MichaaBee írta:Na megvolt a sorsolás is, vannak azért érdekes kvartettek.
A csoport: Dél-Afrikai-Köztársaság, Mexikó, Uruguay, Franciaország
B csoport: Argentína, Dél-Kórea, Nigéria, Görögország
C csoport: Anglia, USA, Algéria, Szlovénia
D csoport: Németország, Ausztrália, Ghána, Szerbia
E csoport: Hollandia, Japán, Kamerun, Dánia
F csoport: Olaszország, Új-Zéland, Paraguay, Szlovákia
G csoport: Brazília, Észak-Kórea, Elefántcsontpart, Portugália
H csoport: Spanyolország, Honduras, Chile, Svájc
A: Franciák szerintem megszenvednek majd a továbbjutásért, de tovább lépnek az biztos. Uruguay jó kis játékosokkal rendelkezik úgyhogy szerintem ők mehetnek tovább a franciák mellett, de Mexikó sem rossz. Dél-Afrika meg minden bizonnyal kettőzött erővel fog hajtani a hazai környezet miatt de ez nem lesz elég szvsz.
B: Argentína tovább megy még annak ellenére is hogy szerintem nagyon gyengék Maradona irányítása alatt eddig. Görögöket ki nem állhatom úgy hogy remélem megismétlik a 2008-as Eb-n mutatott teljesítményüket. Remélem Nigéria megy tovább!
C: Angolok nagyon jól össze vannak rakva ráadásul ez a csoport sem a legkeményebb. Mellettük nem tudom ki fog továbbjutni. Ezt majd a pillanatnyi forma dönti el. Algéria számomra kérdőjel, az USA Szlovénia párosra pedig kíváncsi vagyok. Mondjuk akik az Oroszokat ütötté ki azok nem lehetnek rosszak.
D: Németek tuti továbbjutnak,már csak a mentalitásuk miatt is. Viszont Ghána és Szerbia személyében nem kaptak könnyű ellenfelet. És az Ausztrálok sem rosszak. Elég nehéz csoport.
E: Azt hiszem a Hollandok tovább mennek és mellettük remélem hogy Kamerun lesz a másik továbbjutó. A Dánokat nem szeretem, de el kell ismerni van esélyük a továbbjutásra. A Japánok szerintem esélytelenek ebben a csoportban.
F: Olaszokat sosem szerettem de sajnos nem éppen nehéz csoportba kerültek. Szlovákia és Paraguay közt fog eldőlni a második hely.
G: A halálcsoport. Bár szerintem a D csoport is vetekszik ezért a jelzőért. Én Brazil, Elefántcsontpart továbbjutást várok. Portugálok szerintem harmatgyengék, míg Észak-Korea homály.
H: Spanyolok ennél könnyebb csoportba nem is kerülhettek volna. Hondurast nem nézem le mivel nem sokat tudok róla de nem hiszem hogy sok beleszólása lesz a továbbjutásba. Svájc fog innen továbbmenni másodikként.
A Spanyolok,Angolok és a Brazilok nagy esélyesek szerintem,de a Németeket és az Olaszokat sem lehet leírni. Az Afrikaiak esetleges jó szereplése nem lesz meglepő hiszen az utóbbi években rengeteget fejlődtek. Főleg Ghána és Elefántcsontpart. Nyilván nem esélyesei a tornának de ki gondolta volna mondjuk jó 6 évvel ezelőtt hogy egy ilyen csoportban nem feltétlen a Portugál-Brazil kettős lesz az esélyes hanem mondjuk egy Elefántcsontpart Brazil duó.

A torna meglepetés csapata címre pedig sok csapatnak van esélye: Szlovákia, Uruguay, Dánia...