Javier Mascherano

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.23. 20:10:41

bence-barca írta:Szerintem inkább Pique a ludas, egyszerűen Robinho túl egyszerűen győzte le. Nem egy Balo ellen találta magát, akit nehéz legyűrni. Kb csak be kellett volna állni eléje, sokkal erősebb. De mindegy is, a vereséget ők ketten hozták össze. :mrgreen:
Szerintem egyszerűen mindketten hibásak egyszerűen, egyszerűen elszerencsétlenkedték az egészet.
:mrgreen:

(Mondjuk aztán a másik szépség az volt, ahogyan Kaká és Robinho kijátszott három embert, akik azt sem tudták, hol van a labda...)

Mascheranónak egyébként nagyon jó szezonja van szerintem ettől a tegnapi hibától eltekintve, én abszolút elégedett vagyok vele.
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.10.23. 20:02:21

visca el barca írta: piquét kevésbé hibáztatom, mert ha ott felborítja, akkor biztos kiállítják.
Szerintem inkább Pique a ludas, egyszerűen Robinho túl egyszerűen győzte le. Nem egy Balo ellen találta magát, akit nehéz legyűrni. Kb csak be kellett volna állni eléje, sokkal erősebb. De mindegy is, a vereséget ők ketten hozták össze. :mrgreen:
Dr.Dre
Capitá del Barça

2013.10.23. 19:46:18

Igen,csinált egy nagy hibát,amiért tényleg lehet őt okolni.
Azon kívül nem volt olyan rossz.
Piqué is volt hogy nagy hibákat csinált(kb minden meccsen van néhány ügyetlen megmozdulása,amiből simán lehet gólt kapni),Bartra-nak is voltak ilyen meccsei.
Szerintem ez az 1 meccs alapján nem kell elítélni, mindenki tudja hogy a sérülése előtt tanárian játszott a védelemben,ezt kár tagadni. Szerintem visszanyeri a formáját kis időn belül.
És azért remélem azt sem felejtettétek el,hogy pár éve az Arsenal ellen egy BL kieséstől óvott meg bennünket. (Bendtertől csúszva arrébb lökte a labdát). Ha azt a gólt berúgja Bendtner,az Arsenal jut tovább.
Szóval ne csak a rossz dolgokat nézzétek,mert mindenkivel megtörténhet hogy hibázik,így vele is.
Adjuk meg neki a bizalmat szerintem.
Kép

Titi - The Legend!
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.23. 19:32:12

sjd írta:
visca el barca írta: kicsit erős, de simán a nyakába lehet varrni a tegnapi vereséget, elvégre egyértelműen az ő, látványos hibájából kaptuk a gólt.
Hát ez tényleg egy kicsit erős lett. :lol:
haggyá, veled nem beszélek :D

piquét kevésbé hibáztatom, mert ha ott felborítja, akkor biztos kiállítják.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2013.10.23. 19:10:12

visca el barca írta: kicsit erős, de simán a nyakába lehet varrni a tegnapi vereséget, elvégre egyértelműen az ő, látványos hibájából kaptuk a gólt.
Hát ez tényleg egy kicsit erős lett. :lol:
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.10.23. 19:05:58

visca el barca írta:kicsit erős, de simán a nyakába lehet varrni a tegnapi vereséget, elvégre egyértelműen az ő, látványos hibájából kaptuk a gólt.
Hatalmasat hibázott, de Piqué sem volt kutya. Ami leművelt a 40 kilós Robinho mellett az a vicc kategóriába tartozik nálam.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.23. 18:59:03

MessiCesc írta:Nem akarok kötekedni, de nagyjából a sérülés előtt mindenki óriási tanárnak nevezte, most visszatért volt egy egyértelműen gyenge meccse, és rögtön mindenki azt mondja, hogy béna, Bartra-t vagy Puyol-t kéne inkább játszatni.
Könyörgöm sérülésből tért vissza, hiba volt rögtön ilyen meccsen bedobni, várható volt, hogy nem tudott helytállni.
a sérülésének semmi köze ahhoz h nem bír egy egészségeset belerúgni a a labdába amikor kellene (mondom én, aki szereti a játékát).

kicsit erős, de simán a nyakába lehet varrni a tegnapi vereséget, elvégre egyértelműen az ő, látványos hibájából kaptuk a gólt.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MessiCesc
Capitá del Barça

2013.10.23. 18:31:12

Nem akarok kötekedni, de nagyjából a sérülés előtt mindenki óriási tanárnak nevezte, most visszatért volt egy egyértelműen gyenge meccse, és rögtön mindenki azt mondja, hogy béna, Bartra-t vagy Puyol-t kéne inkább játszatni.
Könyörgöm sérülésből tért vissza, hiba volt rögtön ilyen meccsen bedobni, várható volt, hogy nem tudott helytállni.
Lionel85
Llegenda del Barça

2013.10.23. 11:48:34

Zozzy 5 írta:el kéne lassan felejteni belső védőként, sajnos egyre gyengébb. Guardiola korszakban tanár volt ez tény, de azóta fordult egyet a világ, közel sem olyan hatékony sem a középpályánk, sem a támadósorunk védekezésben, nagyobb teher van a védelmen és mostanában Mascherano ezt nem nagyon bírja el. én nem tudom anno is lefejelték-e ennyiszer, csak nem tűnt fel meg nem emlékszek már rá, de hogy mostanság már a fejpárbaj elején el lehet könyvelni általában, hogy elveszti, az biztos. jobb már nem nagyon lesz, úgyhogy oda lehetne adni a lehetőségét Bartranak, akiből még lehet, hogy lesz több, de az sincs kizárva, hogy Puyival is előrébb lennénk, mint Mascheranoval.
Ha Bartra továbbra is olyan jól játszik, mint az elmúlt időszakban, akkor csak idő kérdése, mikor szorítja ki Mascheranót. Nagy potenciál van Bartrában, Mascherano nem alapember, csak sokszor kerül rotálásra az ő posztján is, de ha Bartra beépül, akkor ő lehet az alapember.
Kép
Kép
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2013.10.23. 11:29:19

el kéne lassan felejteni belső védőként, sajnos egyre gyengébb. Guardiola korszakban tanár volt ez tény, de azóta fordult egyet a világ, közel sem olyan hatékony sem a középpályánk, sem a támadósorunk védekezésben, nagyobb teher van a védelmen és mostanában Mascherano ezt nem nagyon bírja el. én nem tudom anno is lefejelték-e ennyiszer, csak nem tűnt fel meg nem emlékszek már rá, de hogy mostanság már a fejpárbaj elején el lehet könyvelni általában, hogy elveszti, az biztos. jobb már nem nagyon lesz, úgyhogy oda lehetne adni a lehetőségét Bartranak, akiből még lehet, hogy lesz több, de az sincs kizárva, hogy Puyival is előrébb lennénk, mint Mascheranoval.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.10.03. 20:17:48

visca el barca írta:
Bob_Marley írta: Tresor 182 cm (apukám mindig azt mondta kiskoromban, nála jobb védőt még nem látott s nagyobb focista volt mint Platini, csak a hype....)
bár nem tisztem védeni platinit (főleg nem egy márszejivel szemben :D), de azért egy védőt egy támadó középpályáshoz elég nehéz hasonlítani. ez olyan mintha azon vitatkoznánk, hogy marquinhos vagy reus a nagyobb ász :D
Viszonyítási alapom nincsen, mert nem éltem még akkor mikor Tresor játszott (legalábbis a fénykorában ), csak 1-2 meccset láttam, apámat meg 7 éves korom óta nem láttam, s hogy javítsam magam, nem Tresor hanem Tigana, s ő is kp volt ha már itt tartunk, de mindkettőt "ajnározta". :D
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.03. 19:15:53

Bob_Marley írta: Tresor 182 cm (apukám mindig azt mondta kiskoromban, nála jobb védőt még nem látott s nagyobb focista volt mint Platini, csak a hype....)
bár nem tisztem védeni platinit (főleg nem egy márszejivel szemben :D), de azért egy védőt egy támadó középpályáshoz elég nehéz hasonlítani. ez olyan mintha azon vitatkoznánk, hogy marquinhos vagy reus a nagyobb ász :D
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.10.03. 18:57:05

Egy modern védő, gyors kell legyen, jól kell helyezkedjen, s kellő labdabiztonsággal kell rendelkezzen.
Pár ember, akiket kigyűjtöttem, s nem égimeszelők:
Ayala 178 cm
Puyol 178 cm
Tresor 182 cm (apukám mindig azt mondta kiskoromban, nála jobb védőt még nem látott s nagyobb focista volt mint Platini, csak a hype....)
Sammer 180 cm
Mattheus 174 cm
Cannavaro 176 cm
Passarella 173 cm
Baresi 176 cm
Beckenbauer 181 cm
Azt hiszem olyan focisták, akikre nem lehet mondani, hogy epizódszereplők lettek volna. Mascherano 174 cm, agilis, jól helyezkedik, kellően kemény, nem egy sprinter, de hajtós, s egyértelműen középhátvéd poszton megállja a helyét. Alapból a mai fociban nincsenek kifejezett posztok, nem lehet ráhúzni hogy ez csatár ez védő, valóban a Poolban a védelem előtt takarított, most hasonló helyen van a pályán, csak az nekünk már belső védő, mert mindenki elől van. :D Viccet félre téve, megvédeném a kisfőnököt, mert jól teljesít belül, gondjai vannak a beívelésekkel? Nem fognám rá, mert erős felépítésű, s sokszor "kinyomja" a csatárt, s elszáll a beadás mindenki feje felett. Illetve agilis természetének köszönhetően rendre használ megelőző szerelést.
Kép
Kép
Kép
Gyusquets
Barça C

2013.09.25. 17:47:36

Gareth Tello írta: Jobbulást neki.

Szerencse, hogy nem súlyosabb, így felépülhet az október végén kezdődő erőltetett menetre (Milan, Real, stb.). :)

Addig is remélem, Bartra minél több lehetőséget kap majd.
Valóban szerencse, hogy csak ennyi időre dőlt ki egy ilyen talpalás után. S még nagyobb szerencse az, hogy csak kisebb csapatok ellen fog majd hiányozni...

Bartranak pedig az lehet a legnagyobb szerencséje ezúttal, hogy Alba is sérült, így minden bizonnyal nem fogják vele szemben berakni Adrianot a védelem tengelyébe, mivel a bal szélen szükség van rá...
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.09.25. 16:49:22

Game90 írta:Official: Mascherano, who was subbed off yesterday, has a thigh muscle injury and is expected to be out for 10 to 15 days.

Note: if out for 10 to 15 days, Mascherano will miss the games against Almeria and Celtic, and probably also the game against Valladolid.
Jobbulást neki.

Szerencse, hogy nem súlyosabb, így felépülhet az október végén kezdődő erőltetett menetre (Milan, Real, stb.). :)

Addig is remélem, Bartra minél több lehetőséget kap majd.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.09.25. 15:45:28

Subinho írta:azért érdekes lett volna, ha a bíró a talpalásért dob Businak egy pirosat... nem is tudom, hogy ebben az esetben lehet-e??? csak mert egyértelmű talpalás volt bele a tömegbe, az csak szerencsétlenség, hogy Javiert találta telibe....
A 2 angol kommentátor ezzel szórakozott... :D Ilyenért nem hiszem, hogy járna piros, mert szándékos aligha volt, ráadásul csapattársat talált. Egyszer láttam olyat, hogy csapattársakat kiállított a bíró, de az verekedésért volt.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Subinho
Director del Fútbol

2013.09.25. 15:37:55

azért érdekes lett volna, ha a bíró a talpalásért dob Businak egy pirosat... nem is tudom, hogy ebben az esetben lehet-e??? csak mert egyértelmű talpalás volt bele a tömegbe, az csak szerencsétlenség, hogy Javiert találta telibe....
Sanama
Llegenda del Barça

2013.09.25. 15:35:59

Neymar mellet a csapat másik legjobbja az utóbbi időben, hátul meg jelenleg a legnagyobb tanár, hogy nincs Puyol. Remélem hamar felépül!
PCsabi
aka Game90

2013.09.25. 15:16:53

Official: Mascherano, who was subbed off yesterday, has a thigh muscle injury and is expected to be out for 10 to 15 days.

Note: if out for 10 to 15 days, Mascherano will miss the games against Almeria and Celtic, and probably also the game against Valladolid.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.09.25. 10:54:19

Egyik legjobb formában lévő emberünk, szerencsétlen ütközés volt, szerintem is ez minimum 1-2 hét, de jobbulást neki.
Kép
Kép
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.09.25. 10:32:40

Ez szerintem nem egy két meccses kihagyás lesz sajnos, de ne legyen igazam. :? Pont a legkényesebb helyen találta el iszonyatos erővel Busquets. Már azon is csodálkoztam, hogy nem kért cserét azonnal.

Nem lenne jó, ha hosszabb távra kidőlne. Jobbulást!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
neobarca
Director del Fútbol

2013.09.25. 09:24:56

Elvileg hétvégén biztosan de 90%, hogy a hétközi BL meccsen sem fog játszani. Favágó Busi elintézte... :cry:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Dr.Dre
Capitá del Barça

2013.09.24. 22:33:14

http://www.youtube.com/watch?v=N8tSrS7K1Oo" target="_blank

Itt van egy videó ahogy Busi beleszáll... Elég durva.
Remélem nem kell sokat kihagyni a Kisfőnöknek...

*Bocs a dupláért.
Kép

Titi - The Legend!
Dr.Dre
Capitá del Barça

2013.09.15. 11:48:47

Jól játszott, rengeteget szerel,becsúszik,adogat. Persze volt neki is 1 hibája , de nem nevezném olyan vészesnek (Piquét ott jobban hibáztatnám).
Én úgy gondolom, hogy az EDDIGI forma alapján Mascherano az 1. számú védőnk. Idáig jobb mint Piqué, és van rá esély hogy egész évben is jobb lesz. Na de remélem hogy Piqué is mihamarabb megtalálja önmagát. Jók lesznek ők,jön még majd Puyol is (hacsak nem sérül le az 1. meccsén 3 hónapra),meg persze ottvan Bartra is.
Visca el Barca!
Kép

Titi - The Legend!
kanty
Llegenda del Barça

2013.09.15. 09:20:47

Bob_Marley írta:Csapat legjobbja volt nálam. Remek formában van szerencsére a kisfőnök.
Az lett volna nálam is, ha az első bekapott gólnál nem szerencsétlenkedik. Mert oké, hogy a Piqué hibája volt a nagyobb, de előbb az argentin is kivette a részét a jóból.
Ezt leszámítva viszont tényleg tanári volt.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Lezárt