Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Megmondtam, ennek se dőltem beElBartimaeus írta:Hát a hivatalos oldalak nem hagynak egy kis szórakozást a népnek?LM10 írta:
SZERK: Vissza minden![]()
Barcelona kerete a Villarreal elleni összecsapásra: Valdés, Pinto, Alves, Piqué, Gabi Milito, Fontàs, Adriano, Montoya, Sergio Busquets, Mascherano, Keita, Iniesta, Afellay, Thiago, Dos Santos, Bojan, Messi, Villa, Jeffren.
De ott van Iniesta.![]()
![]()
Ez a keret egészen csodásnak néz ki, így még van esélyünk 1-3 pontra is.
Kösz, hogy "megopattál" minket....ElBartimaeus írta:Hát a hivatalos oldalak nem hagynak egy kis szórakozást a népnek?LM10 írta:
Barcelona kerete a Villarreal elleni összecsapásra: Valdés, Pinto, Alves, Piqué, Gabi Milito, Fontàs, Adriano, Montoya, Sergio Busquets, Mascherano, Keita, Iniesta, Afellay, Thiago, Dos Santos, Bojan, Messi, Villa, Jeffren.
De ott van Iniesta.![]()
![]()
Ez a keret egészen csodásnak néz ki, így még van esélyünk 1-3 pontra is.
Hát a hivatalos oldalak nem hagynak egy kis szórakozást a népnek?LM10 írta:
De ott van Iniesta.
Pedrooo...LM10 írta:Ő már szerdán is teljes értékű munkát végzett.bali 15 írta:És Pedro? Vele mi a helyzet?
De ott van Iniesta.
Ő már szerdán is teljes értékű munkát végzett.bali 15 írta:És Pedro? Vele mi a helyzet?
Szerintem ez nem olyan vészes. Iniesta helyett játszhat Thiago.VV- Alves,Piqué,Busquets,Maxwell-Mascherano,Iniesta,Keita-Afellay,Villa,Krkic
Nem lesz iniesta sem...messideco írta:Inkább Guddy fia legyen a kezdőcsatár
![]()
A holnapi keretben benne van Fontás? Elvileg úgy volt, hogy állandó tag lesz.
Xavi kiesésével szerintem Thiago is bekerül a csapatba.
A kezdő szerintem:
VV- Alves,Piqué,Busquets,Maxwell-Mascherano,Iniesta,Keita-Afellay,Villa,Krkic
Elvileg elképzelhető, de szerintem kevés lesz ez a Villareal ellen...
ElBartimaeus az Iniesta topicban írta:Ilyen komolyan nincs!![]()
![]()
Kint vagyok Barcelonaban, es hallom, hogy szol a katalan radio a kajaldaban. Meghallom, hogy 'Iniesta', aztan felismerem a hangjat. De sajnos nem értettem belole tul sokat. Ellenben viszont apukam, aki elmondta, hogy Iniesta beszelt a kozeledo klasszikusrol, a bl-rol es a bajnoksagrol. Meg egy kicsit az egesz csapatrol, illetve Deulofeu-rol is, akirol egyebkent nagyon jo velemenyen van, egyelore azonban kemeny munkara es turelmessegre "biztatja". De nem is ez a baj resze a dolognak. Elmondta, hogy megserult ma egy edzesen es igy nem jatszhat a hetvegen. Sot valoszinu, hogy ki kell hagynia a bl odavagot is.
Komolyan mi ez mar? Miert kell mindenkinek megserulni?
Az mar csak mellekes, hogy kb a B csapatot fogom eloben latni.![]()
Meg Piqué és Abidal9Dave írta:Meg Iniesta csatárnakTocy írta:Aki Deulofeut kezdőben akarják látni, azok nem tudom mégis mit néznek...az utóbbi napokban kitört a Deulofeu-láz, mivel több videó és cikk is megjelent róla, na de azért kérem...Messi, Villa, Pedro, Afellay, Bojan, Jeffren, Nolito, Soriano van csak előtte a sorban...
Azért Nolitot és Sorianot nem tenném előrébb nála. Igaz, hogy a B csapatban játszanak, de ne feledjük, hogy ők is 24 illetve 25 évesek és a fiatal tehetség státuszt azért már elhagyták (ráadásul Nolito minden bizonnyal távozik nyáron). Deulofeuval csak az a probléma, hogy kikiálthatják Messi utódnak itt a kezdőbe nehéz lesz bekerülnie (Messi és Pedro szintén fiatal még), Villa háttérbe szorulhat pár éven belül, kérdés, hogy akkor egy fiatalt dobunk-e a mélyvízbe. Bojan is letett már annyit az asztalra, hogy azért hipp-hopp ne kerüljön elé egy (ahogy Bob_Marley fogalmazott) 0 kilóméteres ember. Jeffren helyett elnézném, de ő is mennyi lehetőséget kap...?Tocy írta:Aki Deulofeut kezdőben akarják látni, azok nem tudom mégis mit néznek...az utóbbi napokban kitört a Deulofeu-láz, mivel több videó és cikk is megjelent róla, na de azért kérem...Messi, Villa, Pedro, Afellay, Bojan, Jeffren, Nolito, Soriano van csak előtte a sorban...
Ezt azért te se gondoltad komolyan ugye? Ha ezt egy tíz perces videó alapján ítélted meg akkor gratulálok... Gondolom rengeteg ifi meccset nézel, hogy objektív rálátásod legyen. Ráadásul ezek még az ifiben voltak, ha majd azért a B csapatban is mutatott valamit lehet miről beszélni. Persze, hogy tehetséges a srác és drukkolok is neki, de azért elég nevetséges Pedro elé tenni aki azért a nagycsapaton is lendít nem egyszer...ZS10 írta: kicsit off:
Bocsánat előre is a Pedro- fanoktól, de Deulofeu már most jobb mint ő.
Bojan-t a jelenlegi formájában kivenném a felsorolásodból...Tocy írta:Aki Deulofeut kezdőben akarják látni, azok nem tudom mégis mit néznek...az utóbbi napokban kitört a Deulofeu-láz, mivel több videó és cikk is megjelent róla, na de azért kérem...Messi, Villa, Pedro, Afellay, Bojan, Jeffren, Nolito, Soriano van csak előtte a sorban...
Ezt elég meggondolatlanság volt leírni...ZS10 írta:kicsit off:FtcSikiHun írta:Ha már mindenki:
Valdes; Alves-Piqué-Busquets-Maxwell; Mascherano-Iniesta-Keita; Pedro-Villa-Deulofeu
Bocsánat előre is a Pedro- fanoktól, de Deulofeu már most jobb mint ő.
Meg Iniesta csatárnakTocy írta:Aki Deulofeut kezdőben akarják látni, azok nem tudom mégis mit néznek...az utóbbi napokban kitört a Deulofeu-láz, mivel több videó és cikk is megjelent róla, na de azért kérem...Messi, Villa, Pedro, Afellay, Bojan, Jeffren, Nolito, Soriano van csak előtte a sorban...