Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem egyszerűen mindketten hibásak egyszerűen, egyszerűen elszerencsétlenkedték az egészet.bence-barca írta:Szerintem inkább Pique a ludas, egyszerűen Robinho túl egyszerűen győzte le. Nem egy Balo ellen találta magát, akit nehéz legyűrni. Kb csak be kellett volna állni eléje, sokkal erősebb. De mindegy is, a vereséget ők ketten hozták össze.
Szerintem inkább Pique a ludas, egyszerűen Robinho túl egyszerűen győzte le. Nem egy Balo ellen találta magát, akit nehéz legyűrni. Kb csak be kellett volna állni eléje, sokkal erősebb. De mindegy is, a vereséget ők ketten hozták össze.visca el barca írta: piquét kevésbé hibáztatom, mert ha ott felborítja, akkor biztos kiállítják.
haggyá, veled nem beszéleksjd írta:Hát ez tényleg egy kicsit erős lett.visca el barca írta: kicsit erős, de simán a nyakába lehet varrni a tegnapi vereséget, elvégre egyértelműen az ő, látványos hibájából kaptuk a gólt.
Hát ez tényleg egy kicsit erős lett.visca el barca írta: kicsit erős, de simán a nyakába lehet varrni a tegnapi vereséget, elvégre egyértelműen az ő, látványos hibájából kaptuk a gólt.
Hatalmasat hibázott, de Piqué sem volt kutya. Ami leművelt a 40 kilós Robinho mellett az a vicc kategóriába tartozik nálam.visca el barca írta:kicsit erős, de simán a nyakába lehet varrni a tegnapi vereséget, elvégre egyértelműen az ő, látványos hibájából kaptuk a gólt.
a sérülésének semmi köze ahhoz h nem bír egy egészségeset belerúgni a a labdába amikor kellene (mondom én, aki szereti a játékát).MessiCesc írta:Nem akarok kötekedni, de nagyjából a sérülés előtt mindenki óriási tanárnak nevezte, most visszatért volt egy egyértelműen gyenge meccse, és rögtön mindenki azt mondja, hogy béna, Bartra-t vagy Puyol-t kéne inkább játszatni.
Könyörgöm sérülésből tért vissza, hiba volt rögtön ilyen meccsen bedobni, várható volt, hogy nem tudott helytállni.
Ha Bartra továbbra is olyan jól játszik, mint az elmúlt időszakban, akkor csak idő kérdése, mikor szorítja ki Mascheranót. Nagy potenciál van Bartrában, Mascherano nem alapember, csak sokszor kerül rotálásra az ő posztján is, de ha Bartra beépül, akkor ő lehet az alapember.Zozzy 5 írta:el kéne lassan felejteni belső védőként, sajnos egyre gyengébb. Guardiola korszakban tanár volt ez tény, de azóta fordult egyet a világ, közel sem olyan hatékony sem a középpályánk, sem a támadósorunk védekezésben, nagyobb teher van a védelmen és mostanában Mascherano ezt nem nagyon bírja el. én nem tudom anno is lefejelték-e ennyiszer, csak nem tűnt fel meg nem emlékszek már rá, de hogy mostanság már a fejpárbaj elején el lehet könyvelni általában, hogy elveszti, az biztos. jobb már nem nagyon lesz, úgyhogy oda lehetne adni a lehetőségét Bartranak, akiből még lehet, hogy lesz több, de az sincs kizárva, hogy Puyival is előrébb lennénk, mint Mascheranoval.
Viszonyítási alapom nincsen, mert nem éltem még akkor mikor Tresor játszott (legalábbis a fénykorában ), csak 1-2 meccset láttam, apámat meg 7 éves korom óta nem láttam, s hogy javítsam magam, nem Tresor hanem Tigana, s ő is kp volt ha már itt tartunk, de mindkettőt "ajnározta".visca el barca írta:bár nem tisztem védeni platinit (főleg nem egy márszejivel szembenBob_Marley írta: Tresor 182 cm (apukám mindig azt mondta kiskoromban, nála jobb védőt még nem látott s nagyobb focista volt mint Platini, csak a hype....)), de azért egy védőt egy támadó középpályáshoz elég nehéz hasonlítani. ez olyan mintha azon vitatkoznánk, hogy marquinhos vagy reus a nagyobb ász
bár nem tisztem védeni platinit (főleg nem egy márszejivel szembenBob_Marley írta: Tresor 182 cm (apukám mindig azt mondta kiskoromban, nála jobb védőt még nem látott s nagyobb focista volt mint Platini, csak a hype....)
Valóban szerencse, hogy csak ennyi időre dőlt ki egy ilyen talpalás után. S még nagyobb szerencse az, hogy csak kisebb csapatok ellen fog majd hiányozni...Gareth Tello írta: Jobbulást neki.
Szerencse, hogy nem súlyosabb, így felépülhet az október végén kezdődő erőltetett menetre (Milan, Real, stb.).![]()
Addig is remélem, Bartra minél több lehetőséget kap majd.
Jobbulást neki.Game90 írta:Official: Mascherano, who was subbed off yesterday, has a thigh muscle injury and is expected to be out for 10 to 15 days.
Note: if out for 10 to 15 days, Mascherano will miss the games against Almeria and Celtic, and probably also the game against Valladolid.
A 2 angol kommentátor ezzel szórakozott...Subinho írta:azért érdekes lett volna, ha a bíró a talpalásért dob Businak egy pirosat... nem is tudom, hogy ebben az esetben lehet-e??? csak mert egyértelmű talpalás volt bele a tömegbe, az csak szerencsétlenség, hogy Javiert találta telibe....
Az lett volna nálam is, ha az első bekapott gólnál nem szerencsétlenkedik. Mert oké, hogy a Piqué hibája volt a nagyobb, de előbb az argentin is kivette a részét a jóból.Bob_Marley írta:Csapat legjobbja volt nálam. Remek formában van szerencsére a kisfőnök.