Bajnoki Mérkőzések 10-11

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Mit vársz az új idénytől?

Könnyed címvédés
67
13%
Kiélezett versenyfutás, tavalyi eredménnyel
362
72%
Real Madrid bajnoki címet
40
8%
Európa Liga szereplés
4
1%
Biztos bennmaradás
29
6%

Szavazatok száma: 502
Gauchomester
Entrenador del Barça

2011.04.02. 13:26:37

Válogatott fordulók után mindig kicsit akadozik a gépezet, ennek ellenére most valahogy - a hiányzók listájával is számolva - nyugodtan várom a mai meccset. Nagyon bízom Villa jó játékában, aki bár a kiscsapatok ellen néha el-eltűnik, a rangadókra mindig összekapja magát, remélem ma betalál. A másik pozitív meglepetés talán Bojan lehet, aki talán az elmúlt fordulókban szerzett góljai után kicsit felébred, megjön a kedve a játékhoz, és ő is vág egyet.

A mai vágyam egyben a reális tippem is, miszerint 2-0 ide Villa és Bojan góljával.

Ha ma behúzzuk, elképzelhetetlennek tartom, hogy a Real elvegye a csapattól a bajnoki címet. Ezzel nem én találtam fel a spanyol viaszt, de a Bernabeuban max egy x-re jók, 5 pont pedig elég lesz az azt követő meccsekre.
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.04.02. 09:47:43

A szezon eddigi legnehezebb meccse lehet a mai. Válogatott szünet után, sok sérült és eltiltott. Nem jók a kilátások, ennek ellenére csak a győzele elfogadható. Legalábbis én csak azzal lennék elégedett.
Kezdő:

Valdés-Alves-Pique-Busquets-Adriano-Mashcerano-Iniesta-Afellay-Bojan-Messi-Villa

Afellayt megnézném középen. Biztos hogy hoznáá azt a szintet amit Keita, sőt. Ma pedig Xavi kiesésével elkél majd a kreativitás. De ezt biztosan nem fogja meglépni Pep.

Nagyon várom már a meccset. Ma különösen sok fog múlni a középpályán. Tippem: 1-3!

Visca el Barca :!:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.04.02. 09:41:09

Változtattam picit:

Valdés, Alves, Piqué, Milito, Adriano
Iniesta, Busquets, Keita
Bojan, Messi, Villa

Azért lenne Iniesta Xavi helyén mert szerintem ő jobb irányító lenne mint Keita vagy bárki jelenleg a keretből (kivéve messi :mrgreen: ) és hiába teljesít jól Busquets középhátvédként és Masch vkp-ként, én nem kockáztatnék egy ilyen fontos meccsen. Megbíznék Militoban mert ez egy bizonyítási lehetőség.
Messi-Ini
Capitá del Barça

2011.04.01. 22:58:24

Na hát én mostmár totál belegabajodtam itt a dolgokba,azt se tudom ki sérült meg ki nem... :D :P
Az én kezdőm holnapra:
Valdes
Alves-Pique-Fontás-Adriano
Mascherano
Thiago/Afellay-Iniesta
Bojan/Afellay-Messi-Villa

Ezt a 3-om játékost azért emeltem ki,mert sokak szerint ők meglepetések lennének,és szerintem is,de megindkolnám hogy miért tenném be őket Pep helyében:
Fontas:Merjünk rá terhet pakolni,játszott már Bl-meccsen,játszott már Kupameccsen,és ha jól emlékszem Bajnokin is!Méghozzá hibátlanul!!!H Pep annyira nem bízik Millitoban,hogy berakja(ezt egyébként meg is értem,ő már nem a régi,és sajnos szerintem nem is lesz :cry: ),akkor ne Busquetset eröltesse már Kh-nek,mikor itt van egy ilyen ifjú titán!Busquetsel nem volt baj mikor Kh-et játszott,mert közvetve úgy nem kaptunk róla gólt hogy lemaradt vagy ilyesmi,de azért mégis fejelt egy öngólt,és összehozott egy 11-est!Meg amúgy is,Puyol öregszik,ha 1-2 éven elül be akarja építeni a helyére Fontast,akkor azt most lenne alegjobb elkezdeni!
Thiago:Sajnos szerintem nem lesz kezdő,mert Keita fog kezdeni,első ok szerintem Pepnél hogy a Mali mellett dönt majd,hogy szeretne stabilitást adni a csaptnak,mert ilyenkor válogatott meccsek után sosem sziprokázunk,max 1-2-gólt tudunk összekaparni valahogy,és ahhoz hogy ezzel megnyerjük a meccset,elengedhetetlen hogy ne kapjunk gólt,gólokat!Én Thiagora szavazok,vele is ugyanaz a helyzet mint Fontassal,merni kell rápakolni a terhet,és egy ilyen meccsen bedobi a kezdőbe!!!
Afellay:Őt azért emeltem ki,mert én mindenféleképpen játszatnám!Ellenünk sziporkázott(szerintem),és ha már nincs Pedro,rakja már be a kezdőbe,és ne 2-3 perceket kapjon!Azért irtam két helyre is,mert mert ha már Thiago nem kezd,akkor inkább Ibit játszatnám Xavi helyett,mert am is,szerintem középpályán jobb teljesítményre lehetne képes mint a szélen!!!De egy szó mint száz,én semmiképp nem hagynám ki a kezdőböl,vagy a középpályán,vagy a szélen,de beraknám,mert szerintem jó formában van,és mikor játszana ha nem most,amikor ennyi hiányzó van!

Bocs hogy hosszú lett,de rámjött az irhatnék... :D :D :D
Vélemények??? :?: :?: :?: :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2011.04.01. 21:43:54

ElBartimaeus írta:
LM10 írta:
SZERK: Vissza minden :?

Barcelona kerete a Villarreal elleni összecsapásra: Valdés, Pinto, Alves, Piqué, Gabi Milito, Fontàs, Adriano, Montoya, Sergio Busquets, Mascherano, Keita, Iniesta, Afellay, Thiago, Dos Santos, Bojan, Messi, Villa, Jeffren.

De ott van Iniesta.
Hát a hivatalos oldalak nem hagynak egy kis szórakozást a népnek? :twisted: :mrgreen:

Ez a keret egészen csodásnak néz ki, így még van esélyünk 1-3 pontra is. :)
Megmondtam, ennek se dőltem be :D
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
LM10
Director del Fútbol

2011.04.01. 21:32:08

ElBartimaeus írta:
LM10 írta:

Barcelona kerete a Villarreal elleni összecsapásra: Valdés, Pinto, Alves, Piqué, Gabi Milito, Fontàs, Adriano, Montoya, Sergio Busquets, Mascherano, Keita, Iniesta, Afellay, Thiago, Dos Santos, Bojan, Messi, Villa, Jeffren.

De ott van Iniesta.
Hát a hivatalos oldalak nem hagynak egy kis szórakozást a népnek? :twisted: :mrgreen:

Kösz, hogy "megopattál" minket.... :roll: :D

Engem nem érdekel Pep milyen kezdőt álmod meg, én a győzelmet várom el a csapattól, mert a Real tuti szétüti a Gijont.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2011.04.01. 21:26:01

LM10 írta:

De ott van Iniesta.

Tocy
Director del Fútbol

2011.04.01. 21:12:23

LM10 írta:
bali 15 írta:És Pedro? Vele mi a helyzet?
Ő már szerdán is teljes értékű munkát végzett. :wink:

De ott van Iniesta.
Pedrooo... :( De ott van Messi, Iniesta és Bojan is. Ezután: Valdés-Alves,Piqué,Busquets,Adriano-Mascherano,Keita,Iniesta-Bojan,Messi,Villa lesz sztem, bár én Thiagot kezdetném...
LM10
Director del Fútbol

2011.04.01. 20:58:00

bali 15 írta:És Pedro? Vele mi a helyzet?
Ő már szerdán is teljes értékű munkát végzett. :wink:

De ott van Iniesta.
bali 15
Director del Fútbol

2011.04.01. 20:57:09

És Pedro? Vele mi a helyzet?
LM10
Director del Fútbol

2011.04.01. 20:50:51

Abidalon kívül ugye még Puyol sérült akit a jövőheti bajnokira várnak vissza, rajtuk kívül más sérülés nincs, Iniestáról kezdett el keringeni valami, majd kiderül, hogy igaz-e az infó. Kemény meccsen a Villarreal ellen győzni kell!
bali 15
Director del Fútbol

2011.04.01. 20:44:28

De a főoldalon most látom azt a hírek között, hogy Messinek nincsen izomsérülése így nagy esély lehet arra, hogy ott lesz.
LM10
Director del Fútbol

2011.04.01. 20:41:59

Remélem nem jól hallottad, és Iniestának nincs semmi baja. Amíg nem közlik, addig reménykedjünk.
bali 15
Director del Fútbol

2011.04.01. 20:34:32

VV- Alves,Piqué,Busquets,Maxwell-Mascherano,Iniesta,Keita-Afellay,Villa,Krkic
Szerintem ez nem olyan vészes. Iniesta helyett játszhat Thiago.
És ha Affelay hozza az ellenünk nyújtott formáját akkor szerintem nyerhetünk.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2011.04.01. 20:22:20

messideco írta::D Inkább Guddy fia legyen a kezdőcsatár :lol:

A holnapi keretben benne van Fontás? Elvileg úgy volt, hogy állandó tag lesz.
Xavi kiesésével szerintem Thiago is bekerül a csapatba.

A kezdő szerintem:

Elvileg elképzelhető, de szerintem kevés lesz ez a Villareal ellen...
Nem lesz iniesta sem...
ElBartimaeus az Iniesta topicban írta:Ilyen komolyan nincs! :x :evil:

Kint vagyok Barcelonaban, es hallom, hogy szol a katalan radio a kajaldaban. Meghallom, hogy 'Iniesta', aztan felismerem a hangjat. De sajnos nem értettem belole tul sokat. Ellenben viszont apukam, aki elmondta, hogy Iniesta beszelt a kozeledo klasszikusrol, a bl-rol es a bajnoksagrol. Meg egy kicsit az egesz csapatrol, illetve Deulofeu-rol is, akirol egyebkent nagyon jo velemenyen van, egyelore azonban kemeny munkara es turelmessegre "biztatja". De nem is ez a baj resze a dolognak. Elmondta, hogy megserult ma egy edzesen es igy nem jatszhat a hetvegen. Sot valoszinu, hogy ki kell hagynia a bl odavagot is.

Komolyan mi ez mar? Miert kell mindenkinek megserulni? :roll:

Az mar csak mellekes, hogy kb a B csapatot fogom eloben latni. :?
messideco
Presidente del Barça

2011.04.01. 19:57:56

:D Inkább Guddy fia legyen a kezdőcsatár :lol:

A holnapi keretben benne van Fontás? Elvileg úgy volt, hogy állandó tag lesz.
Xavi kiesésével szerintem Thiago is bekerül a csapatba.

A kezdő szerintem:

Elvileg elképzelhető, de szerintem kevés lesz ez a Villareal ellen...
Kép
"And my heart will leave you never."
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2011.04.01. 18:36:29

Ha még egyszer valaki a kezdőbe írja a srácot bezárom a topikot... :D
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.04.01. 17:11:17

Most ugye csak áprilisi bolondot akartok belőlünk csinálni? Egy olyan csapat ellen mint a Villareal akartok a kezdőben látni egy olyan játékost, aki sosem játszott a felnőtt csapatban, de még edzésen sem volt és holnap lesz a meccs?
Kac-kac!
Írhatok 100 meg 100 okot arra, hogy miért lenne hülyeség ha ez az ifjú titán holnap játszana.
Tocy
Director del Fútbol

2011.04.01. 16:54:45

9Dave írta:
Tocy írta:Aki Deulofeut kezdőben akarják látni, azok nem tudom mégis mit néznek...az utóbbi napokban kitört a Deulofeu-láz, mivel több videó és cikk is megjelent róla, na de azért kérem...Messi, Villa, Pedro, Afellay, Bojan, Jeffren, Nolito, Soriano van csak előtte a sorban...
Meg Iniesta csatárnak :)
Meg Piqué és Abidal :D
Léfe
Entrenador del Barça

2011.04.01. 16:53:17

Ez a leghumorosabb oldal.
Fecó
Rinku
Director del Fútbol

2011.03.31. 21:24:34

ZS10! :D A jó estémet még jobbá tetted! :lol:
Football, bloody hell. /SAF/
Xanthor
Capitá del Barça

2011.03.31. 21:12:45

Tocy írta:Aki Deulofeut kezdőben akarják látni, azok nem tudom mégis mit néznek...az utóbbi napokban kitört a Deulofeu-láz, mivel több videó és cikk is megjelent róla, na de azért kérem...Messi, Villa, Pedro, Afellay, Bojan, Jeffren, Nolito, Soriano van csak előtte a sorban...
Azért Nolitot és Sorianot nem tenném előrébb nála. Igaz, hogy a B csapatban játszanak, de ne feledjük, hogy ők is 24 illetve 25 évesek és a fiatal tehetség státuszt azért már elhagyták (ráadásul Nolito minden bizonnyal távozik nyáron). Deulofeuval csak az a probléma, hogy kikiálthatják Messi utódnak itt a kezdőbe nehéz lesz bekerülnie (Messi és Pedro szintén fiatal még), Villa háttérbe szorulhat pár éven belül, kérdés, hogy akkor egy fiatalt dobunk-e a mélyvízbe. Bojan is letett már annyit az asztalra, hogy azért hipp-hopp ne kerüljön elé egy (ahogy Bob_Marley fogalmazott) 0 kilóméteres ember. Jeffren helyett elnézném, de ő is mennyi lehetőséget kap...?
Az az igazság, hogy itt a Barcánál nem elég tehetségesnek lenni, mert olyanból rengeteg van, hanem azon is múlik, hogy be tudsz-e robbanni, hogy mikor vagy a nagycsapathoz felhívható korban. Messinek is "szerencséje" volt, hogy neki anno csak egy Giulyt kellett kiszorítania, most ennél azért bárkinek nehezebb dolga van aki fel akar kerülni a nagycsapatba/kezdőbe.
ZS10 írta: kicsit off:
Bocsánat előre is a Pedro- fanoktól, de Deulofeu már most jobb mint ő.
Ezt azért te se gondoltad komolyan ugye? Ha ezt egy tíz perces videó alapján ítélted meg akkor gratulálok... Gondolom rengeteg ifi meccset nézel, hogy objektív rálátásod legyen. Ráadásul ezek még az ifiben voltak, ha majd azért a B csapatban is mutatott valamit lehet miről beszélni. Persze, hogy tehetséges a srác és drukkolok is neki, de azért elég nevetséges Pedro elé tenni aki azért a nagycsapaton is lendít nem egyszer...
Messithebest
Director del Fútbol

2011.03.31. 18:59:43

Bojan-t a jelenlegi formájában kivenném a felsorolásodból...
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
9Dave
Capitá del Barça

2011.03.31. 18:56:16

ZS10 írta:
FtcSikiHun írta:Ha már mindenki:

Valdes; Alves-Piqué-Busquets-Maxwell; Mascherano-Iniesta-Keita; Pedro-Villa-Deulofeu :D
kicsit off:

Bocsánat előre is a Pedro- fanoktól, de Deulofeu már most jobb mint ő.
Ezt elég meggondolatlanság volt leírni...
Pedro nagyon hajt, mostanában nem volt gólerős de akkor is az FC Barcelona kezdőcsapatának tagja! Ez a gyerek nagyon felkapott lett, de egyáltalán nem jobb mint Pedro.
Kép
"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3
9Dave
Capitá del Barça

2011.03.31. 18:52:42

Meg Iniesta csatárnak :)
Kép
"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3
Lezárt