shutterisland írta:ha csak megközelítené az átlag teljesítménye ezt a kétségkívül klasszis, magabiztos teljesítményt, amit ma lehozott, a lőtéri papírkutya sem kívánta volna soha a távozását.
a baj az, hogy egy kezünkön meg tudjuk számolni, hogy szezononként hányszor van ilyen jó napja.
Már megbocsáss, de az átlagteljesítménye simán megközelíti a tegnapit (bár nem láttam a teljes meccset, de hiszek nektek

) én inkább a fordított kijelentést preferálnám, egy kezemen meg tudom számolni, hány meccsen hibázik egy szezon során. Azt ne felejtsétek el, minden kapus emberből van, minden kapusnak van rossz szériája, akármekkora nagyság is a szakmájában! Itt a fórumon sok a "lőtéri papírkutya", akik szajkózzák azt, amit a többi "hozzáértő" is, nevezetesen Valdes egy tré kapus. Dobálóznak nevekkel, de közben nem használják azt a szervüket, amit agynak hívnak.
(ne vedd magadra a kijelentés általános) Én Casillason kívül nem tudok olyan alternatívát, amiben nincs benne a bukás kockázata, ha Valdes pótlásáról beszélünk. Olyan fizikális képességekkel rendelkezik, olyan rutint szedett magára az évek során, hogy egyértelműen a legnagyobbak között van jelenleg, és Yaya fórumtárssal egyetértve "tapad hozzá a zsé".
Én még bízom benne, hogy maradásra lehet bírni, mert a helyére hozott kapuson (bárki legyen is az Casillason kívül) elmehet egy BL., egy fontosabb meccs,akár több is. A bajnokságot nem írtam, oda egy hiba talán kevés, de egy kiegyensúlyozott versenyfutás esetén, egy hiba is elég lehet.
Tudom Valdes is hibázott már fontos meccseken, de jó pár címet is köszönhetünk Neki, azzal az egy-két hárítással, amit a legjobbkor produkált.
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano