Bajnokok Ligája & Európa Liga
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Sziasztok!
Nem tudja valaki,hogy a ma esti D.Zagreb-Arsenal meccset adja-e valami tv-csatorna?
Köszi
Nem tudja valaki,hogy a ma esti D.Zagreb-Arsenal meccset adja-e valami tv-csatorna?
Köszi

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- aka Game90
Ez a Club-világranglista mi alapján készül el? Mert nem hiszem el, hogy az Inter annyit csinált ebben az évben. Mi meg ,,csak'' a második helyen vagyunk.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Barrano
- Jugador del Barça
Én is épp most néztem az nso-n. 10. a Rapid Bucurestidickricsi írta:Bravúros nyári hajrájának köszönhetőenaz Inter átvette a vezetést a club-világranglistán.
Mi mint bajnok és Bajnokok Ligája-győztes még épp behúztunk egy második helyet.....No comment.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=119138&

na jó....
Catalonia is not Spain
Bravúros nyári hajrájának köszönhetően
az Inter átvette a vezetést a club-világranglistán.
Mi mint bajnok és Bajnokok Ligája-győztes még épp behúztunk egy második helyet.....No comment.

- Charlie
- Öreg Harcos
De mire fel adnák nekünk ide?
[auto_cenzúra] futball
Trágya stadionok
Káosz a futballban
Ezekre?Az ukránok a vb-n voltak,továbbmentek a csoportból, erős válogatottal rendelkeznek.
Az oalszoknál volt a botrány, de azonkívül minden adott a rendezéshez nekik.
Mi ne reménykedjünk olyanban hogy rendezünk is bármilyen világeseményt.
C.
[auto_cenzúra] futball
Trágya stadionok
Káosz a futballban
Ezekre?Az ukránok a vb-n voltak,továbbmentek a csoportból, erős válogatottal rendelkeznek.
Az oalszoknál volt a botrány, de azonkívül minden adott a rendezéshez nekik.
Mi ne reménykedjünk olyanban hogy rendezünk is bármilyen világeseményt.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Szerintem nem egyertelmu, nincs komoly rivalis az olaszok evel a botrannyal kiestek szerintem. Az Ukranoknak meg nem hiszem hogy odadjak...S T U P I D S H A R K írta:Az is egyértelmű, hogy nem fogjuk megkapni az EB-t.
ozsimiki írta:Sziasztok!
Tisztában voltam vele,hogy a magyar labdarúgás elég mélyen van,de ezt azért nem hittem volna:
egy Vaduz,és egy Macedón csapat lemossa a két "legjobb" magyar csapatot
Pedig szerintem a tavalyi Debrecen nem volt annyira rossz,tisztességesen helyt állt a Nemzetközi porondon is,de ez a mostani eredmény sor érthetettlen,és egyben kiábrándító...

Állítólag ennél már nincs lejjebb de a magyar csapatok bizonyítják hogy van!!!

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Sziasztok!
Tisztában voltam vele,hogy a magyar labdarúgás elég mélyen van,de ezt azért nem hittem volna:
Pedig szerintem a tavalyi Debrecen nem volt annyira rossz,tisztességesen helyt állt a Nemzetközi porondon is,de ez a mostani eredmény sor érthetettlen,és egyben kiábrándító...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
...csak azokkal kib*szás ez igazán, akik vették a fáradságot, és kiutaztak, hogy lássák kedvenc csapatukat, még a határon is kapták a bónuszt, drága ingyenélő, semmirekellő focistáink(
), vagy minek hiszik ezek magukat... meg jól megmutatták...
Könnyen lehet Köztetek is DVSC-szimpatizáns, akit bánt, amit írok, meg kikéri Magának, meg milyen jó a Debrecen (legalább mint az UTE) dehát...
...van erre egy mondás. "Vakok között..."
Nem baj, nem kell itt a pesszimizmus!
Jövőre 1-2 körrel hamarabb: Rettegj vatikáni bajnok !!!

Könnyen lehet Köztetek is DVSC-szimpatizáns, akit bánt, amit írok, meg kikéri Magának, meg milyen jó a Debrecen (legalább mint az UTE) dehát...
...van erre egy mondás. "Vakok között..."
Nem baj, nem kell itt a pesszimizmus!
Jövőre 1-2 körrel hamarabb: Rettegj vatikáni bajnok !!!

-
- aka Game90
Nem csodálkozok, hogy egyik csatorna sem akarta közvetíteni a magyar bajnok BL-meccsét. Ennyit tud a legjobb magyar csapat. Ezt az égést.
Az összes külföldi focistának elkéne mennie és a helyükre fiatalokat beépíteni. Priskint most fogja leigazolni a Watford, Németh Krisztián és Hrepka sztem hamarosan egy nagycsapatban fog szerepelni.
A Forma-1-esek meccsén 24
ezren voltak
kb ennyien vannak egy NB1-es fordulóban összesen. Lassan már ott fogunk tartani, hogy a magyar válogatott a 97. helyen fog állni.

Az összes külföldi focistának elkéne mennie és a helyükre fiatalokat beépíteni. Priskint most fogja leigazolni a Watford, Németh Krisztián és Hrepka sztem hamarosan egy nagycsapatban fog szerepelni.
A Forma-1-esek meccsén 24

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
Tegnap(előtt?) volt Varga Zolival egy interjú az origo-n, szerinte el kéne dózerolni a magyar "élvonal"-t
... eldózerolják ezek saját magukat (szigorúan kis betűvel
)
Azért az valami, hogy Magyarország két "legjobb" csapatát liechtensteini, ill. macedón csapatok alázzák...
...nem baj, jövőre a vatikáni bajnokkal már talán játszhatunk egy gólgazdag 0-0-t...
A fiatalok meneküljenek külföldre, nehogy elrontsák Őket, a többi meg röhögje már ki saját magát!!!

Azért az valami, hogy Magyarország két "legjobb" csapatát liechtensteini, ill. macedón csapatok alázzák...

...nem baj, jövőre a vatikáni bajnokkal már talán játszhatunk egy gólgazdag 0-0-t...
A fiatalok meneküljenek külföldre, nehogy elrontsák Őket, a többi meg röhögje már ki saját magát!!!
Hát azért a Lille ellen vajmi kevés az esélyük még a Debrecennek is az lett volna igaz a párharcból ítélve ők a jobbak.
De hát tavaly is volt, egy Bratislava.... jól széz is kapkodták fél év alatt.
iden lehetnek ők a meglepetés csapat. Lehet a lill is ugyan igy lenézi majd őket mind, aztán kitudja....
De hát tavaly is volt, egy Bratislava.... jól széz is kapkodták fél év alatt.
iden lehetnek ők a meglepetés csapat. Lehet a lill is ugyan igy lenézi majd őket mind, aztán kitudja....
-
- Eurobarca Staff
Hát azért a Lille ellen vajmi kevés az esélyük még a Debrecennek is az lett volna igaz a párharcból ítélve ők a jobbak.PCPocok írta:Én szürkolok ennek a amcedon csapatnak, hogy jussanak minél tovább és akkor nem lessz akkora szégyen hogy kiestünk ellenük.
De hát tavaly is volt, egy Bratislava.... jól szét is kapkodták fél év alatt.
De akármi lesz is ez NAGY ÉGÉS.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Drigo 2006.08.02. 23:39:01-kor.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Én szürkolok ennek a amcedon csapatnak, hogy jussanak minél tovább és akkor nem lessz akkora szégyen hogy kiestünk ellenük.
-
- Entrenador del Barça
Az semmit nem számít...Tőzsér ritka beképzelt és ritka [auto_cenzúra] játékos még magyar viszonylatban isLos Banditos írta:Ha kivannak rendesen fizetve a játékosok akkor focizni is tudnak,nézzük csak példának Tőzsér Danit,itthon örült ha megkapta a fizetését nem játszott valami jól de most hogy Törökországba igazolt kapott egy 4 szobás lakást egy kocsit szép kis fizetése van és mindjárt egy bombagóllal debütált.
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Entrenador del Barça
Azért örülni nem kell...sokkal szerényebbenLos Banditos írta:OLÉÉÉ-OLÉÉÉÉÉ!BAJNOKCSAPAT!BAJNOKCSAPAT!Igazi magyar bajnokhoz méltó játék.Csak így tovább
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Eurobarca Staff
Nem láttam a második meccset de az első alapján azt mondom egyáltalán nem érdemtelenül mert a kontrákat nagyon jól játszották és azértr nem hiszem, h véletlen gurítottak egy négyest...Frank Rijkaard írta:Macedón csapat először jutott a bl selejtezőjének harmadik fordulójába!
És ez nem őket dicséri, hanem minket minősít....
-
- Capitá del Barça
halljátok: egy valami.
Macedón csapat először jutott a bl selejtezőjének harmadik fordulójába!
Ekkora szégyent !Nem hiszem el!

Macedón csapat először jutott a bl selejtezőjének harmadik fordulójába!
Ekkora szégyent !Nem hiszem el!

-
- Eurobarca Staff
Gondolom nem tudtak elég embert összehozni de ott van Töki is meg még két Mtk-s srác is szal ez inkább ilyen vegyes válogatott meg hát Talma sem autóversenyző, bár ő jobban odaillikCharlie írta:Srácok!
Lisztes miért a F1-s csapatba játszik?
C.
- Charlie
- Öreg Harcos
Srácok!
C.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ha kivannak rendesen fizetve a játékosok akkor focizni is tudnak,nézzük csak példának Tőzsér Danit,itthon örült ha megkapta a fizetését nem játszott valami jól de most hogy Törökországba igazolt kapott egy 4 szobás lakást egy kocsit szép kis fizetése van és mindjárt egy bombagóllal debütált. 

in to exile