Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A: Franciák szerintem megszenvednek majd a továbbjutásért, de tovább lépnek az biztos. Uruguay jó kis játékosokkal rendelkezik úgyhogy szerintem ők mehetnek tovább a franciák mellett, de Mexikó sem rossz. Dél-Afrika meg minden bizonnyal kettőzött erővel fog hajtani a hazai környezet miatt de ez nem lesz elég szvsz.MichaaBee írta:Na megvolt a sorsolás is, vannak azért érdekes kvartettek.![]()
A csoport: Dél-Afrikai-Köztársaság, Mexikó, Uruguay, Franciaország
B csoport: Argentína, Dél-Kórea, Nigéria, Görögország
C csoport: Anglia, USA, Algéria, Szlovénia
D csoport: Németország, Ausztrália, Ghána, Szerbia
E csoport: Hollandia, Japán, Kamerun, Dánia
F csoport: Olaszország, Új-Zéland, Paraguay, Szlovákia
G csoport: Brazília, Észak-Kórea, Elefántcsontpart, Portugália
H csoport: Spanyolország, Honduras, Chile, Svájc
áááá, ez felejtősbarca28 írta:Németország van olyan erős ,hogy 2006 után nem csak broznra hanem egy világbajnoki elsőségre is fussa az erejükből.Németország-Sapnyolország döntő lesz.(remélem)..És Német győzelemmel.
2002-ben sem volt ott és mi lett a vége.LG írta:Ez nem kívánságműsorMikaos írta:Legyen Argentína-Spanyolország döntőA németek megnyerik, és kész. A nyerő taktika meg egyszerű: Nem játszatni Ballackot a döntőben
Miiiii?Te meg mirol beszelsz?Egyertelmuen Hounduras-Eszak Korea donto lesz Hounduras gyozelemmel...Mikaos írta:Legyen Argentína-Spanyolország döntő
Ez nem kívánságműsorMikaos írta:Legyen Argentína-Spanyolország döntő
Abból a szempontból a legkönnyebb, hogy bármelyikbe is kerültek volna, ott már (a kalapok miatt) volt egy nagy csapat, így azt hiszem, még ez a legkönnyebb csoport számukra.kompalor írta:Az minden, csak nem a legkönnyebb csoport! Nem olyan egyértelmű ott a francia továbbjutás...VictorValdes19 írta:A: A franciák a legkönnyebb csoportba kerültek, így simán továbbfognak lépni. A másik továbbjutó Mexikó lesz szerintem.
Ezzel én is vitatkoznék..szerintem sem könnyű aza a csoport..kompalor írta:Az minden, csak nem a legkönnyebb csoport! Nem olyan egyértelmű ott a francia továbbjutás...VictorValdes19 írta:A: A franciák a legkönnyebb csoportba kerültek, így simán továbbfognak lépni. A másik továbbjutó Mexikó lesz szerintem.