Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is épp most néztem az nso-n. 10. a Rapid Bucurestidickricsi írta:Bravúros nyári hajrájának köszönhetőenaz Inter átvette a vezetést a club-világranglistán.
Mi mint bajnok és Bajnokok Ligája-győztes még épp behúztunk egy második helyet.....No comment.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=119138&
Szerintem nem egyertelmu, nincs komoly rivalis az olaszok evel a botrannyal kiestek szerintem. Az Ukranoknak meg nem hiszem hogy odadjak...S T U P I D S H A R K írta:Az is egyértelmű, hogy nem fogjuk megkapni az EB-t.
ozsimiki írta:Sziasztok!
Tisztában voltam vele,hogy a magyar labdarúgás elég mélyen van,de ezt azért nem hittem volna:
egy Vaduz,és egy Macedón csapat lemossa a két "legjobb" magyar csapatot
Pedig szerintem a tavalyi Debrecen nem volt annyira rossz,tisztességesen helyt állt a Nemzetközi porondon is,de ez a mostani eredmény sor érthetettlen,és egyben kiábrándító...
Hát azért a Lille ellen vajmi kevés az esélyük még a Debrecennek is az lett volna igaz a párharcból ítélve ők a jobbak.PCPocok írta:Én szürkolok ennek a amcedon csapatnak, hogy jussanak minél tovább és akkor nem lessz akkora szégyen hogy kiestünk ellenük.
Az semmit nem számít...Tőzsér ritka beképzelt és ritka [auto_cenzúra] játékos még magyar viszonylatban isLos Banditos írta:Ha kivannak rendesen fizetve a játékosok akkor focizni is tudnak,nézzük csak példának Tőzsér Danit,itthon örült ha megkapta a fizetését nem játszott valami jól de most hogy Törökországba igazolt kapott egy 4 szobás lakást egy kocsit szép kis fizetése van és mindjárt egy bombagóllal debütált.
Azért örülni nem kell...sokkal szerényebbenLos Banditos írta:OLÉÉÉ-OLÉÉÉÉÉ!BAJNOKCSAPAT!BAJNOKCSAPAT!Igazi magyar bajnokhoz méltó játék.Csak így tovább
Nem láttam a második meccset de az első alapján azt mondom egyáltalán nem érdemtelenül mert a kontrákat nagyon jól játszották és azértr nem hiszem, h véletlen gurítottak egy négyest...Frank Rijkaard írta:Macedón csapat először jutott a bl selejtezőjének harmadik fordulójába!
Gondolom nem tudtak elég embert összehozni de ott van Töki is meg még két Mtk-s srác is szal ez inkább ilyen vegyes válogatott meg hát Talma sem autóversenyző, bár ő jobban odaillikCharlie írta:Srácok!
Lisztes miért a F1-s csapatba játszik?
C.