy cseppet sem erősödött tavalyhoz képest. De ugyanez igaz a Barçára is, bár a mi szintünkről már nem nagyon lehet hova fejlődni![]()
![]()
![]()

-
- Llegenda del Barça
Milan-trapéz varia???Swineherd írta: Most a Madrid már két szűrővel játszik, Gravesennel és P. Garcíaval, úgyhogy nem lehet már átjáróházról beszélni a középpályán. Luxa fel is vázolta, hogy ez a két ember egyszerre lesz a pályán és Zidane-t meg berakja a két csatár mögé, ami megnöveli a hatékonysagot ott elöl. Ráadásul Diogo-val megerősödött a jobb oldalunk. Jobb azért egy igazi edzővel kezdeni egy szezont...
Jó, csak könynen kiismerhető?
Ki viszi fel Zizouéknak a lasztit?
R.C.?
-
- Capitá del Barça
Most a Madrid már két szűrővel játszik, Gravesennel és P. Garcíaval, úgyhogy nem lehet már átjáróházról beszélni a középpályán. Luxa fel is vázolta, hogy ez a két ember egyszerre lesz a pályán és Zidane-t meg berakja a két csatár mögé, ami megnöveli a hatékonysagot ott elöl. Ráadásul Diogo-val megerősödött a jobb oldalunk. Jobb azért egy igazi edzővel kezdeni egy szezont...mrmonster írta:Nem szeretnék egy madridistát sem megbántani, de szerintem a Real per pillanat még egy cseppet sem erősödött tavalyhoz képest. De ugyanez igaz a Barçára is, bár a mi szintünkről már nem nagyon lehet hova fejlődni![]()
![]()
![]()
-
- Llegenda del Barça
Pedig mennyire, hogy lehetne!mrmonster írta:... bár a mi szintünkről már nem nagyon lehet hova fejlődni![]()
![]()
![]()
A védelmet még mindig gyengének tartom(a többi élcaspathoz képest!).
Ugye felépültek a sérültek...?
DE:
1. Edmilsonra azt mondják, hogy lassú(és azért az utó meccseken hibázott rendesen...jó, a kihagyás) és Frank nem védő poszton számít rá

2. Aki még ott bevethető, az Rafa. Tavaly naon jó idénye volt, DE nem azon a poszton

Szóval én személy szerint még nem látom a megerősödött védelmet

- mrmonster
- Entrenador del Barça
Nem szeretnék egy madridistát sem megbántani, de szerintem a Real per pillanat még egy cseppet sem erősödött tavalyhoz képest. De ugyanez igaz a Barçára is, bár a mi szintünkről már nem nagyon lehet hova fejlődni

Előre a TITOlusokért!
Nekem nem írt senkiColin írta: csak írtak 1-1 kulúrált privit, ha jól tudom Funghinak.

- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Nagy grat nektekSilvanus írta:Barca vs Real
2005.07.16.
TIPPMIX Futball Aréna
50 néző
4:2

Amúgy télleg nagy-nagy GRAT!
Több volt az mint ötven Silva
Real meccset sokan nézték

Real meccset sokan nézték

-
- Capitá del Barça
Frissen idesereglett madridisták, figyeljétek szavaim!
Mindenhol vannak olyan szurkolók akik abban lelik élvezetüket h leanyázzák, ill egyéb szavakkal illetik az ellenFELet... (nem ellenséget) De! Meg kell tanulni h kik azok akiknek a véleményére lehet adni akik hozzászólásait érdemes elolvasni, szóval akik tényleg a FOCIról az igazolásokról meg ezekről beszélnek.
Nem szabad felhuzni magunkat olyanokon akiknek direkt az a céjuk h minél idegess legyél. Nem éri meg. Amikor jöttem oltottak engem is itt rendesen, de akikkel jóba vagyok, azok az első perctől fogva normálisan beszéltek velem, max csak annyit kérdeztek h "Mi a [auto_cenzúra] keresek itt"
De télleg ez volt a maximum.
Azóta többé-kevésbé elfogadtak itt, és szó-szó szeretek itt lenni, mert van 1 jó közösség. Tehát felesleges időpocsékolás feljönni minden egyes népművészeti cserépedény miatt aki anyázik. Nekem meséltek itt 1 bozonyos figo10 nevű felhasználóról, de akkorsem rohantak át a barcások h szidják az összes drukkert 1 miatt... csak írtak 1-1 kulúrált privit, ha jól tudom Funghinak. Na csak ennyit akartam, jó mulatást, minden madridista fórumozónak itt, és barcások, kérlek szépen fogadjátok a madridistákat olyan normálisan minimum mint engem
(Na ezt nagyon szépen írtam büszke vagyok magamra
)
Mindenhol vannak olyan szurkolók akik abban lelik élvezetüket h leanyázzák, ill egyéb szavakkal illetik az ellenFELet... (nem ellenséget) De! Meg kell tanulni h kik azok akiknek a véleményére lehet adni akik hozzászólásait érdemes elolvasni, szóval akik tényleg a FOCIról az igazolásokról meg ezekről beszélnek.
Nem szabad felhuzni magunkat olyanokon akiknek direkt az a céjuk h minél idegess legyél. Nem éri meg. Amikor jöttem oltottak engem is itt rendesen, de akikkel jóba vagyok, azok az első perctől fogva normálisan beszéltek velem, max csak annyit kérdeztek h "Mi a [auto_cenzúra] keresek itt"

Azóta többé-kevésbé elfogadtak itt, és szó-szó szeretek itt lenni, mert van 1 jó közösség. Tehát felesleges időpocsékolás feljönni minden egyes népművészeti cserépedény miatt aki anyázik. Nekem meséltek itt 1 bozonyos figo10 nevű felhasználóról, de akkorsem rohantak át a barcások h szidják az összes drukkert 1 miatt... csak írtak 1-1 kulúrált privit, ha jól tudom Funghinak. Na csak ennyit akartam, jó mulatást, minden madridista fórumozónak itt, és barcások, kérlek szépen fogadjátok a madridistákat olyan normálisan minimum mint engem

(Na ezt nagyon szépen írtam büszke vagyok magamra

REAL MADRID C. DE F.
-
- Capitá del Barça
Nem is rád gondoltam. Ezekből kben Figo, aki biztosnak tűnik, de a többi nem.Enrique írta:Én(szerintem)normálisan írtam 1et még tegnap,aztán mégis elküldött vki vhova...![]()
Legalábbis abból, amit Cantera írt ez jött le...![]()
1ébként amit ott írtam h ha elmegy a Figo,Samuel,Guti,Owen 4es, vagy talán már 3 is ezekből, akkor nagy [auto_cenzúra] lex a madrid, tényleg komolyan gondoltam...
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Én(szerintem)normálisan írtam 1et még tegnap,aztán mégis elküldött vki vhova...Swineherd írta:Igen, de te normálisan szóltál hozzá...Morminho írta:Én ma regeltem Moreira néven

Legalábbis abból, amit Cantera írt ez jött le...

1ébként amit ott írtam h ha elmegy a Figo,Samuel,Guti,Owen 4es, vagy talán már 3 is ezekből, akkor nagy [auto_cenzúra] lex a madrid, tényleg komolyan gondoltam...
Itt egy honlap: Real Vs Barca
aki szeretne besegíteni a szerkeztésben kérem jelentkezzen a zizuking@freemail.hu címen Köszönöm! http://realvsbarca.uw.hu
aki szeretne besegíteni a szerkeztésben kérem jelentkezzen a zizuking@freemail.hu címen Köszönöm! http://realvsbarca.uw.hu
HALA MADRID!
Este nyolc után már nem lehet oda menniBoixos írta:sej, de megsokasodtatok itt srácok!
bezárt a madridista?

Én ma regeltem Moreira névenegyrealoska írta:sztem jöhettek a margitistára csak akkor légyszi ne renyál megx k*cs/g diogozni

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
-
- Barça B
sztem jöhettek a margitistára csak akkor légyszi ne renyál megx diogozni 

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Nem lehet... Szeritnem vmilyen szinten hiba...barcafan írta: az renyál volt... elirtam...és akartam szerkeszteni a hsz-em, csak nem tudom hol lehet már ha lehet ott
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!